- 15 Şubat 2019
- 820
- 1.071
- 113
- 34
İçinizden geldiği gibi davranın. 7 ay olmuş. Çocuk ha deyince olmayabiliyor. 3 ay da korunun,başlayın derim ben çalışmalara. Herşey gençken güzel. Şimdiki aklım olsa 1 sene yerine 5 ay korunurdum. Bekle bekle gelmiyor çünkü.Merhaba ben Seray. 7 aylık evliyim. Ben 24 eşim 28 yaşında. Bebek istiyoruz ama eşimin ailesi dahil herkes biraz daha durun, biraz daha gezin kendinize vakit ayırın bebek her zaman olur evliliginizi yasayın diyorlar. Bebek olursa evliligimi yasayamayacak mıyım sanki? Belki bazı yerlerde haklıdırlar ama sonucta bizim kararımız bu yonde. İkimizde cocukları cok seviyoruz ve bizimde olsun istiyoruz. Böyle söyledikleri zaman moralim cok bozuluyor hamile kalsam haber versem cok erken diyecekler sevinmeyecekler resmen.
Evet yaşayamayacaksın. Bırak evliliği yaşamayı, tuvalete bile gidecek vaktin olmayacak:)Bebek olursa evliligimi yasayamayacak mıyım sanki?
Niye bekleyesiniz ki, hazirsaniz maddi sikintida yoksa bebek gelebilir.Hayat bebekten sonrada devam ediyor, insan 30 dan sonrada 40 dan sonrada gezmek ve yasamak istiyor.40 yasinda gencecik ergen annesi olacaksin.Genc yasin verdigi enerji ile bebeginle atlayip, ziplsyacaksin:)).30 dan sonra bebekle ugrasmak fiziksel ve psikolojik olarak gercekten cok yipratici.Ben ilkini 30 yasinds ikinciyi 36 da dogurdum ve simdiki aklim olsa 30 uma kadar pes pese dogurup cocuk defterini kapatirdim.
Ay keşke bana da yap yap diyen olsaydı. Gaza getiren olsaydı yapardım galiba7 aylık evlilik öncesinde zaten 4 yıl sevgiliydik. Yeterince vakit geçirdik. Siz neden beklememizden yanasınız peki? Böyle okuyunca ve etrafımdakiler söyleyince icim cok tuhaf oluyor hata yapıyormuş gibi hissediyorum.
Iyide bu bebek hic buyumeyecek hep bebek mi kalacak?Evet yaşayamayacaksın. Bırak evliliği yaşamayı, tuvalete bile gidecek vaktin olmayacak:)
Ne kadar haklısın arkadaşım. Ben 28 yasindayim kv 47 yasinda. Gencecik. Benim yasimda iki cocugu varmis. Simdiki aklim olsa daha erken evlenirdim. Ne guzel genc ebeveyn olmak.Bu notun altına imzamı atıyorum. Ahh! O yaşta anne olabilseymişim. Abim ve yengem 24 yasta ilk çocuğu kulaklarına aldılar. Şimdi 40 yaşındalar el ele tutuşup çılgınlar gibi gezip eğleniyorlar. Tatile gittiklarinde çocuklar ayrı odada onlar ayrı odada takiliyorlar. Oturup ailece koca insanlar gibi muhabbet ediyorlar. Maşallah harika bir aile oldular. Biz o yaşta hala çişini yaptın mı, hadi kapat gözleri uyu artık, masaya yaklaş üstüne dökülüyor muhabbetleri yapıyor olucaz
Büyüyene kadar yıllar geçmiş oluyo. Şu an genç yaşında gezmesi, evliliğini doya doya yaşaması varken bebek yapma merakı saçma. Kişiye göre değişir tabi; bizim kadınlarımız evlenip çocuk yapmayı bir şey sanar.Iyide bu bebek hic buyumeyecek hep bebek mi kalacak?
Ay öyle valla.. Annem 45yaşında.. 27,25,21,12 yaşlarında 4çocuğu 4 ve 2 yaşında dünyalar tatlısı iki kız, bir de cinsiyeti henüz belli olmayan karnımdaki minik torunu var. Sanki annem değil, arkadaşım. Hem kafa dengi, hem az yaş farkı... Çok güzel gerçektenNe kadar haklısın arkadaşım. Ben 28 yasindayim kv 47 yasinda. Gencecik. Benim yasimda iki cocugu varmis. Simdiki aklim olsa daha erken evlenirdim. Ne guzel genc ebeveyn olmak.
Annem 45 yasında 9 yasında kardesim var okulu dersleri derken cok yoruluyor bi yastan sonrada kaldıramıyor insan. Benimle aynı ysta olan yani 24 arkadasım var onunda annesi 45 yasında simdi ikisi arkadas gibi geziyorlarBu notun altına imzamı atıyorum. Ahh! O yaşta anne olabilseymişim. Abim ve yengem 24 yasta ilk çocuğu kulaklarına aldılar. Şimdi 40 yaşındalar el ele tutuşup çılgınlar gibi gezip eğleniyorlar. Tatile gittiklarinde çocuklar ayrı odada onlar ayrı odada takiliyorlar. Oturup ailece koca insanlar gibi muhabbet ediyorlar. Maşallah harika bir aile oldular. Biz o yaşta hala çişini yaptın mı, hadi kapat gözleri uyu artık, masaya yaklaş üstüne dökülüyor muhabbetleri yapıyor olucaz
Cocuktan ne kadar nefret ediyorsanız artık işkence gibi geliyor sanırım size bunun ilerisinide dusunmek gerek 45 yasında annem var 9 yasında kardesim var cok zorlanıyor tabii siz sadece 20-30 yas arası gezildigini dusunuyorsunuz sanırımBüyüyene kadar yıllar geçmiş oluyo. Şu an genç yaşında gezmesi, evliliğini doya doya yaşaması varken bebek yapma merakı saçma. Kişiye göre değişir tabi; bizim kadınlarımız evlenip çocuk yapmayı bir şey sanar.
Fikir istiyorsunuz, bizlerde fikir beyan ediyoruz. Buradakilerin yap demesiyle yapacak; yapma demesiyle yapmayacak haliniz yok herhalde. Konu açıyorsanız her türlü yoruma açık olarak açıyorsunuz demektir; sizin aksi düşüncenizde olanları yargılayamazsınız. Ayrıca benim hayatımı hiç yargılayamazsınız; bilmediğiniz hayatlar hakkında çıkarım yapmamayı öğrenin önce daha sonra çocuk yapıp düzgünce yetiştirebilesiniz.Cocuktan ne kadar nefret ediyorsanız artık işkence gibi geliyor sanırım size bunun ilerisinide dusunmek gerek 45 yasında annem var 9 yasında kardesim var cok zorlanıyor tabii siz sadece 20-30 yas arası gezildigini dusunuyorsunuz sanırım
Merhaba ben Seray. 7 aylık evliyim. Ben 24 eşim 28 yaşında. Bebek istiyoruz ama eşimin ailesi dahil herkes biraz daha durun, biraz daha gezin kendinize vakit ayırın bebek her zaman olur evliliginizi yasayın diyorlar. Bebek olursa evliligimi yasayamayacak mıyım sanki? Belki bazı yerlerde haklıdırlar ama sonucta bizim kararımız bu yonde. İkimizde cocukları cok seviyoruz ve bizimde olsun istiyoruz. Böyle söyledikleri zaman moralim cok bozuluyor hamile kalsam haber versem cok erken diyecekler sevinmeyecekler resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?