bebek dusunen yenı evlı cıftler var mı

beyza3434

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
63
16
13
bende yenı evlıyım bebek dusunuyorum ama bıraz tedırgınım olmazsa dıye dertlescek arkadaslar var mıı

Olmaz sa diye mi ya bismillah, daha yeni evlisiniz
Neden olmasın?Yeni derken ne kadarlık evlisiniz?
Kötü düşünme ki kötülüklerle karşılaşma..
Ayrıca olmaması dünyanın sonu değil, bir sürü olmayan arkadaşımız var burada..

olup olmadığını deneyip görceksiniz, olmazsa da dünyanın sonu değil tedavisi var.

hemen kötü düşünmenin bir anlamı yok ki canım
yaşın ileri ise erteleme derim
hayırlısı artık

etrafta olmuyovar dıye konusanlar var ınsan etkılenıyor ıster ıstemez 1,5 yıl oldu

etrafta olmuyovar dıye konusanlar var ınsan etkılenıyor ıster ıstemez 1,5 yıl oldu
e bende 1.5 yıllık evliyim.
Bizde düşünüyoruz, ama herşeyin bir zamanı var ..
Sizin bu 2. konunuz böyle takarsanız hiç olmaz benden demesi

Olmazsa diye endişelenmeyin. Stress olmamasının en büyük faktörlerinden. Çok küçüksün ya. Biraz hayatını yaşasaydın. büyük sorumluluk çünkü.

Selam canım bence sen çok gençsin :) e eşinde öyle neyi dert ediyorsunuz :)) bende 7 aylık evliyim eşim 35 ben 28 yaşındayım deniyoruz bakalım olur heralde :)

Cnm bnmde bi buçuk yıl oldu evleneli düşündüğümüzün 3. Ay'ı hamile kaldım ama düştü maalesef ne dilersen hayırlısıni dile gec olsun güç Olmasın insallah

Cnm bnmde bi buçuk yıl oldu evleneli düşündüğümüzün 3. Ay'ı hamile kaldım ama düştü maalesef ne dilersen hayırlısıni dile gec olsun güç Olmasın insallah
uzuldumm ınss yenı haberler almanız dılegıyle aratmasın alahımm yeterkı

Bende 2 buçuk yıllık evliyim 4 aydır istiyoruz dr a gittim kist olduğunu söyledi ama gebeliğe engel değil zaman alır dedi, senin yerinde olsam dr a giderim öncelikle çocuk istediğinizi belirtin bir sorun olup olmadığını öğrenmek istiyorum deyin sizi yönlendirir, bu arada daha çok gençsin kafaya çok takma olacağı varsa da olmuyor :) hayırlısıysa olsun inşallah :)

Denemeden boyle dert sahibi olmak da neyin nesi :) Ben 29 yaşında evlendim. Hic cocugum ya olmazsa diye düşünmedim bile. Esiniz 50 yasina kadar baba olabilir normal sartlarda. Benim eski doktorum 65 yasinda baba oldu. Yumurtlama takviminiz var mi? Reglerinizi yaziyor musunuz? Bence bunları konuşalım

kıst ne kıstı cıkoltakıstı mı aceba

Biz evlendiğimizden beri korunmadık ama hala sonuç yok siz daha denemeden neden stres yapıyorsunuz kendinize :) benimde eşim çok istiyor , korunmayı ilk bıraktığımızda ben hiç bişey bilmiyordum internetten araştırarak yumurtlama günü hesaplamayı öğrendim dr gittim ama hiçbişey anlatmadı deneyin olunca gelin dedi :) kan tahlili topsaplazma ve smear testi istedi hepsi temiz bakalım olucak insallah sen gittinmi dr a

cevremde var olmyan kısıler o yuzden bu kuskulrım yazıyorum ay ay reglı gunlerımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…