Sizde konusunu açmayın. Zamanla yeri geldiginde konusursunuzArkadaşlar düğünüme 2 ay var ama nişanlımla Bebek konusunu her konuştuğumda düşünürüz bakarız istemiyorum falan diyor çıldırttı beni. Hayal kurmak da parayla sanki? Hayal kuruyorum diyorum yok. İstemem de istemem sanki gel şimdi yapalım dedim? Nolur bana bir akıl verin ne yapayım korkutuyor muyum adamı nedir yani ?
Canım bunu yaşayan bu topikte bir arkadaş var ve eşi kesinlikle ıstemıyor kız nerdeyse boşanma derecesine geldı eger ilerde cocuk sahibi olmak istiyorsan ve nişanlın hiç bir sekilde istemiyorsa ikna et derim evlenmeden önce yoksa evlendıgın zaman cok sorun yaşarsınızArkadaşlar düğünüme 2 ay var ama nişanlımla Bebek konusunu her konuştuğumda düşünürüz bakarız istemiyorum falan diyor çıldırttı beni. Hayal kurmak da parayla sanki? Hayal kuruyorum diyorum yok. İstemem de istemem sanki gel şimdi yapalım dedim? Nolur bana bir akıl verin ne yapayım korkutuyor muyum adamı nedir yani ?
Ben de öyle düşünüyorum ya şimdi böylesine tepki veren adam ileride hiç istemezse ben naparım?Canım bunu yaşayan bu topikte bir arkadaş var ve eşi kesinlikle ıstemıyor kız nerdeyse boşanma derecesine geldı eger ilerde cocuk sahibi olmak istiyorsan ve nişanlın hiç bir sekilde istemiyorsa ikna et derim evlenmeden önce yoksa evlendıgın zaman cok sorun yaşarsınız
Yahu şu an bebek konusunu açıp da ortamı sıkınyıya sokmaya, canını sıkmaya gerek yok ki. Dur bir evlenin. Yuvanıza girin. Zaten ister istemez babalığa özenecektir. Ne onu üz ne de kendini.Arkadaşlar düğünüme 2 ay var ama nişanlımla Bebek konusunu her konuştuğumda düşünürüz bakarız istemiyorum falan diyor çıldırttı beni. Hayal kurmak da parayla sanki? Hayal kuruyorum diyorum yok. İstemem de istemem sanki gel şimdi yapalım dedim? Nolur bana bir akıl verin ne yapayım korkutuyor muyum adamı nedir yani ?
Canım umarım fikri degısır eger hıc baba olma gibi bir düşüncesi yoksa ve sen anne olmak istiyorsan ilerde büyük sorunlar yasarsınızBen de öyle düşünüyorum ya şimdi böylesine tepki veren adam ileride hiç istemezse ben naparım?
Yok Ben onu hayatta bırakmam ki seviyorum ve bebiş istiyorum bu çok normal değil miÇıldıracak bir şey yok herkes çocuk yapmak istemek zorunda değil ki ama bu konuda çiftlerin aynı görüşte olması çok önemli ona göre netleştiren ve kararınızı verin iki ayda kalsa dönebilirsiniz hala
Normal ama istememek de bir o kadar normalYok Ben onu hayatta bırakmam ki seviyorum ve bebiş istiyorum bu çok normal değil mi
O zaman ben de o isteyene kadar beklerim sanırım en mantıklısı buNormal ama istememek de bir o kadar normal
Valla ben de anlamadım bi diyor istemiyorum bi diyor bakarız bi diyor sen düşünme bunları vs vsAdam hiç mi istemiyor?
Şimdiden niyetini belli etmiş gibi.
İleride çocuk düşünmeyebilir, illa çocuk olsun diye direteceksen evlenmeden önce bir düşün derim.
Önce tam bir niyetini öğren ondan sonra evlen.Valla ben de anlamadım bi diyor istemiyorum bi diyor bakarız bi diyor sen düşünme bunları vs vs
Hic istememe ihtimalini de goz onunde bulundurup oyle bi durum olursa ne yapacagini simdiden dusunmen lazim.. Ikna ederim, nasilsa baba olmak ister diye dusunme.. En olumsuz durumu ve bunu kabullenip kabullenemeyecegini tart, ona göre ver kararini..O zaman ben de o isteyene kadar beklerim sanırım en mantıklısı bu
Hiç çocuk yapmak istemeyen insanlar da mevcut. Böyle olursa ne olacak peki?O zaman ben de o isteyene kadar beklerim sanırım en mantıklısı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?