Doğuma Hazırlık Bebeginiz kız mı? erkek mı? peki ya siz ne istiyordunuz...???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bende yıllardır hep kızım olsun isterdim bekarken bi sürü kız süveteri elbisesi ördüm diktim ama nedense erkek süveteri 1 tane ördüm hiç içimden gelmedi erkek şeyi yapmak hamile kaldığımı öğrendim içim hep kız dedi ve gerçektende kızım olcak şükürler olsun Rabbim kalbime göre verdi ama en başta Allahım sağlıklı elli ayaklı gözlü ışıklı versinde gerisi çokta önemli değil...

benimde bebeğim erkek bende ilk hamile olduğumu öğrendiğim günden beri erkek olduğunu hissediyodum ve erkek dedi doktor hiç şaşırmadım kız deseydi şaşırıcaktım ama farketmezdi tabii kii Rabbim bütün bebekleri bağışlasın hayırlısı ile kavuşmayı nasip etsin hepmize:)))

benim iki kızım var...
ilk bebeğimin kız olduğunu öğrenince çok sevinmiştim...kız çocuklarını çok severim çünkü..
ikincide kız olduğunu öğrenince üzülmedim ama çok da sevinemedim..
şimdi 3.ye hamileyim ve doktor kız dedi...bu kez içim burkuldu gerçekten..bi de oğlum olsaydı çok sevinecektim ama önemli olan sağlıklı hayırlı evlat tabi...
Rabbim olmayanlara da versin..kimseyi evlat sevgisinden mahrum etmesin..

benimde içimden erkek geçiyordu aslında görenler erkek diodu :)) ama kızmış eşim hep kız dedi kız çıktı. inşalllah allah kucağımada almayı nasip eder :))) bu sene Kız bebek senesi galiba tam bilemiyorum ama yakın çevremden kız duydum hep.

ben de genelde kız duyuyorum..bizim akrabalarda 4 kişi beraber hamileyiz..4ü de kız..

Bende hep erkek istemiştim tabii eşimde.Ve 10 gün önce öğrendikki erkekmiş.Sağlıklı olsunda bebişim başka bişey istemiyorum

benim de kızım olacak %70 :) ama bakalım ilerde değişmezse iyidir ben hep ilk çocuğum kız olsun istiyordum allah gönlüme göre verdi birde sağlıcakla doğsun yeter

Benim gönlüm kızdan yana ama eli ayağı düzgün olsun da gerisi önemli değil.Daha öğrenemedik cinsiyeti . kaydirigubbakcemile3

Öğrendik cinsiyeti, kızımız olucak kısmetse.Yarında kesinleşicek cinsiyet. opuyorumnanaktan

selam bayanlar bnde 10 haftalık hamileyim eşiminde bnmde içimizden erkek gecio ne eşimin ailesinde erkek war ne de bizimkinde biz 4 kız kardeşiz o bakımdan aillelerin erkeğe özlemi war hayırlısı olsun kız olursada hiiiiiiiiiç üzülmem ilk bebeğim bu yani bi düşük yaptım o yüzden ÖNCE SAĞLIK ama insan merak etmioda diil 10 gün sonra randewum war bn bekleyemem 15 16ıncı haftaya kadar belli olr belki ha ne dersiniz sizin ki kaç haftalıkken belli oldu?

14+6 da belli oldu.Yarında kesinleştiricez. :))

kız mı erkek mi cnm bebişin ...........kaydirigubbakcemile5

Bebegim erkek Allah gönlüme göre verdi, erkek istiyordum zaten ama kiz olsada üzülmezdim. Allah hayirlisini versin herkesee, en bastada saglikli bebi$lerimiz olsun insallah.

Allahın izniyle ikiz bebişlerim olacak. büyük ihtimalle biri kız, diğeri erkek olacakmış. kız ya da erkek benim için hiiiiç farketmiyordu. çünkü bu zamanları görmek için ne cok uğrastık, sabrettik. şimdilik her kontrolde bebişlerimle ilgili somut birşeyler duymak,görmek beni yeterince mutlu ediyor....

Bebeğim erkek..
Sağlıklı ve hayırlı evlat olması yeterli benim için :CüvCüv:

Ben erkek istiyorum ,eşim ise kız :ecrin_bebek: daha düşünmüyoruz çocuk ama hayırlısı olsun kısmet :ecrin_bebek:

herşeyin hayırlısı tabi bende bekleyemem bekleyemem die die 14.haftaya geldim ama göstermedi yaramaz cinsiyetini 2 hafta sonra belli olcak inşallah....

kızım vardı erkek istedim 16 haftalıkta öğrendim erkekmiş.ama kızımada bir kız kardeşi olsada hiç üzülmezdim çok sevinirdim.başımızın taçı olurdu cadılar allahım herkese sağlıklı va hayırlı evlatlar versin.amin...

bende salı günü öğrendim kızım olacakmış etrafımdaki çoğu insan erkek diyodu ama benim içime hep kız doğuyodu ki allah gönlüme göre verdi karnımı severken bile ilk aklımdan kız çocuğu geçiyodu inşallah sağlıkla kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…