- 9 Aralık 2015
- 337
- 233
- 53
- Konu Sahibi asiriduygusal
-
Yanlis anlamadiniz hersey dogru bnde boyle olsun istemezdim dusundukce bunaliyorum zaten iyi seyler diyinde iyi olimNasıl yaaaa????öğrenci evinde aile hayatı yaşamaya mı çalışıyorlarmş üstelik bebek te varr.beennnn şoookkkk .lütfen yanlış anladığımı söyleyin.
Nasıl yaaaa????öğrenci evinde aile hayatı yaşamaya mı çalışıyorlarmş üstelik bebek te varr.beennnn şoookkkk .lütfen yanlış anladığımı söyleyin.
Ahhh Cahil kızlaarrrr ..kızlarımız...bi erkek uğruna kendinizi vereyim derken bütün hayatınızı mahvediyorsunuz da haberiniz yokkk..lütfen yapmayın gencecik yaşta geri dönüşü olmayan haatalar yapmayın çok üzülüyorum gerçekten.ben öyle anladım, mecburiyetten olan birşeymişama bir süredir takip etmiyorum konuyu
Yanlis anlamadiniz hersey dogru bnde boyle olsun istemezdim dusundukce bunaliyorum zaten iyi seyler diyinde iyi olim
Ahhh Cahil kızlaarrrr ..kızlarımız...bi erkek uğruna kendinizi vereyim derken bütün hayatınızı mahvediyorsunuz da haberiniz yokkk..lütfen yapmayın gencecik yaşta geri dönüşü olmayan haatalar yapmayın çok üzülüyorum gerçekten.
Hay agziniza saglik mutluyum cok sukurde bunaldim iste sadece evde durmaktanaslında ben böyle düşünmeyi de çok doğru bulmuyorum (bu yorumu ilk 5-10 sayfaya göre yapıyorum, gerisini takip edemedim)
bence mutluluğu kimin nerede bulacağı belli olmaz
okursun, kariyer yaparsın, maddi olarak ferah içinde yaşarsın, yine de mutlu olamazsın
ya da konu sahibi gibi bir hata yapıp, hatanı kabullenip, buna göğüs germeye çalışır, inat eder, bir kaç yıl çok zorluktan sonra mutlu olursun
belki hayatı mahvolmamıştır
belki mutluluğu burada yatıyordur
ha deseydi ki eşim beni eziyor, hakaret var, yüzüme bakmıyor, ailem de istemiyor, haklısın derdim
ama okuduklarımda (sonradan farklı şeyler yazılmadıysa) herşeye birlikte göğüs geriyorlar, konu sahibi eşi ve oğlundan yana mutlu
maddi imkansızlıkları var, kurulu düzenleri yok, evet
yine de konu sahibinin hayatının mahvolup olmadığını bilemeyiz bence
Evet ama bde parasal yonden sikıntimz var gtcem doncem baya masrafli yolculukNeden bu kadar erken evlendiniz
Aileyi arayi bu kadar acmak doğru degil gideceginiz yer de efsane soguk bir yer degilmis gidilebilir
Henüz 19Yaşnda evli ve çocuklu.aslında ben böyle düşünmeyi de çok doğru bulmuyorum (bu yorumu ilk 5-10 sayfaya göre yapıyorum, gerisini takip edemedim)
bence mutluluğu kimin nerede bulacağı belli olmaz
okursun, kariyer yaparsın, maddi olarak ferah içinde yaşarsın, yine de mutlu olamazsın
ya da konu sahibi gibi bir hata yapıp, hatanı kabullenip, buna göğüs germeye çalışır, inat eder, bir kaç yıl çok zorluktan sonra mutlu olursun
belki hayatı mahvolmamıştır
belki mutluluğu burada yatıyordur
ha deseydi ki eşim beni eziyor, hakaret var, yüzüme bakmıyor, ailem de istemiyor, haklısın derdim
ama okuduklarımda (sonradan farklı şeyler yazılmadıysa) herşeye birlikte göğüs geriyorlar, konu sahibi eşi ve oğlundan yana mutlu
maddi imkansızlıkları var, kurulu düzenleri yok, evet
yine de konu sahibinin hayatının mahvolup olmadığını bilemeyiz bence
Mutlu olmaya calisiyoruz en azindan yiyecek yemegimiZ oluyo cok sukur okadarda sefil bidurum degil amaiuyi kotu idare ediyoruz iste bu seneikHenüz 19Yaşnda evli ve çocuklu.
Okulu yurım kalmş
Maddi zorlk var
Babasıyla küs
Annesni göremyor ve düğne ble gelmemş
Seviyesiz bi ilişki yaşayan kızla erkekle aynı evde kalyor
Eşi hem okyp hm evi idare etmye çalişyor.
Ben burda mutlu bi peri masalı göremedim..
