oyyy neee kadar düşünceli bir eş tebrik ediyorum maşallahhh nazar değmesinben iyi olmaya çalışıyorum... eşim çiçek gönderdi sabahın köründe şirkete çok mutlu oldum geçici de olsa :) hediye almış bi de haftaiçi dayanamamış verdi deli kocam işte ufak şeylerle mutlu olmaya çalışıyorum. sanada geçmiş olsun fizik tedavi verdimi doktor.
oyyy neee kadar düşünceli bir eş tebrik ediyorum maşallahhh nazar değmesinbiz unuttuk böyle sevgililer gününü filan (((
ne kadar güzel önemli olna seni mutlu etmiş olması bende onu isterim eşimden yani sevgililer gününde hediye vs çok önemli diil içinden geldiğinde zaten yapar, senin de canın sıkkındı eşin ne de güzel mutlu etmiş seni Allah muhabbetinizi artırsınamin canım çok sağol 6. yılımızı kutliycaz bu yıl evliliğimizin 8 seneye yakın oldu tanışalı canım o benim ya her zaman almaz böyle. özellikle beklemediğim zamanlar getirir ki daha mutlu olayım. Hele hediyesi kadar hoşuma gitti ki anlatamam... 6 ay kadar önce via port avm de bi deri eldiven görmüştüm çok hoşuma gitmişti kıpkırmızı :) sonra unuttum gitti bi daha lafı geçmedi gitmiş kırmızı deri eldivenve örgü bere atkı almış unutmamış neyi sevdiğimi çok üzülüyo bu ara bana ondan böyle şımartıyo beni. Ama inanmazsın kalbi çok temizdir geçen yıl mayıs 21 de evlilik yıldönümümüzdü bi kolye almış bana 3 tane kelebek var büyükten küçüğe herkes gidince bana dediki büyük olan ben ortanca sen bu minik te sıpamız dedi o ay hamile kaldım ben :)
gurbetgüzeli,paaşamm,müge,sizlerin isimlerinizi gördüm aşağıda ne yapıyosunuz bakalım..
canım rabbim şifa versin işşallahbeterinden korusun ben ne yapayım birazdan çıkıcem namazı kılıcam tespihlerim var onları çekicem vs her zamanki işler işte
naber tatlım nasıl gidiyo
oyyy semracım kocişimin günahını almışım,bana çiçek göndermiş bugün ama çiçekçi getirmemiş bana sordu yazık çiçek geldimi diye ,hava şartlarından yarın gelecekmiş:) bende istemedim arayıp iptal etcez şimdi.... ama ne bileyim 9 yıldır tanışıyoruz artık eskidik demekki diye düşünüyorum yanılmışım sevindim yanee:)mmugecım canım doktor ne dıosa yap sen herhalde gelmeden rahat yok kımseye :)
nazlım ya nerdesın sen bakım
dumancım ne demek bızden gectı bızler daha yenı baslıyoruz canım sende:)
naz sen nasılsın
paşammm ne kadar cok tesbıh cekıosun sen ne okuyorsun
kızlarrrr günaydınnn ben hamileyimmmmmmm :)))
aaaaaaaa cok sevindimmmmm
tebrik ederimmmm canim
darisi basimiza
saglikla gelsin bebegin kucagina
canım sabah sabh çok sevindim hadi hayırlısı olsun işlh çok sevindim ya işlh kucagınada alırsın saglıcakla
tuğbacım çok sevindim canımALLAH tamamına erdirsin,gözünaydın kuzum...
kızlar hepinize günaydın...nihayet güzel bir haber aldık..
tuğbaaaaa canımmmmmmmmm çok sevindimmmmmmmmyaşasınnnnnn ya sonunda güzel bi haber aldıkkkk rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin tatlım
cnm benimm ılgımm çok mutluyumm yaaa allah en kısa zamnda sizede nasip etsin inşallahhcanım benim tubişimçok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. kuzum ayyyy çok heyecanlandım nasıl öğrendin?
kızlar günaydın herkese, bugün tubişin haberi beni çok mutlu etti, uzun zamandır beklediğimiz ilk hamişimiz geldi rabbim sağlıkla 40. haftaları göstersin kucağına almayı nasip etsin tubişim darısına isteyen ve dileyen herkese inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?