Bence hemen bebek düşünmeyin. Önce bebek olunca yapamacağınız herşeyi yapıp, bebeği sonraki aşamada düşünmeniz bence daha iyi olur.. Yaşınız da çok küçükmüş.. Aceleye ne gerek var ?bende yenı evlıyım bebek dusunuyorum ama bıraz tedırgınım olmazsa dıye dertlescek arkadaslar var mıı
Vucudunda yeni bir hucrenin olusmasini saglayan bir vitanmin bebegin ttutunmasi gelismesi icin anneyi hamileleik icin almasi geren bir vitaminfolık asıtı duydum nıcın kulanıldgını bılmıyorum ama neden klnıysunuz
inanırmısın aynı senin gibiyim bende daha yeni evlendim 6 ay oldu bebek istiyoruz ama bi görcen kendi kendime ya olmazsa herkes kızıyor niye böle düşünüyon diyor ama bak benim sana tavsiyem git bi doktora genel bi muayene ol biz yeni korunmatı bıraktık ve bebek istiyoruz bunun içinde genel bi muayene olmak istiyorum de çünkü ben öle yaptım içim rahatladıbende yenı evlıyım bebek dusunuyorum ama bıraz tedırgınım olmazsa dıye dertlescek arkadaslar var mıı
hamile kalmadan önce kullanılan vitaminmiş bende duydum almayı düşünüyorumfolık asıtı duydum nıcın kulanıldgını bılmıyorum ama neden klnıysunuz
Cnm bnde 3 aydir istyorum doktora gttim ama sadece rahim ultrasonu yapti. 1 senenolmazsa esinle gel dedi sana ne tahlilleri yapildiinanırmısın aynı senyaptı biyim bende daha yeni evlendim 6 ay oldu bebek istiyoruz ama bi görcen kendi kendime ya olmazsa herkes kızıyor niye böle düşünüyon diyor ama bak benim sana tavsiyem git bi doktora genel bi muayene ol biz yeni korunmatı bıraktık ve bebek istiyoruz bunun içinde genel bi muayene olmak istiyorum de çünkü ben öle yaptım içim rahatladı
Canim folidoce yada folic plus al cunku bunlarda b vitamini+ folic asit iceriyorhamile kalmadan önce kullanılan vitaminmiş bende duydum almayı düşünüyorum
Simir örneği aldı temiz çıktı alttan muayene etti akıntı vardı biraz onun için 9tane fitil verdi sonra bunları kullan geccek dedi başka bi sorun çıkmadı bi kaç da önerilerde bulundu o kadarCnm bnde 3 aydir istyorum doktora gttim ama sadece rahim ultrasonu yapti. 1 senenolmazsa esinle gel dedi sana ne tahlilleri yapildi
Bendede yumurtlamadan sonra hep adete kdar akibtinoluyor yaa cnm keske soyleseydim dojtoraSimir örneği aldı temiz çıktı alttan muayene etti akıntı vardı biraz onun için 9tane fitil verdi sonra bunları kullan geccek dedi başka bi sorun çıkmadı bi kaç da önerilerde bulundu o kadar
Hangi onerilerde bulundu canimSimir örneği aldı temiz çıktı alttan muayene etti akıntı vardı biraz onun için 9tane fitil verdi sonra bunları kullan geccek dedi başka bi sorun çıkmadı bi kaç da önerilerde bulundu o kadar
Benim zaten vardı akıntı sorunum hep doktorda muayenede gördü senin de çok şiddetli değil demek ki korkmaBendede yumurtlamadan hep adete kdar akibtinoluyor yaa cnm keske soyleseydim dojtora
Bana ilişki günlerimi nasıl ayarladığımı sordu ben hep adet bitiminden sonraki 14.gün diye bilirdim eminim sende böle duymuşundur. Bana hayır yok öle bişi dedi adetinin birinci gününü say 10.gün dedi yani adetinin başladığı ilk günden 10.gün gün aşırı olmak kaydıyla 28gün boyunca bu şekilde devam edilcek dediHangi onerilerde bulundu canim
Benim gttigim doktorda bana 10. Gun 13. Ve 15. Gun ilişki dedi cnmBanailişki dedi i günlerimi nasıl ayarladığımı sordu ben hep adet bitiminden sonraki 14.gün diye bilirdim eminim sende böle duymuşundur. Bana hayır yok öle bişi dedi adetinin birinci gününü say 10.gün dedi yani adetinin başladığı ilk günden 10.gün gün aşırı olmak kaydıyla 28gün boyunca bu şekilde devam edilcek dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?