Bebek bakım parası ???? Ne kadar pahalı

8 aylık çocuğun o dönem sorunları ile 15 aylığın ki bambaşka oluyor. 15 aylık çocuk başına herşeyi getirebilecek kapasitede oluyor çekmece boşaltıyor yürüyor kısacası o zaman da bambaşka sorunlar ortaya çıkıyor. 8 aylık çocuk günde 3 uyku yapıyor olmalı . 15 aylık çocuk 2 veya 1 uyku onlar da 1 er saat ancak oluyor .

Gündüz hiç uyumuyor... Umayumay35 nadiren 20 dk

Konu sahibi bu önerinizi dikkate alabilir.Keza yeğenimin bakıcısı Kazak bir hanımefendi .Asgari ücret + sigorta şeklinde çalışıyor .Saat 4gbi çıkıyor .( Sigortasız işçi çalıştırmak yasal değil zaten ) Kadin 30 lu yaşlarda enerjik ve bilgili .Tam detayını bilmiyorum ama Üniversitede ilgili bölümlerden mezun. İnternet üzerinden bulmuşlardı kendisini .

Gece kacta yatiyor kusura bakmayın şaşırdım benimki 10 aylık gündüz 2 uykusu var uyutmazsak büyük olay çıkar
8.30-9.00 gündüz ayağımda sallanarak uyukluyor
İyi de gece ile gündüz uykusu bambaşka olaylar . Gece bizimki de uyuyor bu çok normal .

Başka da olsa böyle uyku sevmiyor özel bir çaba sarfetmiyorum gündüz uyumaması için

Sizin maaşınız ne kadar ?
Bulundugum ilde geçen sene 800- 900 arası bakıyordu komşum bir bebeğe,
İlgili sevecendi ama egitim konusunda katkısı oldugunu düşünmüyorum
Bakıcı olasım geldi valla aldıkları parayı duyunca

Kk daki yorumlar bazen çok tutarsız oluyor. Simdi bir kadin ozel sektordeki isini birakip oturup cocuguna baksa ve konu acsa isimi biraktim cocuguma bakıyorum diye bu seferde kocanın eline bakıyorsun neden isi biraktın diye bir ton yorum gelir.

Ben yari kamu bir yerde daimi sozlesme ile çalışıyorum 1 yıldır evdeyim ama özel sektordeki arkadaşlarım bu kadar izin alamadilar tabi ki...onların şartları ile bizimkini kıyaslamak farklı olur.
Kimseye iş hayatını bırak da diyemem sonuçta Avrupa da değiliz işsizlik var ve iş hayati bu kadar büyük boşlukları kaldırmıyor açıkçası.

Bakıcınız yatılı mı acaba, Yenidoğan bebeğim var tek bebek yatılı yardımcı düşünüyorım ev işi de yapacak. Fiyat ne olmalı sizce

zaten asgari ücretin altında verecekseniz ayıptır, bakana da haksızlık. geçinmek çok zor.

3000/ kaç gün ?

P Prensescann 2 yaşına az kaldı biraz izin alamaz mısın ücretsiz izin filan kreşe başlar sonra da . Oğlum 15 aylık şuan kendimi senin yerine koyuyorum
Şu ara ücretsiz izin mümkün değil gibi , ancak yıllık izinlerimi tüketebilirim ..... yani bilmiyorum iki yaş kreş için erken değil mi ? Sen çalışıyor musun peki

Günlüğe vurdunuzmu pahalı olur aylık olarak anlaşın
Hergün baktırmayacağım İçin aylık vermek bana dezavantajlı olur diye düşündüm , eşim evde çalışıyor bazen , işleri az olduğu günler babası ile duracak bebeğim , yani aslında sanırım ayda 10 gün civarı bakacak , zaten çalışma günlerim bir ayda 20 gün , 10 gün İçin 1500 çok geldi bana maalesef , kapı komşum her türlü rahatı sağlayacağım zaten , offf offfff

10 günse 1.500fazla canım

Peki çocuk tanıyor mu bu insanı, gördü mü hiç? Bu yaşta çocuk ilk defa göreceği biriyle hem de arasıra kalmayabilir, yabancılayabilir

4 haftada 20 gün dediğiniz hergün mü bakacak?
Her gün bakana aylık olur bence
İstanbulda 2500 3000 civarı ama yol da gitmeyecek saatleri de kısaymış.
8 1730 karsı komşu için 3000 çok bence

Günde 150 haftada 1 2 kere baksa olurdu. Hergün bakınca aylık olarak hesaplanır
Tabi öğretmensiz tatil vs olacaksa o zaman bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…