bebek hassasiyeti

Arkadaş Bi anda yaşam standartlarını sıfırın altında eksilere düşürmüş.bence anneme gitsemmi gitmesemmi den önce çözülmesi gereken temel problemler var. Çok üzüldüm cidden ama okulu mutlaka bitirin

Nasıl yaaaa????öğrenci evinde aile hayatı yaşamaya mı çalışıyorlarmş üstelik bebek te varr.beennnn şoookkkk .lütfen yanlış anladığımı söyleyin.
Yanlis anlamadiniz hersey dogru bnde boyle olsun istemezdim dusundukce bunaliyorum zaten iyi seyler diyinde iyi olim

Nasıl yaaaa????öğrenci evinde aile hayatı yaşamaya mı çalışıyorlarmş üstelik bebek te varr.beennnn şoookkkk .lütfen yanlış anladığımı söyleyin.

ben öyle anladım, mecburiyetten olan birşeymiş ama bir süredir takip etmiyorum konuyu

ben öyle anladım, mecburiyetten olan birşeymiş ama bir süredir takip etmiyorum konuyu
Ahhh Cahil kızlaarrrr ..kızlarımız...bi erkek uğruna kendinizi vereyim derken bütün hayatınızı mahvediyorsunuz da haberiniz yokkk..lütfen yapmayın gencecik yaşta geri dönüşü olmayan haatalar yapmayın çok üzülüyorum gerçekten.

Yanlis anlamadiniz hersey dogru bnde boyle olsun istemezdim dusundukce bunaliyorum zaten iyi seyler diyinde iyi olim

aslında ben böyle düşünmeyi de çok doğru bulmuyorum (bu yorumu ilk 5-10 sayfaya göre yapıyorum, gerisini takip edemedim)
bence mutluluğu kimin nerede bulacağı belli olmaz
okursun, kariyer yaparsın, maddi olarak ferah içinde yaşarsın, yine de mutlu olamazsın
ya da konu sahibi gibi bir hata yapıp, hatanı kabullenip, buna göğüs germeye çalışır, inat eder, bir kaç yıl çok zorluktan sonra mutlu olursun
belki hayatı mahvolmamıştır
belki mutluluğu burada yatıyordur

ha deseydi ki eşim beni eziyor, hakaret var, yüzüme bakmıyor, ailem de istemiyor, haklısın derdim
ama okuduklarımda (sonradan farklı şeyler yazılmadıysa) herşeye birlikte göğüs geriyorlar, konu sahibi eşi ve oğlundan yana mutlu
maddi imkansızlıkları var, kurulu düzenleri yok, evet
yine de konu sahibinin hayatının mahvolup olmadığını bilemeyiz bence

Neden bu kadar erken evlendiniz
Aileyi arayi bu kadar acmak doğru degil gideceginiz yer de efsane soguk bir yer degilmis gidilebilir

Hay agziniza saglik mutluyum cok sukurde bunaldim iste sadece evde durmaktan

Henüz 19Yaşnda evli ve çocuklu.
Okulu yurım kalmş
Maddi zorlk var
Babasıyla küs
Annesni göremyor ve düğne ble gelmemş
Seviyesiz bi ilişki yaşayan kızla erkekle aynı evde kalyor
Eşi hem okyp hm evi idare etmye çalişyor.
Ben burda mutlu bi peri masalı göremedim..

Mutlu olmaya calisiyoruz en azindan yiyecek yemegimiZ oluyo cok sukur okadarda sefil bidurum degil amaiuyi kotu idare ediyoruz iste bu seneik

P
Bnm dogum yapacagim gunun aksaminda ablamin kina gecesi vardi sonrasindada dugun zaten

haklı eğer bir hastalanırsa hep hastalanıyor çocuklar görümcemin çozuklarıda öyle..

ben peri masalı demedim ki
2 sene sonrası belli olmaz dedim sadece...

Malesef gidemiyorum yaza kismet olursa artik ama kayinvalidem cagiriyo buraya gelde size yiyecek seyler koyup goturursun beraber yersiniz diyo simdi orayada gidesim kacti
kızım sen anneme gidemiyorum değilde başka bir konu açmalıydın 19 yaşında minnacık bir bebekle oralardasın ailen senin yanında olmalı eşinin aileside aynı şekilde yaşadığın hayat değil

Ben ayri bisey sormak istiyorum, benim kuzenimde kacarak evlendi, kocasi yeni üniye baslicakti daha, oglan baska sehire gitti okumaya, kiz kaynanasiyla kaldi. Kv ile yasama taraftari degilim fakat cocugun ve senin icinde kv ile bi süre durman daha mantikli degilmi? Bebeginin aile ortaminda büyümesi daha dogru bence. Esinin kac senesi var daha bitirmeye üniyi?

ben peri masalı demedim ki
2 sene sonrası belli olmaz dedim sadece...
İyi demissiniz gercekten boyle msjlara ihtiyacim var olan olduktan sonra ah vah tuhlerin bana faydasi dokunmaz oglum var 4 aylik diyorum bu bnm icin buyuk bisey evlat hasreti cekenlerede versin rabbim cok guzel bi duygu cok sukur allahima insallah guzel gunler gelecektir esimin aileside oyle aman aman hic gidemezsin yapamazsin ailene demiyo sabredin diyo dha oglum askre gidecek o zman nasil sabredeceksin diyo sizn oglunuz icin herseye katlanmaniz gerek diyo bikere hata yaptiniz bari simdi bizi dinleyin buyuk sozu dnleyin diyolar

O ah Vah tühler bundan sonra atılacak admlarn daha sağlam atılması için.oldu bitti napalm derseniz hata üstüne hata yaparsnz

Hemen bitiyo bu yaz insallah kyinvalidem de oyle dedi bakamazsn orda hasta edersin cocugu dedi buraya geldim cok kizdilar zaten mevliti falan iptal ettiler yapmam diyo hakkinizi kaybettiniz diyo ama bn esimden ayri duramiyodum zaten esimden haric uc oglu daha var cok canim sıkiliyodu orda kirkim ckmasina 1 hafta varken geldim buraya iste simdi kayinvalideylede arayi duzelttim bni cagiriyo hem torunu gorurum hemde gondereceklerim var onlar goturursun yersiniz diyo burda esimin arkadaslarnda kaldgmizi bilmyolar blseler kizarlar alirlar bni burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…