- 3 Eylül 2012
- 21.892
- 57.794
- 798
Yorumunuz icin teşekkür ederimBen kendımden örnek vermicem ben çok beklediö maddi imkanlardan dolayı .
Bide erken evlendiğimiz için ..
7 aylık evlisiniz daha çok yenı gezin tozun saatlerce sevişin ..
inan hamilelik kolay değil . 7 haftalık hamıleyım eşimin yüzünü bile görmek istemşyorum .
7 haftadır birliktelik yok ..
ki daha kimbilir ne kadar devam edicek ..
oturmayan evliliklerde bunlar hep sıkıntı ..
Bunu söylemek istedim bende. İkinci gebeliğimde hem ilk 3 ay hem de son 3 ay bize birliktelik yasaktı. Herkeste böyle olacak diye bir şey yok elbette ama riskleri de düşünün.Ben kendımden örnek vermicem ben çok beklediö maddi imkanlardan dolayı .
Bide erken evlendiğimiz için ..
7 aylık evlisiniz daha çok yenı gezin tozun saatlerce sevişin ..
inan hamilelik kolay değil . 7 haftalık hamıleyım eşimin yüzünü bile görmek istemşyorum .
7 haftadır birliktelik yok ..
ki daha kimbilir ne kadar devam edicek ..
oturmayan evliliklerde bunlar hep sıkıntı ..
25imde evlendim 26 yaşımda anne oldum. 3.ayda hamile kaldım isteyerek. Şimdi kızım 7 aylık. Pişman mıyım asla.Merhaba ben Seray. 7 aylık evliyim. Ben 24 eşim 28 yaşında. Bebek istiyoruz ama eşimin ailesi dahil herkes biraz daha durun, biraz daha gezin kendinize vakit ayırın bebek her zaman olur evliliginizi yasayın diyorlar. Bebek olursa evliligimi yasayamayacak mıyım sanki? Belki bazı yerlerde haklıdırlar ama sonucta bizim kararımız bu yonde. İkimizde cocukları cok seviyoruz ve bizimde olsun istiyoruz. Böyle söyledikleri zaman moralim cok bozuluyor hamile kalsam haber versem cok erken diyecekler sevinmeyecekler resmen.
Varsa eğer sağlıkla gelsin benımki sadece bir öneriydi karar senin ve eşininYorumunuz icin teşekkür ederimnasil söylenir bilmiyorum ama hamile kalma ihtimalim var bu ay. Ama kesin bir sey diyemem tabiki. Allah büyük..
Erken oldugu dogru ama bu istegimden vazgeçemiyorum
Teşekkür ederim Alah razı olsunBunu söylemek istedim bende. İkinci gebeliğimde hem ilk 3 ay hem de son 3 ay bize birliktelik yasaktı. Herkeste böyle olacak diye bir şey yok elbette ama riskleri de düşünün.
Bu arada @H E sağlıkla kucağınıza alın inşaallah.
Vallahi sizde haklısınız ne diyeyim.. imkan olduktan sonra bebeklede gezilir tamam artık 2 kişi olmayacagız ve her sey onun icin olacak hayatımızda ama gezmek mesela en cok söylenen şey bebekle neden olmasın bu?İstersen 10 yıl çık, sevgili ol.
Evlilik başka..
İnsanlar evlenince yeni baştan tanıyor sanki.
Bambaşka huylar çıkıyor ortaya.
İşte bu yüzden erken.
Gezin, tozun tabi o ayrı mesele ama en önemlisi
evliliği oturtmak...
Yine de ben ille isterim diyorsanız yapın canım..
Kimseye laf düşmez.
Cocuk ikinizin karar verebilecegi bisey kimse karisamaz.fakat evlilign tadini cikaramayabilirsnz bu dogru.en basta hamilelik zor bi surec kimi aylarca yatiyo kimi dusuk tehlikesi yasiyo gezmek icin uygun vakit degil.arti cocuk doguncada hemen gezilmiyo malesefMerhaba ben Seray. 7 aylık evliyim. Ben 24 eşim 28 yaşında. Bebek istiyoruz ama eşimin ailesi dahil herkes biraz daha durun, biraz daha gezin kendinize vakit ayırın bebek her zaman olur evliliginizi yasayın diyorlar. Bebek olursa evliligimi yasayamayacak mıyım sanki? Belki bazı yerlerde haklıdırlar ama sonucta bizim kararımız bu yonde. İkimizde cocukları cok seviyoruz ve bizimde olsun istiyoruz. Böyle söyledikleri zaman moralim cok bozuluyor hamile kalsam haber versem cok erken diyecekler sevinmeyecekler resmen.
Vallahi sizde haklısınız ne diyeyim.. imkan olduktan sonra bebeklede gezilir tamam artık 2 kişi olmayacagız ve her sey onun icin olacak hayatımızda ama gezmek mesela en cok söylenen şey bebekle neden olmasın bu?
Eşimle evlilik öncesi 6 yılımız vardı beraber geçirilen maddi çok şükür bir sorun olmadı konu sadece maddi konu değil ya da geçen zaman değil bazen insana kaç yıl geçerse geçsin tanıyamıyır sevdiğini eşim mesela beni hiç kandırmamış neyse o hep gösterdiği söylediği birisi oldu ama birbirimize bazen yabancılaştığımz oldu eşim mükemmel bir koca ama mükemmel bir baba olmayabilirdi daha önce olsaydı bebeğimiz mesela hep derdi been baba olmaya hazırım olsun ama şimdi diyor ki iyiki evlendiğimiz ilk zamanlarda olmamış böyle bir baba olamayabilirdim diyor yani bilmiyprum ben buarada çok konu okuyorum pişman olunan keşkelerle dolu yazılar karar sizin tabi ki4 yıl sevgiliydik, 7 aydır evliyiz. Maddi acıdanda hic sıkıntımız yok. Cok fazla sorumluluk isteyen bir sey cok zor biliyorum ama buna hazır hissediyorum
Sizde mi 2-3 yıl sonra dusunenlerdensiniz :)Daha ne istiyosunuz sizi düşünüyolar gezin diye, bebek yok mu niye yok istemiyomusunuz sorunmu var sorularıyla bunalmıyorsunuz ne güzel, biz de 7 aylık evliyiz 7 tane çocuk doğurmam bekleniyomuş gibi tepkiler sürekli imalar kısırmışım gibi muamele görüyoruz gezmek falan ne kelime bence şükredin halinize.
Hayır biz ilk günden beri istiyoruz gerekli testleri de yaptık bi problem de yok ama hala çocuk da yok, böyle daha çok can yakıyo sürekli bahsi geçmesi, yarama tuz basar gibi ama bişey de diyemiyosun işte geçiştiriyoruz, ha diyince de olmuyo yani çocuk o yüzden salın gitsinSizde mi 2-3 yıl sonra dusunenlerdensiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?