4 yıl sevgiliydik, 7 aydır evliyiz. Maddi acıdanda hic sıkıntımız yok. Cok fazla sorumluluk isteyen bir sey cok zor biliyorum ama buna hazır hissediyorumYok öyle olmaz sevinirler de. Bende bebek için evliliğin oturmasın dam yanayım. Çünkü bebek ciddi bir sorumluluk. Mesela biz eşimle düşünmedik 3 yıl gezmek yaşamak değildi isteğimiz daha güzel zemin olmalıydı sanki buna hazır değildik iyi ki belli bir süre sonr solmuş kızım çünkü farklı bir duygu ve ciddi hazır olmak Lazım hani bu bebek seviyoruzla olmuyor hepimiz severiz bebek ama kendini kinin sorumluluğu başka
7 aylık evlilik öncesinde zaten 4 yıl sevgiliydik. Yeterince vakit geçirdik. Siz neden beklememizden yanasınız peki? Böyle okuyunca ve etrafımdakiler söyleyince icim cok tuhaf oluyor hata yapıyormuş gibi hissediyorum.Bu karar sizin ama bana sorsan bende erken derim ..
1 - 2 yıl beklemenizden yanayım .
Çok şükür sıkıntımız yok. :)Yapmak istiyorsanız yapın tabii ki. Yapmadan ne olacağını bilemezsiniz.
Elbette evliliğinizde sorunlar, maddi açıdan da sıkıntınız yoksa.
Birde ya olmazsa korkum var..Baskasinin istedikleriyle yasama.Sen ne istiyosan onu yasamaya bak.Hayat o kadar uzun degil.
Neden pekiİstiyorsan yap ben 25 imde evlendim 26 da yapardim simdiki aklim olsa ama nasip 29 umaymis elhamdülillah sikayetci değilim ama elimde olsa oyle yapardim...
Ben kendımden örnek vermicem ben çok beklediö maddi imkanlardan dolayı .7 aylık evlilik öncesinde zaten 4 yıl sevgiliydik. Yeterince vakit geçirdik. Siz neden beklememizden yanasınız peki? Böyle okuyunca ve etrafımdakiler söyleyince icim cok tuhaf oluyor hata yapıyormuş gibi hissediyorum.
Askerlik kpss falan. Zaten atanamadim.. Rabbim aratmadi cok şükür... aksini düşünmek istemiyorum...Neden peki
Denemeye başlayın o halde. Modunuzu düşürmek için söylemiyorum ama hemen hamile de kalabilirsiniz, birkaç ayı da bulabilir. Bu konuda verebileceğim tek tavsiye oluruna bırakın ve hemen hamile kalamazsanız sakın kafanıza neden olmuyor diye takmayın.Çok şükür sıkıntımız yok. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?