Bebek istiyorum ama..

• Konu Sahibi Konu Sahibi sry24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sry24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mart 2019
34
28
3
30
Merhaba ben Seray. 7 aylık evliyim. Ben 24 eşim 28 yaşında. Bebek istiyoruz ama eşimin ailesi dahil herkes biraz daha durun, biraz daha gezin kendinize vakit ayırın bebek her zaman olur evliliginizi yasayın diyorlar. Bebek olursa evliligimi yasayamayacak mıyım sanki? Belki bazı yerlerde haklıdırlar ama sonucta bizim kararımız bu yonde. İkimizde cocukları cok seviyoruz ve bizimde olsun istiyoruz. Böyle söyledikleri zaman moralim cok bozuluyor hamile kalsam haber versem cok erken diyecekler sevinmeyecekler resmen.

Bence de biraz beklemeniz iyi olur yaşınız gayet genç ama sizin kararınız başta yadırgasalarda illaki sevinecekler torun sonuçta

Yok öyle olmaz sevinirler de. Bende bebek için evliliğin oturmasın dam yanayım. Çünkü bebek ciddi bir sorumluluk. Mesela biz eşimle düşünmedik 3 yıl gezmek yaşamak değildi isteğimiz daha güzel zemin olmalıydı sanki buna hazır değildik iyi ki belli bir süre sonr solmuş kızım çünkü farklı bir duygu ve ciddi hazır olmak Lazım hani bu bebek seviyoruzla olmuyor hepimiz severiz bebek ama kendini kinin sorumluluğu başka

Ne güzel işte,bazı aileler düğünden 10 gün sonra çocuk ne zaman diye başlıyorlar.İnsanlar sizi boğmuyorlar en azından.Hamile olsanız da üzülmezler ayrıca,torunları sonuçta onlar da çok sevinir,sizi düşündükleri için bekleyin diyorlar ki ben de katılıyorum.Yaşınız çok genç,gezin eğlenin biraz.

İstiyorsan yap ben 25 imde evlendim 26 da yapardim simdiki aklim olsa ama nasip 29 umaymis elhamdülillah sikayetci değilim ama elimde olsa oyle yapardim...

Kötü amaçla söylendiğini sanmıyorum. Bebek bebek diye baskı yapan ailelerden ziyade bu daha iyi bir yaklaşım bence. Kendinize vakit ayırın, gezin tozun diyorlar. Bebek olunca artık planlarınızı onun doğrultusunda yapıyorsunuz. İkiniz diye bir şey olmuyor.

Karar sizin yine de.

4 yıl sevgiliydik, 7 aydır evliyiz. Maddi acıdanda hic sıkıntımız yok. Cok fazla sorumluluk isteyen bir sey cok zor biliyorum ama buna hazır hissediyorum

Yapmak istiyorsanız yapın tabii ki. Yapmadan ne olacağını bilemezsiniz.

Elbette evliliğinizde sorunlar, maddi açıdan da sıkıntınız yoksa.

Bu karar sizin ama bana sorsan bende erken derim ..
1 - 2 yıl beklemenizden yanayım .
7 aylık evlilik öncesinde zaten 4 yıl sevgiliydik. Yeterince vakit geçirdik. Siz neden beklememizden yanasınız peki? Böyle okuyunca ve etrafımdakiler söyleyince icim cok tuhaf oluyor hata yapıyormuş gibi hissediyorum.

7 aylık evlilik öncesinde zaten 4 yıl sevgiliydik. Yeterince vakit geçirdik. Siz neden beklememizden yanasınız peki? Böyle okuyunca ve etrafımdakiler söyleyince icim cok tuhaf oluyor hata yapıyormuş gibi hissediyorum.
Ben kendımden örnek vermicem ben çok beklediö maddi imkanlardan dolayı .
Bide erken evlendiğimiz için ..

7 aylık evlisiniz daha çok yenı gezin tozun saatlerce sevişin ..
inan hamilelik kolay değil . 7 haftalık hamıleyım eşimin yüzünü bile görmek istemşyorum .
7 haftadır birliktelik yok ..
ki daha kimbilir ne kadar devam edicek ..
oturmayan evliliklerde bunlar hep sıkıntı ..

Elbette hayat sizin
Ama evliliginiz yeniyken bebek bakacaginiza biraz birbirinize baksaniz,gezseniz,yeseniz icseniz,hayatinizi yasasaniz daha guzel.

Çok şükür sıkıntımız yok. :)
Denemeye başlayın o halde. Modunuzu düşürmek için söylemiyorum ama hemen hamile de kalabilirsiniz, birkaç ayı da bulabilir. Bu konuda verebileceğim tek tavsiye oluruna bırakın ve hemen hamile kalamazsanız sakın kafanıza neden olmuyor diye takmayın.

Çocuğun sorumluluk gerektirdiğinin farkında olmanız güzel ama bana da kalırsa 7 aylık bir evlilikte erken. Evlenmeden önce cinsel hayatınız var mıydı bilmiyorum ama öncesinde yoksa çocuk olduğunda fazlası ile sekteye uğrayacağını unutmayın. Evlilik eşittir cinsellik gözüyle bakmıyorum ama evliliğin yarısını oluşturuyor. Çocukla birlikte cinsel hayat değil sadece birçok şey sekteye uğrayacak. Özellikle ilk 2 sene için hazır olduğunuzdan emin olun. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Tamam biz onlara kızarız yapın siz Kendine güvenen yapsın, yapana da yapmayana da kimse karışmasın. Niye ortası yok bu işin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…