Henüz 21 yaşındasın ve 1,5 yıllık evlisin. Bana çok erken bir yaş gibi geldi hem evlenmek için hem de doğum için.21 yasında 1,5 yıllık
yok gıtmedım hıc korunmuyoduk derken bı nevı denıyodunuz degılmıBiz evlendiğimizden beri korunmadık ama hala sonuç yok siz daha denemeden neden stres yapıyorsunuz kendinize :) benimde eşim çok istiyor , korunmayı ilk bıraktığımızda ben hiç bişey bilmiyordum internetten araştırarak yumurtlama günü hesaplamayı öğrendim dr gittim ama hiçbişey anlatmadı deneyin olunca gelin dedi :) kan tahlili topsaplazma ve smear testi istedi hepsi temiz bakalım olucak insallah sen gittinmi dr a
evet erken yasta evlılıgım oldu ama dogru ınsanı bulunca ınanın evlenmısım evlenmemısım anlamadım bıle nasıl gectı o 1,5 yıll anlamdım etrafta bebegı olmayan cok ınsan var bunları gorunce etkılenıyorumHenüz 21 yaşındasın ve 1,5 yıllık evlisin. Bana çok erken bir yaş gibi geldi hem evlenmek için hem de doğum için.
Bunu eleştirmek bana düşmez tabi de kendi düşüncem bu yönde.
Sen kendini hazır hissediyorsan ve şartlar da uygunsa bebek olabilir tabi. Neden olmasın ki hemen negatif düşünüyorsun.
kesınlıkle ıstıyor ınsan ondan bır parca olsun tatmak ıstıyor o dyguyu gercekten cok buyuk sorumluluk ınss hyrlısı olurBende 21 yaşındayım 1,5 sene olacak benimde evleneli, eşimde 27 yaşında insan heves ediyor böyle çocukları görünce özellikle evliyken daha cok dikkat cekiyor sanırım ama cesaret edemiyorum bile :) şuan zaten düşünmüyoruz ama çok büyük bir sorumluluk..
Allahım ne veriyosa hayırlısını versin daha ortada bişey yokken strese sokmayın kendinizi
Sen muayenelerini yaptırdın mı? Yani kadınsal bir rahatsızlığın yoksa sabırsızlanmadan beklemelisin.evet erken yasta evlılıgım oldu ama dogru ınsanı bulunca ınanın evlenmısım evlenmemısım anlamadım bıle nasıl gectı o 1,5 yıll anlamdım etrafta bebegı olmayan cok ınsan var bunları gorunce etkılenıyorum
Eşimin patronu 66 yaşında bebekleri oldu düşün artık..21 yasınadayım ama esımle aramızda 9 yas var onun daha fazla bekleme suresı yok yas ılerlıyor
yok doktora gorunmedım hıc gorunmelımıyım sızceSen muayenelerini yaptırdın mı? Yani kadınsal bir rahatsızlığın yoksa sabırsızlanmadan beklemelisin.
genc anne olmakta farklı bıseydırEşimin patronu 66 yaşında bebekleri oldu düşün artık..
Senin yaşın çok küçük daha...
Ben 25 yaşında evlendim, 27 yaşındayım şuan ve hamileyim, senin yaşında evlenmiş olsaydım yine beklerdim bu yaşa kadar..
işte bu görünmeyenler ve bebeği olmayanların bir kısmı "henüz düşünmüyoruz ileride bakarız " deyip de bakacağı zaman bir sorununun olduğunu öğrenenler.yok doktora gorunmedım hıc gorunmelımıyım sızce
mıllet olarak boyle bı alıskanlıgımız yok ne yazık kı hasta olamdan kımse doktara gorunmuyor haksızmıyımişte bu görünmeyenler ve bebeği olmayanların bir kısmı "henüz düşünmüyoruz ileride bakarız " deyip de bakacağı zaman bir sorununun olduğunu öğrenenler.
Bu sadece bebek için değil kendimize düzenli aralıklarla baktırmalıyız. Yani sadece kadın hastalıkları açısından değil check up gibi..
Haklısın da herkes kendinden sorumlu.mıllet olarak boyle bı alıskanlıgımız yok ne yazık kı hasta olamdan kımse doktara gorunmuyor haksızmıyım
Evet canım deniyorduk ama karar verir vermez dr gittim kontrollerimi yaptırdım sende mutlaka git bence :) benim regl dönemim düzensizmiş mesela evlendikten sonra farkettim bu ay yeniden dr gidicem düzensiz olunca yumurtlama gününü hesaplamak zorlaşıyoryok gıtmedım hıc korunmuyoduk derken bı nevı denıyodunuz degılmı
mıllete ayak uydurdugum yok sadece boyl bı sorumlulugumuz yok mıllet gıtmıyor dıye gıtmemezllık yapmıyoruzHaklısın da herkes kendinden sorumlu.
Artık kanserin ne kadar yaygınlaştığını söylemeye gerek yok sanırım.
Erken teşhisin de ne kadar önemli olduğunu.
Sen millete ayak uydurursan eğer..
İlla ki sen bilirsin tabigenc anne olmakta farklı bıseydır
bnmde reglım butun gunlerı gezıyorum ay ıcınde basından sonuna kadr tum trhlre rastlıyor reglımEvet canım deniyorduk ama karar verir vermez dr gittim kontrollerimi yaptırdım sende mutlaka git bence :) benim regl dönemim düzensizmiş mesela evlendikten sonra farkettim bu ay yeniden dr gidicem düzensiz olunca yumurtlama gününü hesaplamak zorlaşıyor
goruneyım bır doktara bende doktara ne dıycem pekı cocuk ıstıyoruz kontrllerımı mı yptrcm deycemDaha çok gençsin. Olup olmacağını Allah bilir. Sen genel kontrollerini yaptır. Zamanı gelince olur. 2.5 yıl sonra çocuk yapmaya karar Verdik. Şuan 1 Yaşında ikizlerim. Sen benden gençsin ben 27 yaşındayım
Kadın hastalıklarına git. Genel bir muayene olmak istediğini söyle. Devlete gidersen testler için 1 yıl beklemen gerektiğini söyleyecekler ( çalışma yaparak) özele gidersen doktor seni yönlendirir. Gebelik öncesi check uplar var onu yaptırabilirsin bütçen varsa.goruneyım bır doktara bende doktara ne dıycem pekı cocuk ıstıyoruz kontrllerımı mı yptrcm deycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?