- 14 Ekim 2016
- 7.267
- 49.288
- 548
Siz ben misiniz acaba. Bunlar benim düşüncelerim. Çocuklular ile buluşmak daima burnumdan geliyor. Hic istemiyorum.Vallahi sana şöyle diyeyim.
Ben 7 yıllık evliyim. Çocuğum yok.
Arkadaşlarımın çoğu artık çocuklu.
Bir iki de bekar kaldı.
Vallahi çocuklularla buluşmalarımdan hiç bir şey anlamaz oldum.
Ne içtiğimiz çay, ne ettiğimiz kahvaltı, ne sohbet.
Her şey soğuyor, yarım kalıyor.
Doyduğumuzu bile hissetmiyoruz.
Nihayet çocuk durmuyor diyerek günü bitiriyoruz.
Öyle neden olmasın demesi şimdi kolay.. :)
Alınmasın çocuklu arkadaşlar ama cidden durum bu..
Yine de annelik çok güzel bir duygudur, kendileri olsun değer diye düşünüyordur..
Ben her buluşmada içimden keşke çocuğu annesine falan bıraksa iki saat diye düşünüyorum.
Evet çocukla 6 saat görüşmek yerine çocuksuz 2 saat kahve içmek daha iyi olurdu o derece.
Cocuktan ne kadar nefret ediyorsanız artık işkence gibi geliyor sanırım size bunun ilerisinide dusunmek gerek 45 yasında annem var 9 yasında kardesim var cok zorlanıyor tabii siz sadece 20-30 yas arası gezildigini dusunuyorsunuz sanırım
Merhaba ben Seray. 7 aylık evliyim. Ben 24 eşim 28 yaşında. Bebek istiyoruz ama eşimin ailesi dahil herkes biraz daha durun, biraz daha gezin kendinize vakit ayırın bebek her zaman olur evliliginizi yasayın diyorlar. Bebek olursa evliligimi yasayamayacak mıyım sanki? Belki bazı yerlerde haklıdırlar ama sonucta bizim kararımız bu yonde. İkimizde cocukları cok seviyoruz ve bizimde olsun istiyoruz. Böyle söyledikleri zaman moralim cok bozuluyor hamile kalsam haber versem cok erken diyecekler sevinmeyecekler resmen.
baskasina neden soyluyorsunuz?Merhaba ben Seray. 7 aylık evliyim. Ben 24 eşim 28 yaşında. Bebek istiyoruz ama eşimin ailesi dahil herkes biraz daha durun, biraz daha gezin kendinize vakit ayırın bebek her zaman olur evliliginizi yasayın diyorlar. Bebek olursa evliligimi yasayamayacak mıyım sanki? Belki bazı yerlerde haklıdırlar ama sonucta bizim kararımız bu yonde. İkimizde cocukları cok seviyoruz ve bizimde olsun istiyoruz. Böyle söyledikleri zaman moralim cok bozuluyor hamile kalsam haber versem cok erken diyecekler sevinmeyecekler resmen.
Siz ben misiniz acaba. Bunlar benim düşüncelerim. Çocuklular ile buluşmak daima burnumdan geliyor. Hic istemiyorum.
Şu bebek yapma konusunda kendinzden başka kimseyi umursamayın rica ediyorum ne istediğinz daha önemli bizim insanımz erken yaparsın niye yaptın der geç yaparsın niye yapmıyosun artık geç kalmasan mı der bak bak sanki o karar veriyor zamanına istiyosanz eşinzle birbirinizi seviyor ve birbirinzden eminseniz yapın minik yavrunuzu hayatbsizin karar ve kararlarınızı her zaman beğenmeyen birileri olacaktr emin olun.Merhaba ben Seray. 7 aylık evliyim. Ben 24 eşim 28 yaşında. Bebek istiyoruz ama eşimin ailesi dahil herkes biraz daha durun, biraz daha gezin kendinize vakit ayırın bebek her zaman olur evliliginizi yasayın diyorlar. Bebek olursa evliligimi yasayamayacak mıyım sanki? Belki bazı yerlerde haklıdırlar ama sonucta bizim kararımız bu yonde. İkimizde cocukları cok seviyoruz ve bizimde olsun istiyoruz. Böyle söyledikleri zaman moralim cok bozuluyor hamile kalsam haber versem cok erken diyecekler sevinmeyecekler resmen.
Başkalarının değil kendi isteğine göre yasa bende 7 aylık evliyim baştan beri çevremin demediği kalmadı hala olmuyomu hadi diye psikoloji bozmaktan başka bi ise yaramıyo söyledikleri şimdi bizde istiyoruz nasip bakalim bakma çevreye hazır olduğunda olsun bebisinMerhaba ben Seray. 7 aylık evliyim. Ben 24 eşim 28 yaşında. Bebek istiyoruz ama eşimin ailesi dahil herkes biraz daha durun, biraz daha gezin kendinize vakit ayırın bebek her zaman olur evliliginizi yasayın diyorlar. Bebek olursa evliligimi yasayamayacak mıyım sanki? Belki bazı yerlerde haklıdırlar ama sonucta bizim kararımız bu yonde. İkimizde cocukları cok seviyoruz ve bizimde olsun istiyoruz. Böyle söyledikleri zaman moralim cok bozuluyor hamile kalsam haber versem cok erken diyecekler sevinmeyecekler resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?