Doğuma Hazırlık Bebeginiz kız mı? erkek mı? peki ya siz ne istiyordunuz...???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
öncelikle tabi kisağlıklı hayırlı olmasını isterim ama kalbimden geçen kızdı;
13,5 haftadayız şimdi de doktorum bugün kız olck gibi dedi
bakalım hayırlısı
:)

merhabalar
bende geçen hafta yani 16 haftalıkken öğrendim 2. çocuğumun da erkek olacağını
ilk çocuğumda erkekti adı berkay
berkay o kadar çok dua ettiki kardeşim erkek olsun diye allahım gönlüne göre verdiopuyorumnanaktan
alahım herkezin gönlüne göre hayırlısını versin kızıda bir erkeğide .yeterki sağlıklı olsun

slm arkadaslar kiz olmasi icin adet bitiminden 2 gün sonra iliskiye girilirse kiz olma ihtimali yüksekmi yoksa yurtlama günümü olursa aydinlatirsaniz sevinirim.kizim olsun istiyorum allah hayirlisini versin tabikide eli aya düzgün olsun ama 2 erkek cocuktan sonra kiz süper olur.

canım adetin bittikten sonra sık sık birlikte olun

cevap yazdigin icin sagol karabibercim yumurtlama dönemim bugun bitti diger adet dönemime kadar devam edecekmiyim birde ben adetim bitti 2 gün sonra olmustu 4 gün sonrada yumurtlama dönemim oldu bugun bitti acaba kiz olma ihtimali yüksekmi tutmusmudur kiz spermler uzun yasiyor ya yumurtlama dönemine kadar yasarlarmi acama cok karisik ya ...hayirlisi insallah allah gönlüme göre versin ..

benimde oğluşum olacak kısmetse...ikisinide istiyordum kız erkek hiç farketmez.ama oğlum olacak...allahım hepimizi hayırlısıyla kurtarsın bebişlerimize kavuştursun....

Dünyalar güzeli kızım var...Şimdi bir erkek kardeşi olacak inş...Kızım çok istiyordu erkek olmasını,tabi eşim ve bende çok sevindik...Allah gönlümüze göre verdi...Sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inş. cümlemizin...

Benim oğlum olacak.Benim içimden hep erkek geçiyordu hissetmiştim.İnşallah 2.ye de kızım olur.Gönlümden geçen hep bir erkek bir kızdı.Allah herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin.Allah herkesin gönlüne göre versin.

eşini öyle hoş tarif etmişsinki gülmekten bayıldım valla şanslısınız kızınız olacak benm de dr um kız dedi ama hala sevinçten inanamıyorum.....oglum 9 yaşında bırde kız ıstıyordum hayırlısı herseyın bakalım

ALLAH nasıp edrse benimde kızım olucak.. kızım olacagını ilk hamile oldugumda hissettim...:asigim: ayrıca bende ruyamda gördum.. RABBİMDEN bir kız evlat dilemiştim... Gonlumun muradını verdı HAMD olsun.. kızıma saglıkla kavusmak nasıp etsinn:Saruboceq:

bende ilk cocugumun kız olmasını istemiştim hep...ve bi kız evlat bekliyoruz hayırlısıyla :ecrin_bebek:

benimde kızım olacak..Hamileliğimin daha en başından itibaren hep kızım olacak demiştim ve öyle oldu.Allah gönlüme göre verdi...

bana doktorum 12 haftalikken erkege benziyor demisti, sonra 16 haftalikta "emin degilim ama erkek olabilir" demisti.
20.nci haftaya geldigimde 95% kiz olacak dedi. Ama bir türlü inanamdim. Ilk cocugum erkek bir kizim olmasini herzaman cok istedim .

En son 24.üncü haftadayken tam olarak belli olmadi cinsiyeti erkek de olabilir dedi. Baya bir moralim bozuldu, tabii Rabbim saglikli sihatli evlat nasip etsin. Ama bu kadar mi yanlir bir doktor ya!

Bugün de renkli yani 3lü ultrasyon yapilacak insallah kesin olarak birsey görebilir doktor!

Artik kiz veya erkek ikisine de sevinyorum, yeterki saglikli olsun!

benim bebeğimde erkek babası hep kızımız olsun istiyodu ama Allah' ım benim kalbime göre verdi... herkesin yaşadığı şehre göre deişiyo sanırım burda da hemen hemen tüm hamilelerin bebeği kız doğanlarda öyle bende oğlum çok şanslı olacak diye düşünüyorum seçme şansı bol yerimseniben

ben hamile kaldığım andan itibaren hep kız diye içimden geçiyordu eşimde kız istiyordu ama rüyasında hep erkek görüyordum cumartesi günü netleşti erkekmiş çok mutlu olmuştuk biz zaten hep eli ayağı düzgün olsunda kız erkek farketmez demiştik rabbim böyle uygun görmüş bize gelecek bebeğimize güzel bir gelecek hazırlamak düşer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…