butce onemlı degıl tesekkurlerKadın hastalıklarına git. Genel bir muayene olmak istediğini söyle. Devlete gidersen testler için 1 yıl beklemen gerektiğini söyleyecekler ( çalışma yaparak) özele gidersen doktor seni yönlendirir. Gebelik öncesi check uplar var onu yaptırabilirsin bütçen varsa.
bende yenı evlıyım bebek dusunuyorum ama bıraz tedırgınım olmazsa dıye dertlescek arkadaslar var mıı[/Qmerhabaa en ıyı fıkrı kadın dogum doktoru verır bence gıdıp muayne olun derım. enazndan yumurtalıklarnıza bakar tıroıd falan varmı olucakmı olmyckmı dye konusrsnz
bnde dusnyorum bıdahakı adetmde gdcm bırkere gebelık gecırdım husranla sonuclandı bebegım melek oldu
daha ortada bsy yok olmayacagina dair.. neden dertlendin ki?etrafta olmuyovar dıye konusanlar var ınsan etkılenıyor ıster ıstemez 1,5 yıl oldu
psıkolojık olabılıyordaha ortada bsy yok olmayacagina dair.. neden dertlendin ki?
abartmaya luzum yok, uzulmeye de.. kolayi var; doktor..,
psıkolojık olabılıyor
Hiç denemeden olmayacak diye dert edersen emin ol olmaz.cevremde var olmyan kısıler o yuzden bu kuskulrım yazıyorum ay ay reglı gunlerımı
28 gunde normalHiç denemeden olmayacak diye dert edersen emin ol olmaz.
Reglin düzenli mi?
Kaç günde bir olursun?
ayy cokk guzell ısteyerek mı oldu kaza a mı ne kdrlık8 aylık evliyim ve hamileyim :) hiç pişman değilim
bende yenı evlıyım bebek dusunuyorum ama bıraz tedırgınım olmazsa dıye dertlescek arkadaslar var mıı
10-12-14-16-18. günleri değerlendir.28 gunde normal
Olsun, çocuğun sorumluluğunu alacak olan sensin, yıpranacak olan da.esımın yası var ama
esıme guvenıyorum o konuda benı yıpratmıcagına yardımcı olacagına tesekurler goruslerınız ıcınOlsun, çocuğun sorumluluğunu alacak olan sensin, yıpranacak olan da.
Umarım gönlünce olur.esıme guvenıyorum o konuda benı yıpratmıcagına yardımcı olacagına tesekurler goruslerınız ıcın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?