Yok onlar instadaki super annelerdendir. 2 cocuuguna gul gibi bakan evi cicek gibi olan kendi bakimli olan ve hic yardimci almayan herseyi tek basina yapan mukemmel anneler. Ben 3 aydir kizim dogdugundan beri topuzumu bile cozemedim. esimle dalga geciyoruz anne topuzu diyehele bir de lohusayken pskolojim bozuluyodu onlari gordukce kendimi beceriksiz hissediyordum bakamiyorum diye agliyodum her kolik saati geldiginde. Cok sukur ki gecti. Bende inanmiyrum bu kisilere. Siz de aldirmayin her annenin yardima ihtiyaci vardir. Onlar gelmiyosa siz cagirin kayinvalideniz yakinsa onu cagirin uzaktan gelmek kolay olmayabiliyor. Yarin bigun bisey oldugunda kvniz de sizden bekliyecek sonucta. O zaman sizde ustunuze duseni yaparsiniz cekinmeyin yardim istemekten
Sizi anliyorum. Tabi ki çocuğu baskasi baksin diye doğurmuyoruz ama insan biraz nefes biraz uyku biraz mola istiyor. Agladigim günleri unutmam. Annem vefat etti. Kv 20 dklik mesafedeyiz ben götürür sem bakar.ilk zamanlar çocukla beni birakip gitti ne yapacagimi bilemedim o agladi ben agladim. Derken simdi 9 aylik rabbim yardim ediyor. Tek basima herşeyin üstesinden gelebiliyorum. Sana en guzel tavsiyem bu gunlerde gececek sen mukemmel bir annesin:)ben ailemden uzakta kalıyorum bir bebeğim var sürekli ben giderim annelerin olduğu yere ama bebeğim büyüyor ve ben artık aşırı yoruluyorum eve bazen yardımcı alıyorum ama yinede bebeğe en azından yarım saat bakacak birini arıyor gözüm artık , eşim çalışıyor yardımcı olur onunla da hiç zamanımız olmuyor kendimiz için . Ailemin arada bir gelmesini gözüm arıyor ama hiç gelmiyorlar sürekli kendi işleri güçleri var bende şaka yollu bir kaç sefer söyledim ama annem hemen sen gel istersen ben gelemem dedi. Ben çalışıyorum normalde aileme maddi olarak da yardımım dokunur aramızda bir problem Yok sözde ama bu durum beni üzüyor .
Kv ise aynı şehirdeyiz onlara gidince yardım eder bakar vs ki zaten ondan öyle bir beklentim Yok yinede fena sayılmaz .
Bir sorunum var mı Yok mu sormazlar eleştirici tavırla yaklaşır sürekli beni yoruyor bu durum üzüyor da aynı şekilde ve ben elimden geleni yaparım maddi manevi Ayda bir sefer muhakkak uğrarım.
Kızkardeşim bize geldi annem hemen eve yolla dedi gelen gidenim var işimi yapsın diye . Belki de ben abartıyorum bilemiyorum.
Bilmiyorum sizde nasıl durumlar ?
ben ailemden uzakta kalıyorum bir bebeğim var sürekli ben giderim annelerin olduğu yere ama bebeğim büyüyor ve ben artık aşırı yoruluyorum eve bazen yardımcı alıyorum ama yinede bebeğe en azından yarım saat bakacak birini arıyor gözüm artık , eşim çalışıyor yardımcı olur onunla da hiç zamanımız olmuyor kendimiz için . Ailemin arada bir gelmesini gözüm arıyor ama hiç gelmiyorlar sürekli kendi işleri güçleri var bende şaka yollu bir kaç sefer söyledim ama annem hemen sen gel istersen ben gelemem dedi. Ben çalışıyorum normalde aileme maddi olarak da yardımım dokunur aramızda bir problem Yok sözde ama bu durum beni üzüyor .
Kv ise aynı şehirdeyiz onlara gidince yardım eder bakar vs ki zaten ondan öyle bir beklentim Yok yinede fena sayılmaz .
Bir sorunum var mı Yok mu sormazlar eleştirici tavırla yaklaşır sürekli beni yoruyor bu durum üzüyor da aynı şekilde ve ben elimden geleni yaparım maddi manevi Ayda bir sefer muhakkak uğrarım.
Kızkardeşim bize geldi annem hemen eve yolla dedi gelen gidenim var işimi yapsın diye . Belki de ben abartıyorum bilemiyorum.
Sizi anliyorum. Tabi ki çocuğu baskasi baksin diye doğurmuyoruz ama insan biraz nefes biraz uyku biraz mola istiyor. Agladigim günleri unutmam. Annem vefat etti. Kv 20 dklik mesafedeyiz ben götürür sem bakar.ilk zamanlar çocukla beni birakip gitti ne yapacagimi bilemedim o agladi ben agladim. Derken simdi 9 aylik rabbim yardim ediyor. Tek basima herşeyin üstesinden gelebiliyorum. Sana en guzel tavsiyem bu gunlerde gececek sen mukemmel bir annesin:)
Katılıyorum icraat yok, ama her konuda akıl vermekten geri durmazlar. Sanki sen hicbirsey bilmiyorsun gibiİki cocugumda da kirki çıkana kdr kaldı annem bazısında ben gittim , KV zaten gelmedi geri kalan donemde hep kendim baktm uzakta inanin en guzeli o kendi bildiğiniz gbi bakiyirsnz bu size tecrübe okuyor cok çok zorlandigm zamanlar oldu araları 18 ay ama geçecek bu günler diye diye gerçekten de geçti
Şimdi soyle yap boyle yap deidiklerinde özellikle kv pardon da şimdiye kdr ben buyutmusum karismayin der gecerm
Zira büyükler çok bilip çok karışıyor sizi daha çok geriyor emin olun
Madem bakiminda zorlanacaktiniz neden cocuk yaptınız farzedin ki hickimseniz yok boyle soylenerek mi cocuga bakacaksiniz...gozunuz kimseyi aramasin herkes hayatinda isinde.19 yasinda anne oldum bebegime tek basima baktim buyuttum yardima gelecegiz dediklerinde moralim bozuluyordu ustelik bebegim asiri der3ce huysuz aglayan huzursuz bir bebekti.esimde yardim etmiyordu ben 2 cocugumu oyle zor sartlarda buyuttum ki rabbim bir daha yasatmasin hickimsenin yardimi.olmadan simdi ben basa kalkiyorum bakin kimse yardim etmeden buyuttum diye.ben ailemden uzakta kalıyorum bir bebeğim var sürekli ben giderim annelerin olduğu yere ama bebeğim büyüyor ve ben artık aşırı yoruluyorum eve bazen yardımcı alıyorum ama yinede bebeğe en azından yarım saat bakacak birini arıyor gözüm artık , eşim çalışıyor yardımcı olur onunla da hiç zamanımız olmuyor kendimiz için . Ailemin arada bir gelmesini gözüm arıyor ama hiç gelmiyorlar sürekli kendi işleri güçleri var bende şaka yollu bir kaç sefer söyledim ama annem hemen sen gel istersen ben gelemem dedi. Ben çalışıyorum normalde aileme maddi olarak da yardımım dokunur aramızda bir problem Yok sözde ama bu durum beni üzüyor .
Aynen maalesef oyleler annem zaten yapmandedigim şeyi yapmaz ama kv inadına tekrarlıyor bu kdr sınır konulmaz diyip duruyor ama o brnm çocuğun gerekli sinitliari elbette koyucam en guzeli uzakta olmakKatılıyorum icraat yok, ama her konuda akıl vermekten geri durmazlar. Sanki sen hicbirsey bilmiyorsun gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?