etrafta olmuyovar dıye konusanlar var ınsan etkılenıyor ıster ıstemez 1,5 yıl olduOlmaz sa diye mi ya bismillah, daha yeni evlisiniz
Neden olmasın?Yeni derken ne kadarlık evlisiniz?
Kötü düşünme ki kötülüklerle karşılaşma..
Ayrıca olmaması dünyanın sonu değil, bir sürü olmayan arkadaşımız var burada..
21 yasınadayım ama esımle aramızda 9 yas var onun daha fazla bekleme suresı yok yas ılerlıyorhemen kötü düşünmenin bir anlamı yok ki canım
yaşın ileri ise erteleme derim
hayırlısı artık
21 yasında 1,5 yıllıkne kadrlık evlisin ve yaşın kaç?
e bende 1.5 yıllık evliyim.etrafta olmuyovar dıye konusanlar var ınsan etkılenıyor ıster ıstemez 1,5 yıl oldu
esımın yası var amaOlmazsa diye endişelenmeyin. Stress olmamasının en büyük faktörlerinden. Çok küçüksün ya. Biraz hayatını yaşasaydın. büyük sorumluluk çünkü.
Selam canım bence sen çok gençsin :) e eşinde öyle neyi dert ediyorsunuz :)) bende 7 aylık evliyim eşim 35 ben 28 yaşındayım deniyoruz bakalım olur heralde :)[/QU mrb esım cok ıstıyor su kac zamandır bız daha denemedık ama sıızın kacıncı denemenız aceba hemende tutmuyor degıl mı :)
Cnm bnmde bi buçuk yıl oldu evleneli düşündüğümüzün 3. Ay'ı hamile kaldım ama düştü maalesef ne dilersen hayırlısıni dile gec olsun güç Olmasın insallahetrafta olmuyovar dıye konusanlar var ınsan etkılenıyor ıster ıstemez 1,5 yıl oldu
uzuldumm ınss yenı haberler almanız dılegıyle aratmasın alahımm yeterkıCnm bnmde bi buçuk yıl oldu evleneli düşündüğümüzün 3. Ay'ı hamile kaldım ama düştü maalesef ne dilersen hayırlısıni dile gec olsun güç Olmasın insallah
kıst ne kıstı cıkoltakıstı mı acebaBende 2 buçuk yıllık evliyim 4 aydır istiyoruz dr a gittim kist olduğunu söyledi ama gebeliğe engel değil zaman alır dedi, senin yerinde olsam dr a giderim öncelikle çocuk istediğinizi belirtin bir sorun olup olmadığını öğrenmek istiyorum deyin sizi yönlendirir, bu arada daha çok gençsin kafaya çok takma olacağı varsa da olmuyor :) hayırlısıysa olsun inşallah :)
cevremde var olmyan kısıler o yuzden bu kuskulrım yazıyorum ay ay reglı gunlerımıDenemeden boyle dert sahibi olmak da neyin nesi :) Ben 29 yaşında evlendim. Hic cocugum ya olmazsa diye düşünmedim bile. Esiniz 50 yasina kadar baba olabilir normal sartlarda. Benim eski doktorum 65 yasinda baba oldu. Yumurtlama takviminiz var mi? Reglerinizi yaziyor musunuz? Bence bunları konuşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?