Bebeğini yeni kaybedip, korunma sürecine geçenler.. Yeni yola beraber başlayalım.

canlarım iyim ben siz nasılsınız... güzel bigün valla sevindirik oldum tuğbaya:)

çok şükür canım..walla bende ne zamandır güzel haber almıyordum çok sevindim tuğba adına onun için bugün sık sık giriyorum ağrılarım olsada..
inşallah devamı gelir..

birsenim benim çok çok saol darısı size en kısa zamanda sağlıklı sıhatli inşallah :)) aammiinn bitanemmm bata göre daha 5 haftalık haftaya cumartesi gidicem doktora aldım randevumu :)) hepinize umut olsunn inşallah herkez patır patır dökülsün inşallah
tuğba canım anlatsana nasıl öğrendin? hcg değerin kaç çıktı?? hadiiiii merak ediyorum:))
cnm bugün sabah idrar testi yaptım çift çizgim çıktı yarın sabah kan testi yaptırcam bakalım yumurcak ne kadarlık :))
çok şükür canım..walla bende ne zamandır güzel haber almıyordum çok sevindim tuğba adına onun için bugün sık sık giriyorum ağrılarım olsada..
inşallah devamı gelir..
çok çok saol cnm yaaa aminn inşallah bu kez kucağıma almam nasip olur :))
amin canım yaa inşallah hep böyle mutlu olur...

aminnn cnmmm aminnn

oyyy minnacık daha kuzu yaaaaaa... hadi bakalım inşallah güzel haberler alırsın dr dan keseyide kap atımını da duyarsın haftaya cnm... ayakların yere basmaya başladımı:))

oyyy minnacık daha kuzu yaaaaaa... hadi bakalım inşallah güzel haberler alırsın dr dan keseyide kap atımını da duyarsın haftaya cnm... ayakların yere basmaya başladımı:))

basıyo cnm yaaa çünkü çok tedirginim biraz korkuyorum az ağrım akıntım olsa koşa koşa lavoboya gidiyorum bişimi oluyo acaba die ...
ama çok mutluyum okadar istiyodumki bu ay :)) inşallah 2 hafta sonra gittiğimde kalp atışınıda görürüm :))

slm arkadaşlar
ben dün 10 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim.ben 2 defa tüp bebek denedim ama başarısız oldu malesef sonra hiç beklemediğim anda normal yolla hamile kaldım.mucizemiz geliyo diye o kadar sevindik ki eşimle sanki bulutların üzerindeydik ama malesf kalbi durdu şu an moralim çok bozuk tekrar normal yolla hamile kalabilirmiyim acaba(

amin canım sağol..ALLAH kabul etsin kuzum..
canım sen nasılsın görüşmeyeli tatalım özletme kız kendini
canım sorma okadar çok çeşit vardıki sorma bak bak bir hal oldumama hoşuma giden olmadı malesefnasip bakalım
Sagokun kizlar yaramazlik yok hersey bildiguniz gubu
nerlerdesin kız sen önceleri arardın sesini duyardık şimdi oda yok sen beni beyenmıyomusun
canım normalde tespih çekiyorum zaten kaynanam dedi sen çok çektigin için dedi 5000 tane selevat almış 700 çektim 4300 kaldı nasip bitiririm işşallah yer gök duayla canım ya ne yapaıyım panik aatagımada iyi geliyooglumun cicilerini görmek isterim sonra annesi
kızlarrrr günaydınnn ben hamileyimmmmmmm :)))

yaradn istediketn sonra neler olur neler rabbim yar ve yardımcın olsun kardeşim başın sagolsun

nasıl olayım kuzum ya boynumda da 3 fıtık çıktı belimde zaten 2 fıtık bir yırtık vardı bunlarda eklendi işte yarı büklüm uğraşıyorum yarın bir doktora daha gidecem bakim oda ameliyat derse artık mecburen olucam..hiç olmak istemiyorum kaç aydır direniyorum ama hayırlısı artık bunada şükürler olsun..
ayrıca bende seni ve hepinizi özledim..

cnm çok çok geçmiş olsun bende 9 haftalık bebeğimi agustosta kalbi durduğu için kaybettim bugün yeniden hamile oldugumu öğrendim eger 1 kez olduysa yine olucaktır sen dua et ve sadece güzel şeyler düşün inşallah en kısa zamanda dolar tekrar göbüşün :))
hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağına alırsın.40 haftaları görürsün canım.

cnm çok çok saol inşallahhh :))

rabbim betrinden korusun canım benim dualarım seninle

slm kızlar nasılsınız herkes iidir işlhh
tubiiiiş hadi gözün aydın cnmm çok sewindiiiim
bu arada gökçe dğm yapmış bilginizee allah analı babalı büyütsün işlhhh

canım o kadar cok oldukı hangısını cekeyım ne yapcam bılmıyorummm hatta aynı takımdan ıkı tane almısım o kadar cıldırdım yanı bu hafta gerı vercem bırını :) senın son testın ne oldu canımmm ne zaman korunmayı bırakıon ınnss

cnm çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda toparlarsın, yeniden hamile kalabilirsin tabi 1 kere kalmışsın hiç ümitsizliğe kapılma bence, biraz beklersin zaten gidişata göre dr la bişiler yaparsınız.Allah yardımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…