Bebek istiyorum ama..

• Konu Sahibi Konu Sahibi sry24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İstersen 10 yıl çık, sevgili ol.
Evlilik başka..
İnsanlar evlenince yeni baştan tanıyor sanki.
Bambaşka huylar çıkıyor ortaya.

İşte bu yüzden erken.
Gezin, tozun tabi o ayrı mesele ama en önemlisi
evliliği oturtmak...

Yine de ben ille isterim diyorsanız yapın canım..
Kimseye laf düşmez.

Yorumunuz icin teşekkür ederim nasil söylenir bilmiyorum ama hamile kalma ihtimalim var bu ay. Ama kesin bir sey diyemem tabiki. Allah büyük..
Erken oldugu dogru ama bu istegimden vazgeçemiyorum

Reactions: H E
Evlenmeden önce cinsellik yaşıyor muydunuz? İnsanlar size açık açık doyasıya birlikte olun diyemez. Ama bu önemli bir durum. Eğer sevgililik döneminde aktif cinsellik yasamadiysaniz bunu rayına oturtup birbirinize alismaniz lazım. Basbasa aynı evde vakit geçirmenin sevgililikle hiçbir alakası yok. Çocuktan sonra da çok uzun süre basbasa vakit geciremeyeceksiniz. Biz üç yıldır sinemaya gidemiyoruz. Oğlumuz 3 yaşında cinsel hayatımız rayına yeni oturdu. Biz evlendikten 3 yıl sonra çocuk yaptık biraz daha mı bekleseydim diye düşünmüyor değilim bazen. Uzaktan çocuk sevmekle bebekli hayat çok çok farklı şeyler. Ama tabi yapmak istiyorsanız yapın ve yakınlara bunu belirtmeyin. Fikrinizi ne kadar çok kişiye açarsanız o kadar size müdahale ederler ve Allah korusun çocuk olmazsa yapmayın diyen kesim bu sefer karşınıza hani ne oldu çocuk yapıyordunuz diye çıkacak ki çok sinir bozucu.

Bunu söylemek istedim bende. İkinci gebeliğimde hem ilk 3 ay hem de son 3 ay bize birliktelik yasaktı. Herkeste böyle olacak diye bir şey yok elbette ama riskleri de düşünün.

Bu arada @H E sağlıkla kucağınıza alın inşaallah.

Reactions: H E
25imde evlendim 26 yaşımda anne oldum. 3.ayda hamile kaldım isteyerek. Şimdi kızım 7 aylık. Pişman mıyım asla.Eşimle 9 yıllık bi geçmişimiz vardı tabi aynı evin içine girmeden belli olmuyo yine. Bizim evliliğimizde bi sorun oluşturmadı aksine dahada bağlandık

Yorumunuz icin teşekkür ederim nasil söylenir bilmiyorum ama hamile kalma ihtimalim var bu ay. Ama kesin bir sey diyemem tabiki. Allah büyük..
Erken oldugu dogru ama bu istegimden vazgeçemiyorum
Varsa eğer sağlıkla gelsin benımki sadece bir öneriydi karar senin ve eşinin

Teşekkür ederim Alah razı olsun

Kötü niyetli değiller yeni evlilere hep söylerler genelde.gece aranıza girip uyucak değiller ya ,istiosanız ve evliliğinize güveniyorsanız yapın gitsin ,kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz..yaptık oldu dersiniz...

Vallahi sizde haklısınız ne diyeyim.. imkan olduktan sonra bebeklede gezilir tamam artık 2 kişi olmayacagız ve her sey onun icin olacak hayatımızda ama gezmek mesela en cok söylenen şey bebekle neden olmasın bu?

Yapmak istiyorsanız yapın, kimseye laf düşmez.
Bebek iki kişi tarafından yapılır.

Ha bana göre doğru, biraz çift olmaya alıştıktan sonra ana-baba olmak daha iyi.
Bebek hayatı bitirmiyor ama epey değiştiriyor, o boyuta geçmek için çok acele etmemek lazım bazen.
Ama dediğim gibi karar sizin, takdir Allahın.
Haydi hayırlsıı :)

Herkesin kararına saygı duymak lazım tabi ama ben 2 yıl çocuk olmaması taraftarıyım. Elbet çocukla da gezilir tozulur ama önce çocuksuz keyfini çıkarın bu günlerin..

