bebek hassasiyeti

Ayy şimdi bayılacağımmm
gercekten evliliği oyun sanmışsınız
Allah yardımcınız olsun yolnuz acık olsun
Allah o çocuğun yüzüne baksın da inşallah biraz akıllanırsnız
Off off napim oynama oyun diyorum cok tartisiyoruz ama vazgecmiyo oyundan herkes oynuyo diyo

bana yazdığı cevapları bir okuyun lütfen
cahillik akıyor mesajlarda
okuldan vazgecmiş cünkü işitme sorunu varmış
daha şimdiden bahanelere başlamış bile
evet şşimdi okudum.sanırım çok saf ve hayatla ilgili tecrübesi olmayan bir kız karşımızdaki okudukça anlıyorum..
kocası ilgili falan kendisi gibi sandım ama değil sanırım.öğlene kadar yatıyor,akşam arkadaşına gidiyor,gelince de elinde telefon..çocuğu kucağına almayı ilgi snaıyor.
eskişehir inanılmaz bir şehirdir.heryer öğrenci,sınırsız özgürlük..gece gündüz yaşayan bir şehir.öğrenci evleri,dışarda eğlence..ne istersen..sanırım adam da genç bir öğrenci oalrak,erken evlilik sonucu olarak,aile erkeği değil,sadece öğrenci modunda..

1. sayfadan beri okudum. Orası ortak bir ev, aynı evdesiniz diye ev arkadaşını yanınıza gelmek zorunda değil ki. Birde kızı eleştirmeniz çok garibime gitti, sizden fazla yatıp kalkıyorlarmış, ailesine şikayet et ne mal olduğunu görsünler falan. Çok ayıp. Yargılamak düşmez ama siz de aile rızası olmadan kendi başınıza göre evlenmişsiniz, etrafınızdaki insanlar için bu şekilde düşünmeyin. Konuya gelince, eşin haklı.Bebek var, eşin okuyor, üstelik kış. Normal ailelerin düzeni gibi bir düzeniniz yok. Allahtan kv kötü değil.

Suan oyle en azindan ama oyle cok durmaz disarda hep evdemi dursun bn bunaliyorum o bunalmasin bari okulu var okulunu okusun duzgunce azbikac ay kaldi surda uykucu biri yani aksamda yatmak bilmiyo uce dorde kadar sabah gec kaliyo tabi napsin uyusun telefona gelince vazgeciremedim oyundan kac kez oynama evde patliyorum sikintidan muhabbet edelim bni yalniz birakma diyorum ama ne bilim ya

Bn sevmedigim icin yargilarim kizin giyimi faln hic hos degil esimin yaninda bile napim bben delirmimde erkek arkadsida hic bisey demiyo kiza git duzgn syler giyin diye kisin boyleyse yazin sortla cikar bu disari

Havalar çok soğuk gitmeyin şimdi. Köy yeri genelde soğuk olur. Eşin nezaket gösterip annenleri davet etse biraz.

anlamadığınız şey şu,bu adam hala öğrenci hayatı yaşıyor.yani bir aile babası değil.öyle olsaydı bir işe girip çalışırdı.hem öğrenci olup hem çalışan o kadar çok insna var ki hele eskişehirde.isteseydi çalışıp,ayrı ev bile tutardı..savunma hiç boş yere adamı..
o kadar küçüksün ki,bu durumu bile göremiyorsun..erkeğin sorumluluklarından haberin bile yok.
olay arkadaşlarıyla görüşmesi falan değil,zaten okula gidip görüşüyor isytediği kişiyle.bir de gece gidiyor,öğlene kadar yatıyor.
sorumluluk sahibi bir adam baba olarak,okuluna gider,sonra da iş bulup çalışırdı..
bez parasını zor çıakrıyoruz demişsin üstelik..sen evde neden tıkılı kalıyosun.çık briaz dolaş,paran yoksa bile yürü gel.adalar da gezsen bir çay içsen 5 tl verirsin.
az akıllan kuzum.

Havalar çok soğuk gitmeyin şimdi. Köy yeri genelde soğuk olur. Eşin nezaket gösterip annenleri davet etse biraz.
Esim arayipta konusmuyo hem cesaret edemez burda tek kalmiyoruz esimin arkadslaryla kaliyoruz boyle bi ortama cagirmaya hakkimiz yok onlari

Kendim nasil gezim cocugu nasil tek basima tasim

Bn sevmedigim icin yargilarim kizin giyimi faln hic hos degil esimin yaninda bile napim bben delirmimde erkek arkadsida hic bisey demiyo kiza git duzgn syler giyin diye kisin boyleyse yazin sortla cikar bu disari

Sevmeyebilir.Eşini kıskanabilirsin ama yargılayamazsın. Çünkü orası ortak ev, ne kadar delirsen de birşey diyemezsin. Sende şort giyip gezsen, ev arkadaşıda sana karışamaz. Ha çok şikayet ediyorsanız evinizi ayırırsınız ya da başka ev arkadaşları bulabilirsiniz. Valla kırmak istemiyorum ama aile rızası almadan hamile kalıp kaçarcasına evlenmek, o kızın yaptığından daha iyi bir iş değil benim gözümde ki yine de seni ayıplamıyorum, insanız hepimizin başına olaylar gelebilir diye. Ha birde kız çıksın yazın şortla çıksın dışarı nolcak ki? :)

İsitme cihazi bni rahatsiz eder karsidaki a bu duymuyo desin istemem

Nasıl ya sen şaka falan mısın ?
Bundan sonraki hayatını işaret diliyle mi geçirceksin peki..
Sen bana ekşici gibi geliyosun ama hadi hayırlısı ..,

Rahatsız edermiş duymuyor diyecekmiş ne diyecek duymayan insana ,görmüyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…