Bebek İçin Alışveriş Neler Almalıyım?

Tamam bekliyorum önce cevapları alıp sonra sana döneyim ben Bi buradan da faydalanıp eksiksiz bir hazırlığım olur umarım daha hiç bişey almadım şimdiden liste yapıp indirimleri takip etmem lazım ki uyguna getireyim

Kanguru almayı düşünüyorum yegenlerimde kullandık çok iş gördü bebek arabasından daha çok kullanacagımdan eminim

Teşekkür ederim erkek olacak benimki de bu bilgiler çok faydalı oldu

Teşekkür ederim yastıga damlattıgın damlanın adını hatırlıyormusun canım

Teşekkür ederim tavsiyelere uyacagım

Kesinlikle medillerden alın en çok onu kulanıyorum. Alt değiştirme örtüsü stoklayabilirsin çok gerekli. Ateşölçeri alın, temazsız ateşölçerler var. Müslin battaniyeyi de çok kullandım. Zıbın en çok ihtiyaç duyulan şeylerden ama biraz büyük alın rahat giysin. Tulum alacaksanız patiksiz alın boyu çabuk uzayınca ziyan oluyor.
Bebek bezi stoklamadım belki pişik yapar diye. Sadece bir paket aldım onu da prima premium care aldım hala premiumcare devam ediyoruz.
Islak mendil stoklamıştım ama poposunu kızarttığı için pamuk ıslatıp kullanıyoruz daha iyi oluyor. E bebekte temizleme pamukları var.Islak mendilleri de el temizliğine falan kullandık gerekli. Şimdilik aklıma gelen bunlar. Bir de pişik kremi alın ben mustela almıştım. Bebek şampuanını da unutmayın.

Evet kesinlikle teorik listelerle pratikte kullanılanlar gerçekten çok farklı oluyor tavsiye almak en iyisi çok gereken neler,yatak konusu mesela benimde kafamı karıştırıyor bütçeyi zorlamadan hangi parçalar gerekli, puset veya ana kucağı gerçekten ihtiyaç olan hangisi günlük kullanımda rahatlık açısından iyi olur, çünkü seçenek çok fazla bebek sitelerine bakınca hangisi ihtiyaç hangisi ikinci dereceden gerekli bilemiyor insan bilenlerin tavsiyelerine ihtiyaç oluyor, bende takipte kalayım konuyu. Allah isteyen herkesin en kısa zamanda sağlıkla kucağını doldursun inşallah bizlere de hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

Meraba cnm hayirli olsun Eger etrafinda tanidiklarin varsa onlarin kiyafetlerini giydir bence cnm alacaksin en fazla 1 ay giyecek sonra yenisi alinacak cunku cabuk gelisip kilo aliyorlarverdigin paraya yazik günah cunku ama yok ben kendim alacagim diyorsan corap eldiven tulum zibin kisa kollu uzun kollu ayri alt degistirme ortusu bebek bezi pisik kremi agiz mendili burun pompası takimlar falan hosuna hangisi gidip begenirsen onlari al

Kış bebeği ise patikli altlardan farklı aylara göre alın ki ilk zamanlar altını çok batırıyorlar. Birde göbeği düşmeden kullanmak için ipli üst zıbın var ben ondan 2 tane aldım birde hastane çıktısında var. Özelikle çıtçıtlı vadiler çok gidiyor uzun kollu.

Ben ön bir alışveriş yaptım şimdi doguma yakın tekrar yapcam biberon almadım benim ufaklık emdiği için kullanmadım ona da küçük bir tane alırım daha sonra.

E bebegin ürünleri güzel ben diğerlerini bebek mağazasından alıyorum toptan. Saglıkla kucağına al insallah

Benimde oğlum 3 aralıkta doğmuştu kıyafet için zorlamazsın araya gelmiyor tam kış ben atlet zıbın almıştım ama hava soğuk diye hiç kullanmadan kaldırdım kenara uzun kollu zıbın ve bir üst giydirdim hep bence sende öyle yapabilirsin kısa kollu zıbın hiç alma...ben gaza gelip çok kıyafet aldım küçüldü bildiremedim heralde 5 -6 takım falan yeterli olur..Çok kalın battaniye aldırdılar bana 3 tane hemde ki zaten cocuk var diye soba yüksekte çalışıyor o battaniyeyle kurdeşen olur diye kullanmadım 1 tane yeterli dışarı falan çıkacaksın diye bir de ağız bezi çok al aaa 12 yeter deme deli gibi kullanılıyor işte müslinler falan 0-3 çoğunlukta al 3-6 en azından 1 zıbın ve bir takım al bir de prematüre için 1 zıbın bir takım al hayat bu ne başımıza gelir belli olmaz hazırlıklı olmakta fayda var aklıma başka gelmedi şimdilik

Bizde daha alisverise cikmadik alacaklarimi yazayim. Kiyafet yazmiycam cunku benim hep kizkardesim aldi ne var ne yok bilmiyorum.

Arabaniz varsa isofix ve araba koltugu (yeni doganlar icin)cok onemli
Anneyani besigi
Odasina besik
Sifonyer ustunede alt degistirmek icin
Minik ufo (sifonyerin ustune monte edicez bebisler seviyormus)
Bebek kuveti
Bakim seti
Sling
Bebek tasiyici (türkcesi ne bilemedim)
Birsuru muslin ortu ve daha ufaklari oluyor agiz falan silmek icin
Ilk aylarinda battaniye yorgan onermiyornar o yuzden uyku tulumu
Simdilik aklima gelen bunlar

Ekleme yapyim
Havanemlemdirici
Bezleri icin cop kovasi (kokuyu disari vermeyenlerden)
Babyphone
Sifonyerin icine koymak icin duzebleyici

Kalın battaniye kendim ördüm ben 2 tane ayrıca şu müslinlerden de alırsam işimi görür herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…