Bnm dogum yapacagim gunun aksaminda ablamin kina gecesi vardi sonrasindada dugun zaten1 hafta da olsa hayvanları birine örneğin babanıza emanet edip gelebilirdi. Önce sizin gitmeniz bekleniyor olabilir ki olması gereken de o Amaaaa ortada koca bir ama var, hiçbir anne evladı doğum yaptığında gitmemezlik yapmaz. Bunun da çok büyük hastalıklar gibi durumlar dışında bir bahanesi olmaz. Hayvan bakmak bahane değildir, benim yaşlı teyzem de 70inde ama kızı doğum yaptığında kızında kaldı. 6 aylık bebek kızına calisirsan bakarım diyor ki 11 ve 14 yaşlarında iki torununa baktı senelerce ki diğer torunları saymadı bile. Bir evlat doğum yaptıysa öncesi sonrası olmaz bu işin bence,
Ayrıca madem okuyordunuz bebek için okulun bitmesini neden beklemediniz? Ben de okurken evlenen çok kişi gördüm ama bebek yapmadılar hemen.
haklı eğer bir hastalanırsa hep hastalanıyor çocuklar görümcemin çozuklarıda öyle..Ne bilim bronşitmiydi ole bisey diyo esim kucukken kayinvalidem onu usutmuste sonra en ufak biseyde hasta oluyo diyo senin oglunda oyle olur diyolar esimde bna yazin gideriz diyo beraber sen esyalarla oglumu tek basina tasiyamazsin diyo hasta olursa pisman ederim seni gittigine falan diyo beni biliyosun diyo iyice arada kaldim yazin gidersek babam izne ayrilcak barisma fasli faln bn babami gormek icin dha hazir degilim bbm is icin ayri sehirde bn sessiz sedasiz gidip donmek istiyorum yazin nasil olacak bilmiyorum
Henüz 19Yaşnda evli ve çocuklu.
Okulu yurım kalmş
Maddi zorlk var
Babasıyla küs
Annesni göremyor ve düğne ble gelmemş
Seviyesiz bi ilişki yaşayan kızla erkekle aynı evde kalyor
Eşi hem okyp hm evi idare etmye çalişyor.
Ben burda mutlu bi peri masalı göremedim..
kızım sen anneme gidemiyorum değilde başka bir konu açmalıydın 19 yaşında minnacık bir bebekle oralardasın ailen senin yanında olmalı eşinin aileside aynı şekilde yaşadığın hayat değilMalesef gidemiyorum yaza kismet olursa artik ama kayinvalidem cagiriyo buraya gelde size yiyecek seyler koyup goturursun beraber yersiniz diyo simdi orayada gidesim kacti
Ama hastalanmazlar diyenlerde cok iyice arada kaldimhaklı eğer bir hastalanırsa hep hastalanıyor çocuklar görümcemin çozuklarıda öyle..
İyi demissiniz gercekten boyle msjlara ihtiyacim var olan olduktan sonra ah vah tuhlerin bana faydasi dokunmaz oglum var 4 aylik diyorum bu bnm icin buyuk bisey evlat hasreti cekenlerede versin rabbim cok guzel bi duygu cok sukur allahima insallah guzel gunler gelecektir esimin aileside oyle aman aman hic gidemezsin yapamazsin ailene demiyo sabredin diyo dha oglum askre gidecek o zman nasil sabredeceksin diyo sizn oglunuz icin herseye katlanmaniz gerek diyo bikere hata yaptiniz bari simdi bizi dinleyin buyuk sozu dnleyin diyolarben peri masalı demedim ki
2 sene sonrası belli olmaz dedim sadece...
O ah Vah tühler bundan sonra atılacak admlarn daha sağlam atılması için.oldu bitti napalm derseniz hata üstüne hata yaparsnzİyi demissiniz gercekten boyle msjlara ihtiyacim var olan olduktan sonra ah vah tuhlerin bana faydasi dokunmaz oglum var 4 aylik diyorum bu bnm icin buyuk bisey evlat hasreti cekenlerede versin rabbim cok guzel bi duygu cok sukur allahima insallah guzel gunler gelecektir esimin aileside oyle aman aman hic gidemezsin yapamazsin ailene demiyo sabredin diyo dha oglum askre gidecek o zman nasil sabredeceksin diyo sizn oglunuz icin herseye katlanmaniz gerek diyo bikere hata yaptiniz bari simdi bizi dinleyin buyuk sozu dnleyin diyolar
sen çocuksun birde çocuk doğurmuşsun onu büyütmeye bak...soğuklarda çıkarmaAma hastalanmazlar diyenlerde cok iyice arada kaldim
Hemen bitiyo bu yaz insallah kyinvalidem de oyle dedi bakamazsn orda hasta edersin cocugu dedi buraya geldim cok kizdilar zaten mevliti falan iptal ettiler yapmam diyo hakkinizi kaybettiniz diyo ama bn esimden ayri duramiyodum zaten esimden haric uc oglu daha var cok canim sıkiliyodu orda kirkim ckmasina 1 hafta varken geldim buraya iste simdi kayinvalideylede arayi duzelttim bni cagiriyo hem torunu gorurum hemde gondereceklerim var onlar goturursun yersiniz diyo burda esimin arkadaslarnda kaldgmizi bilmyolar blseler kizarlar alirlar bni burdanBen ayri bisey sormak istiyorum, benim kuzenimde kacarak evlendi, kocasi yeni üniye baslicakti daha, oglan baska sehire gitti okumaya, kiz kaynanasiyla kaldi. Kv ile yasama taraftari degilim fakat cocugun ve senin icinde kv ile bi süre durman daha mantikli degilmi? Bebeginin aile ortaminda büyümesi daha dogru bence. Esinin kac senesi var daha bitirmeye üniyi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?