Bebek istiyorum ama..

• Konu Sahibi Konu Sahibi sry24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım çok haklılar, yaşayamayacaksın evliliğini bebek olursa. Yahu bir dur. Bir iki sene geçsin. Bir bak nasıl yürütüyorum evliliği, bütçem var mı, psikolojik durumum nasıl, hayalim hedefim var mı ? Hemen yapıyorsunuz çocuğu sonra ay ben napacağım çocuğu çalışacağım kimseye emanet edemiyorum, boşanacağım boşanamıyorum. Bir durun gözünüzü seveyim kaçmıyor ya çocuk !

Millet yap diye baski yapar sizinkiler nene dede olmaya hazir degil sanirim :))) borcunuz vs varsa ondan soyluyorlardir. Siz istiyorsaniz hazirsaniz millete halt yemek düser.

Merhaba canım günaydın beklemeyin derim sıkıntılar oluyor bi deneyin bence

Çok erken çok haklılar.

Büyükler ister genelde bebek onlar erken diyosa mutlaka gördükleri bi sıkıntı vardır

2 3 sene sonra şartlarınizin ne olacağı, ilişkinizin ne durumda olacağının garantisi yok, ben olsam ilk gece de yapardım
O derece seviyorum çocukları.
İstiyorsanız yapın..
Evliliği yasayamacaksin diye bir şey yok da, mesela şuan oğlumla oynuyoruz, birbirimizle konuşmaya fırsat bulamadan.
Öncelik çocuk oluyor tabi ki..
Ama deyiyor bence herşeye.

Valla doğru söylüyorlar. Ben ilk geceden hamile kaldım. Sıkıntılı bi hamilelik geçirdim. Şöyle rahatça ne gezebildik, ne sinemaya gidebildik. Bebek olunca istediğin yerlere de gidemiyorsun. Bebişe de uymuyor. Kimseye de bırakamadım. Şimdiki aklım olsa iki yıl yapmazdım.

Ben de öyle dedim 3. Ayda hadi olsun dedik şükür oldu.. Kendi ailem ve eşimin ailesi dahil herkes dedi ki hemen olmasın ayynı şeyleri ben de dedim hatta eşimin beynini yedim hatta birazdda onlara inat yaptım sonra noldu biliyon mu şu anki aklım olsa 2 yıl en az beklerdim diyorum.. Bence sen buradaki tecrübelere güven ben ailelerin tecrübesine güvenmedim ve evet erken hamileliğe pişman oldum..

4 yıl sevgiliydik, 7 aydır evliyiz. Maddi acıdanda hic sıkıntımız yok. Cok fazla sorumluluk isteyen bir sey cok zor biliyorum ama buna hazır hissediyorum
Sevgililikle evlilik aynı değil. Muhtemelen birlikte yaşamadınız. 7 aydır birisiyle aynı evde yaşıyorsun. Bence de gezin yaşayın. Çocuk varken zor olur. Okuyoruz burda cinselliği azalan insanlar var. Ya da bir tatile gidilcek 1 hafta tatilin parası veriliyo çocuk zırt pırt hastalanıcak. Tamam bebekler sevimli ama çok zor. Ya da o sevdiğin adam sustur şunu diyip çanağını da dönebilir. Ben sırf bunları göze alamadığım için çocuk istemiyorum. Ama siz göze alıyorsanız ben iyi şanslar derim

25 yaşındayım, 3 yıllık flörtün ardından evliliğimizin 4. yılındayız. İlk zamanlar bize de aynı şeyi söylüyorlardı ve haklılardı. Şimdi de herkes bebek bekliyor ciddi bir baskı var (eşim de çok istiyor) fakat ben hala hazır hissetmiyorum, baskılara direniyorum Önümüzdeki sonbahar düşüneceğiz sanırım. Bende en azından 1- 1.5 sene çocuksuz evliliğin tadını çıkarmanızı öneririm. Ama tabiki en doğru zamanı siz bilirsiniz kimse değil

Son karar sizin elbette ama buraya konu açarak fikir almak istediğiniz için beklemeniz gerektiği düşüncesindeyim.
Çocuk büyük bir sorumluluk , kendinizden çok ödün vereceksiniz ve şuan 23 yıllık hayatınızı farklı bir birey ile birleştirmişsiniz
En azından biraz bekleyin evliliğe adapte olun derim ben daha sonrasında hayırlısı ile rabbim nasip eder inşallah

1 aylık bebeği olan 28 yaşında 4 yıllık bir kadın olarak ben de beklemenizi tavsiye ediyorum. Bence de evliliğinizin tadını çıkarın. Zor olduğunu bilmekle o zorluğu yaşamak arasında dağlar kadar fark var. Bebek cidden sabır ve emek istiyor, en azından ilk zamanlar aşırı derecede ilgi istiyor ve bu yüzden evlilik, eş ikinci plana düşüyor. 1 aydır kocama sarılıp uyumayı özledim diyebilirim, tabii ki bunlar geçici süreçler ama evliliğimin ilk yıllarında yaşamak istemezdim açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…