Doğuma Hazırlık Bebeginiz kız mı? erkek mı? peki ya siz ne istiyordunuz...???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ilk bebek oldugu icin ozellikle kiz ya da erkek bi istegimiz yoktu.. ama ben de esimde kizlari cok seviyoruz,,rabbim bana da bi kiz evlat nasib edicek insallah

bu arada erken tahminlerde yaniliyor doktorlar kizlr.. 12 haftalikken 2 li tarama icin ayrintili ultrasonda prof. erkek oldugunu soyledi hem de biz sormadan.. sonra 16 haftalik rutin kontrolumde kendi doktorum kiz oldugunu soyledi:)) benim icin kiz ya da erkek farketmedigi icin takilmadim.. ama ozellikle isteyenler icin 16 haftaya kadar emin olmayin arkadaslar derim... rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasib etsin insallah....

benim tatlımda kız zaten rüyasını görmüştüm.... düşüğüm oldu bir tane bundan önceki hamileliğimde onuda erkek olarak görmüştüm rüyamda... eşim ve onun ailesi ve benim ailem hep erkek istiyordu ama gelen kızzzz rabbim ne yazdıysa o gerisi boş kız erkek farketmez evlat sevgisi farklı mı oluyor acaba? yani kızsa farklı erkekse farklı mı seviliyor daha önce anne olanlar yazsın lütfen
benim ilk olacak o yüzden çok heyecanlıyım çok anlatamam yani

Benım de bır oglum olacak ınsallah benımde kalbımdekı ıcıme dogan oldu ama cevrem kzı evlat daha hayırlı oluyo dıye benı dusundurdu ben mutluyum ıkısınınde sevıncı ayrdır dıye dusunuyorum benım ılk bebegım olucak o yuzden kız da olsa aynı heyecanı yasardım sanırım.

başından beri hep içimde erkek olcak diye bi his vardı,hamile olduğumu öğrenmeden bir hafta önce rüyamdada gördüm ve oğlum olcağını öğrenince çok çok mutlu oldum eşimde öyle....Allah hayırlı evlat versin kızda erkekde olsa canımdan bir parça olcak sonuçda.. opuyorumnanaktan /B]

bende 4.üncü ayımdayım evlenmeden önce ıcımden hep erkek çocuğu geçerdi ama hamıle olduğumu duyduğum gunden berı kız var gönlumde allah herseyden önce sağlıklı hayırlı evlatlar versı hepımıze

canım bnm de hamile kalmadan önce küçüklüğümden beri hep kız derdim,isterdim...hamile kaldım erkek olmasını diledim kız çıktı...öğrendinde yaz beklerim mutlaka ama kız ı duyunca daha bi baska sevindim yine de :)

BENıM ıÇıN HıÇ FARKETMEZ Dı SAĞLIKLI OLMASI ÖNEMLıYDı VE BıR KIIIZZIIIMM OLDUU.:Saruboceq:

yukardakı yazan arkadas gıbı bende ılk hamılelığımde hep erkek çocuğum olucak derdım ve erkek çocuğu isterdım ama ınsan hamıle olduğunu öğrenınce aslında çokta fark yapmıyor ama hamıle olduğumu duyduğumdan berı hep kız olsunda istedım haniii 4 üncü ayımı doldurduğum gün gösterdı bu gun öğrendım kız annesı olucam allah onu sağlıklı bır sekılde kucağıma almayı nasib etsın opuyorumnanaktan

Iki oglandan sonra elbette kiz istiyordum ve Allahima sükürler olsun kizimiz olucak. Ama herseyden önce saglikli olsun geresi hikaye. Allah hepimizin çocuklarini korusun yarabbi

Bizim bebegimiz de erkek olacak insallah.. Gerci benim icimden kiz geciyordu hep.. Etrafimdaki herkes kiz bebek sahibi oldu.. O kadar alistim ki kiz bebeklere.. Sanirim o yuzden biraz icim buruldu..

Ama saglikli olsun da gerisi cok da onemli degil.. Kiz veya erkek.. Ikisinin de tadi baskadir..:)

hep oğlum olsun isterdim.şu an kız bebek bekliyorum ve her yeni gün yeniden anlıyorum ki kız bebeğe sahip olacak olmak bile harika bir duygu!!opuyorumnanaktan
her şeyin pembesi güzelkaydirigubbakcemile3

bir oglum oldugu icin ikincisini hep kiz istiyordum,allah gönlüme göre verdi simdi sabirsizlikla kizimi koluma alcagim günü bekliyorum.

benim şuan 8 haftalık, şimdiden merak sardı benide kızmı erkekmi diye . gerçi hiç farketmez Allahım hayırlısını versin tabide.merakıma engel olamıyorum :1rolleyes:

merhaba addım sema benimde bir oğlum var 8 aylık. adı gökmen birde kızım var 5 yaşında kızım oğlumu çok kıskanıyor. ama ben ikisinide seviyorum

benimde küçük 3 yaşında bir prensesim var dünyalar güzeli
hep ilk bebeğim kız olsun istedim ve öyle oldu
ama ikinci bebeğim erkek olsun istedim ve şükür RABBıME oğluşum yolda
5,5 aylık hamileyim
ALLAHIM her isteyene versin inşallah
hayılısını tabi:::)))))))9

bizim bebeğimiz kız ama eşimde bende erkek istiyorduk... ilk zamanlar şaşkın oluyosun ama sonra geçiyo sanırım şimdi kızımız olacağı için çok mutluuyuzz İnşallah sağlıkla kucağımıza alırızŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…