herkese merhabalar,,,,
doğum yapan arkadaşım ,tebrik ediyorum. Allah size bağışlasın,sağlık sıhhatle büyüsün.
gelelim asıl meseleye. bende hamileyim
ve aynı senin yaşadıklarının içinde hissettim kendimi. bizim sülalede böyle düşüncesiz. :19 yani sizin tarafa özgü bişi değil. iş insanın düşüncesinde bitiyo.gelincede sanki büyük bi iylik yapmış hissediyolar. marifet ya. bende napcam bilmiyorum. valla terslemeyi düşünüyorum eğer yataktayken zırt pırt gelen olursa. biraz rahatım çünkü Allahın izniyle doğumum ramazan ayına geliyo pek gelen olmaz,araya bayram da giriyo. yani bir ay rahat olurum inş. sonrası Allah kerim. bi geçmiş olsuna,2.sinde hediyeli. amaaaannnnnnn onlara olssun hediye..bide çoluk çocuk toplanıp gelirler ya....
sende fazla taviz verme hele çocuklara. napcakları belli olmaz Allah muhafaza.görmek isteyen olsa kucağında göster yada beşiğin cibinliği varsa ordan baktır,dokunmasınlar bi süre.sonra zorlanan sen olursun.ikramlık hazı şeyler bulundur evde. çay koy üstüne,herkes kendine hizmet etsin.
tekrar tebrikler..
tşk canım inşallah sende hayırlısıyla doğumunu gerçekleştirirsin.
Canım valla zor düşüncesiz insanlarla uğraşmak hele de benim gibi bazı şeyleri kafana takan bi yapın varsa terslesen bi türlü terslemesen bi türlü.Ben valla tersleyemiyorum onlar benden baskın çıkar korkusuna.Allahtan doğumun güzel bir zamana geliyor en azından hemen doluşmazlar başına
Valla bugün oturdum ağladım bunaldım diye.Zaten ne doğurduğumu anladım,ne anneliğimi..bi de evden insan eksik olmuyor dinlenemedim kendime gelemedim.Bebeğe daha alışamamışken bi de gelip tekrar gelecek olanları düşündükçe haykıra haykıra ağlamak istiyorum.Çok bunaldım çok kötüyüm

Çocuklarına da hiç bişey denmiyo yaklaşmayın diyoruz fakat annelerinde iş bitiyor hiç umursamıyorlar
Sanki özellikle yapıyorlar çocuklarını alıp yanlarına oturtmuyorlar beşiğe sarkmaları için teşvik ediyorlar bir de...ya kadınlarla kavga edicem bi daha ömrü billah küsecekler yada bebeğim zarar görecek offf
hayırlı olsun canım.ömrü uzun olsun analı babalı büyüsün inşallah..bu tür konularda sabırlı ol canım. kendini üzme geçicektir.zorda olsa![]()
Amin canım Allah razı olsun
İnşallah dediğin gibi olur geçer bu günlerde en kısa sürede