Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

oyyy neee kadar düşünceli bir eş tebrik ediyorum maşallahhh nazar değmesin biz unuttuk böyle sevgililer gününü filan(((

oyyy neee kadar düşünceli bir eş tebrik ediyorum maşallahhh nazar değmesin biz unuttuk böyle sevgililer gününü filan(((

amin canım çok sağol 6. yılımızı kutliycaz bu yıl evliliğimizin 8 seneye yakın oldu tanışalı canım o benim ya her zaman almaz böyle. özellikle beklemediğim zamanlar getirir ki daha mutlu olayım. Hele hediyesi kadar hoşuma gitti ki anlatamam... 6 ay kadar önce via port avm de bi deri eldiven görmüştüm çok hoşuma gitmişti kıpkırmızı :) sonra unuttum gitti bi daha lafı geçmedi gitmiş kırmızı deri eldivenve örgü bere atkı almış unutmamış neyi sevdiğimi çok üzülüyo bu ara bana ondan böyle şımartıyo beni. Ama inanmazsın kalbi çok temizdir geçen yıl mayıs 21 de evlilik yıldönümümüzdü bi kolye almış bana 3 tane kelebek var büyükten küçüğe herkes gidince bana dediki büyük olan ben ortanca sen bu minik te sıpamız dedi o ay hamile kaldım ben :)

Son düzenleme:
ne kadar güzel önemli olna seni mutlu etmiş olması bende onu isterim eşimden yani sevgililer gününde hediye vs çok önemli diil içinden geldiğinde zaten yapar, senin de canın sıkkındı eşin ne de güzel mutlu etmiş seni Allah muhabbetinizi artırsın inşallah bu hediyenin şerefine bu ayda hamile kalırsın

gurbetgüzeli,paaşamm,müge,sizlerin isimlerinizi gördüm aşağıda ne yapıyosunuz bakalım..

canım rabbim şifa versin işşallah beterinden korusun ben ne yapayım birazdan çıkıcem namazı kılıcam tespihlerim var onları çekicem vs her zamanki işler işte

naber tatlım nasıl gidiyo

Sagokun kizlar yaramazlik yok hersey bildiguniz gubu

mmugecım canım doktor ne dıosa yap sen herhalde gelmeden rahat yok kımseye :)

nazlım ya nerdesın sen bakım

dumancım ne demek bızden gectı bızler daha yenı baslıyoruz canım sende:)

naz sen nasılsın

paşammm ne kadar cok tesbıh cekıosun sen ne okuyorsun

oyyy semracım kocişimin günahını almışım,bana çiçek göndermiş bugün ama çiçekçi getirmemiş bana sordu yazık çiçek geldimi diye ,hava şartlarından yarın gelecekmiş:) bende istemedim arayıp iptal etcez şimdi.... ama ne bileyim 9 yıldır tanışıyoruz artık eskidik demekki diye düşünüyorum yanılmışım sevindim yanee:)

tuğbaaaaa canımmmmmmmmm çok sevindimmmmmmmmyaşasınnnnnn ya sonunda güzel bi haber aldıkkkk rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin tatlım

tuğbacım çok sevindim canım ALLAH tamamına erdirsin,gözünaydın kuzum...
kızlar hepinize günaydın...nihayet güzel bir haber aldık..

cnm benimm çok çok teşekkürlerrr :)) aminnn allah tüm isteyenlerin sesini duysun hayırlı evlatlar versin inşallah :))

tuğbaaaaa canımmmmmmmmm çok sevindimmmmmmmmyaşasınnnnnn ya sonunda güzel bi haber aldıkkkk rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin tatlım

aminnn cnmmm inşallah seninde güzel haberlerini bekliyoruzzz kısa zamnda inşallah :))

kızlar günaydın herkese, bugün tubişin haberi beni çok mutlu etti, uzun zamandır beklediğimiz ilk hamişimiz geldi rabbim sağlıkla 40. haftaları göstersin kucağına almayı nasip etsin tubişim darısına isteyen ve dileyen herkese inş.

canım benim tubişim çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. kuzum ayyyy çok heyecanlandım nasıl öğrendin?
cnm benimm ılgımm çok mutluyumm yaaa allah en kısa zamnda sizede nasip etsin inşallahh

inşallah cnmm yaaaa inşallahhhh

kızlarrrr günaydınnn ben hamileyimmmmmmm :)))

TUĞBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ayyyyyyyy çooook sevindim yaaaaaaaaaaa hadi gözün aydın canım bu hafta biri hamile olsun derken ne kadar içten dilemiştim bu dileği vallaahi çok sevindim duygulandım...Allah bizede nasip etsin canım,,, inşallah sağ salim atlatır kucagına da alırsın....ne zaman dr a gitcen...canım yaaa buranın böyle bi habere çok ihtiyacı vardı hepimize umut olsun

tuğba canım anlatsana nasıl öğrendin? hcg değerin kaç çıktı?? hadiiiii merak ediyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…