bebek dusunen yenı evlı cıftler var mı

butce onemlı degıl tesekkurler

ben varım canım 5 aylık evliyim. bende olmazsa diye korkuyorum bu ayda olmazsa doktora gideceğiz eşimle

bende yenı evlıyım bebek dusunuyorum ama bıraz tedırgınım olmazsa dıye dertlescek arkadaslar var mıı

Canıım önce bir deneyin.Dert etme kendine bu kadar bende 8 aylık evliyim ve 5 aydır bebek istiyoruz bekliyoruz bakalım Allah tan hayırlı zamanda olur inşallah

korkuyosan doktora git muayene ol denemeden nasıl anlayacaksın hem dene ve gör madem istiyosun..

Neden boyle bi korkuya kapildin ki,belki ilk aydan hamile kalirsn,belki bir yilda iki yilda..ama bunu dusunmen icn erken..ayrica bu tür endise ve kaygilar cocuk sahibi olmayi geciktirir bir rahatsizlign yoksa bile.cogu doktordan infertilite tedavisi goren kisilerin psikolojik anlamda rahat,huzurlu olmalarininda gebelik sansini artirdigni duymusuzdur hepimiz.b dusunceleri sil aklindan oncelikle..hatta bi kadin dogumcuya git,bebek dusundugunu soyle..ultrasonla baktirabilirsin yani,kan degerlerin olsun vs...saglikli bir gebelik icin ön bilgi edinirsin iste kendinle ilgili.en azindan doktordan onayi alinca,bi sorun olmadigini duyunca kafanda rahat eder.

Hiç öyle bir korkum olmadı hatta hiç bebek düşünmedim bile eşim çok istiyordu olursa olurdu benim için olmazsa farketmezdi :) kafanın rahat olması önemli bence hatta beş haftalıkken gebe olduğumu öğrendim şok oldum
Şu an 11 haftalık oldu :) tavsiyem kesinlikle takmamanız oluruna bırakmanız Allah ne zaman isterse o zaman veriyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…