Bebeği isteyen sizseniz ve kararlıysanız başkalarının bu habenden mutlu olmamasıyla neden ilgilaniyorsunuz ki. Ben istiyorsam dışardakilarin tepkilerini hiç umirsamazdım. Karar sizin

Cocuk ikinizin karar verebilecegi bisey kimse karisamaz.fakat evlilign tadini cikaramayabilirsnz bu dogru.en basta hamilelik zor bi surec kimi aylarca yatiyo kimi dusuk tehlikesi yasiyo gezmek icin uygun vakit degil.arti cocuk doguncada hemen gezilmiyo malesef

Vallahi sizde haklısınız ne diyeyim.. imkan olduktan sonra bebeklede gezilir tamam artık 2 kişi olmayacagız ve her sey onun icin olacak hayatımızda ama gezmek mesela en cok söylenen şey bebekle neden olmasın bu?

Vallahi sana şöyle diyeyim.
Ben 7 yıllık evliyim. Çocuğum yok.

Arkadaşlarımın çoğu artık çocuklu.
Bir iki de bekar kaldı.

Vallahi çocuklularla buluşmalarımdan hiç bir şey anlamaz oldum.
Ne içtiğimiz çay, ne ettiğimiz kahvaltı, ne sohbet.
Her şey soğuyor, yarım kalıyor.
Doyduğumuzu bile hissetmiyoruz.
Nihayet çocuk durmuyor diyerek günü bitiriyoruz.

Öyle neden olmasın demesi şimdi kolay.. :)

Alınmasın çocuklu arkadaşlar ama cidden durum bu..
Yine de annelik çok güzel bir duygudur, kendileri olsun değer diye düşünüyordur..

Ben her buluşmada içimden keşke çocuğu annesine falan bıraksa iki saat diye düşünüyorum.

Evet çocukla 6 saat görüşmek yerine çocuksuz 2 saat kahve içmek daha iyi olurdu o derece.

4 yıl sevgiliydik, 7 aydır evliyiz. Maddi acıdanda hic sıkıntımız yok. Cok fazla sorumluluk isteyen bir sey cok zor biliyorum ama buna hazır hissediyorum
Eşimle evlilik öncesi 6 yılımız vardı beraber geçirilen maddi çok şükür bir sorun olmadı konu sadece maddi konu değil ya da geçen zaman değil bazen insana kaç yıl geçerse geçsin tanıyamıyır sevdiğini eşim mesela beni hiç kandırmamış neyse o hep gösterdiği söylediği birisi oldu ama birbirimize bazen yabancılaştığımz oldu eşim mükemmel bir koca ama mükemmel bir baba olmayabilirdi daha önce olsaydı bebeğimiz mesela hep derdi been baba olmaya hazırım olsun ama şimdi diyor ki iyiki evlendiğimiz ilk zamanlarda olmamış böyle bir baba olamayabilirdim diyor yani bilmiyprum ben buarada çok konu okuyorum pişman olunan keşkelerle dolu yazılar karar sizin tabi ki

Daha ne istiyosunuz sizi düşünüyolar gezin diye, bebek yok mu niye yok istemiyomusunuz sorunmu var sorularıyla bunalmıyorsunuz ne güzel, biz de 7 aylık evliyiz 7 tane çocuk doğurmam bekleniyomuş gibi tepkiler sürekli imalar kısırmışım gibi muamele görüyoruz gezmek falan ne kelime bence şükredin halinize.

Tamam hayat senin hayatın ama görmüş geçirmiş insanların tavsiyesi de seni her zaman ateşe götürmez.

Neyse, bildiğini yap sen.

Reactions: 000
Ben 1 yıldan sonra hamile kaldıgimda benim ailem erken demişti,eşimin ailesi çok mutlu oldu tabi benim ailemde mutlu oldu,zaten olmadi da bebeğimin kalbi durdu geçen Haziran'da düşürdüm. Şimdi 23 haftalık hamileyim hayırlısı buymuş erken ve gEc diye bisey yok,bazı arkadaşlarımız 2-10 yıl arasi denemiş hala sahip olamamışlar maalesef.

Sizde mi 2-3 yıl sonra dusunenlerdensiniz :)

Sizde mi 2-3 yıl sonra dusunenlerdensiniz :)
Hayır biz ilk günden beri istiyoruz gerekli testleri de yaptık bi problem de yok ama hala çocuk da yok, böyle daha çok can yakıyo sürekli bahsi geçmesi, yarama tuz basar gibi ama bişey de diyemiyosun işte geçiştiriyoruz, ha diyince de olmuyo yani çocuk o yüzden salın gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…