Doğuma Hazırlık Bebeginiz kız mı? erkek mı? peki ya siz ne istiyordunuz...???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

asenamm

bir elif mıktarı gülümse
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2009
2.228
12
116
İstanbul
arkadaşlar kıznız mı? yoksa oglunuz mu? olmasını isterdiniz..? peki ya bebegınız kız mı? erkek mı?

tabi hayırlı olması daha önemli.. birde arkadaş çevremde bir sene hamile kalanların hepsinın kızı oldu.. bu sene hamile olanların ise erkek çocukları oldu.. bakalım

Bebegim erkek Allah gönlüme göre verdi, erkek istiyordum zaten ama kiz olsada üzülmezdim. Allah hayirlisini versin herkesee, en bastada saglikli bebi$lerimiz olsun insallah.

benimde erkek bizde erkek istiyoduk cenabı hak gönlümüze göre verdi evet bu sene kimin hamile olduğunu duysam erkek hastane çıkışı almaya gittik erkek kalmamıştı kız vardı çok demek dedim bu sene erkek senesi öyle derler ama rabbim bilir herşeyi nasibimizde ne varsa eli ayağı sağlam olsun sağlıklı sihatlı önemli olan o

ilk baslarda erkek istiyordum benim de erkek kardesim olmadi annem ve babam hasret gidersin biraz istedim erkek cocukla kaydirigubbakcemile3 ama kalbimin derinliklerinde yatan kizdi.ve insallah bir kizim olacak.

ben kız istiyordum ama kısmetse yakışıklı bir oğlum olacak opuyorumnanaktan

doktor "kızınız olacak" dediği günden beri eşimle çook mutluyuz... yalnız bakıyorum çogu bebek erkek, bizim kızlar şanslı olacak bayanssulusmile

Benim gönlüm kızdan yana ama eli ayağı düzgün olsun da gerisi önemli değil.Daha öğrenemedik cinsiyeti . kaydirigubbakcemile3

hep ilk çocuğum erkek olacak benim derdim.. ilk hamileliğim düşük oldu..
ikinci hamileliğimdeyim ve sağlıklı olsun diye dua ettim hep.. eşim kız istiyordu
ve bir kızım olacak hayırlısı ile çok süslü püslü edicem onu...bayanssulusmile

Öncelikli olan sağlıklı olması ama Allah biliyor,çocukluğumdan beri kızım olsun istemişimdir,Rabbim gönlüme göre verdi
eşim erkek istiyordu ama kızların babaya düşkünlüğü fikri sayesinde şimdiden havaya girdikaydirigubbakcemile3
Allah isteyen herkese kısmet etsin:Saruboceq:

oğlum olacak inşaAllah ilk çocuğum erkek olsun sonra da bi kızım derdim hep Rabbim gönlüme göre verdi abimi gerçekten çok severim oğlum da onun gibi nisanda doğacak inş. bi de 2. çocuğum kız olursa onun da benimki gibi bi abisi olucak ne güzel

Bizim de oğlumuz olacak... Benim ve kocamın gönlünden kız geçiyordu ama şimdi sağlıklı olsun diyoruz tabii... 20. haftaya kadar cinsiyetini de göstermedi sıpa... Kandırdı bizi...

kızım olsun istiyordum Allah gönlüme göre verdi.bir oğlum var zaten.tabi sağlıklısıyla

selam kızlar öncelikle bebişleriniz sağlıkla dünyaya gelsin rabbim doğum kolaylığı versin bizlere dilerim,benm ufaklığımın dn cinsiyeti için gttim doktora malesef bacakları kapalıydı fkat erkek olablir dedi doktor...gebeliğimin basından beri erkek olmasını istememe rağmen içimde bi burukluk olusmadı değil.cocuklumdn beri kızım olsun isterdim...herneyse ki evlat benim ama kız ama erkek öle deil mi allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinde gerisi boşş

ben erkek hissediyordum.doktorun bu kız demesiyle ikimizde saskın saskın bakındık doktora.derler ya kızlar göstermezmiş kendini.benim utanmaz kızım hemen açtı bacaklarını.ben burdayım anne der gibi.

ben daha hamile kaldigimi ogrenmeden once ruyamda kizim oldugunu gormustum,buna ragmen hep oglum olacak diye hissediyordum.Hislerim beni yaniltti,Allah' in izniyle kizim olacak.Esim erkek istiyordu her ne kadar kiz olmasina cok sevindigini soylese de .Kiz babasi olacagini soyledigimde kucuk Emrah gibi kaslarini kaldirip ,cok sevindim hayatim diyisi vardi ki,goren sevincten agliyor sanirdi.Saglikli hayirli evlatlar olsunlar,hic muhim degil gerisi.

ilk hamile oldugumda erkek istedim ama olmasada üzülmem dedim.kız oldu gerçektende üzülmedim sevindim.....ikinciye hamile kaldıgımda evet bu sefer ciddi anlamda erkek çocuk istiyordum bi kızım vardı çünkü,,,yine kızım oldu..üzülmüştüm..ama rabbim hayırlı evlat versin..bana ve herkese...

kızLar belli oLdu bebeğim ben sbrsız anne yine gttim girdim ultrasona vee kızım oLucakmışş cook sevindim ffeci bi duygu yaa...

Bende 8 haftalik hamileyken oglum olacagini gordum ruyamda, ama kizda istiyordum acikcasi ruyadan dolayida kendimi alistirmistim erkege, sonunda cikti, 20. haftada ogrendik cinsiyetini , oglumuz olacakmis.

bende12 haftalığım doktorumu sıkıştırdım kıza benziyor dedi. göndümden erkek geçiyordu ama kızada sevindim:)

En son 13 haftalıkken gitmiştim doktora ama öğrenemedik... 17.haftada randevum var inş gösterir bebişim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…