Yeni yeni ayaga kalkmaya baslayan bir cocuk nasil kablolarla oynayabiliyor.Hahah sürekli ağlıyor diyemicem ama ağlıyor sürekli kucak istiyor ev işi yemek yaptırmıyor kablolarla oynuyo yeni yeni tutunup kalkmaya da başladı düşüyor arka üstübide benim ailem uzakta, kayınvalidem kimseye karışmayan bi insan. Yalnız büyütüyorum
Sizin çocuğunuz var mı? Var ise beni anlarsınız. Kabloyu çocuğumun önünde bırakıcak değilim bunun için uyarmanıza gerek yok, 8 aylık bebekler yeni yeni herşeyi anlamaya başlarlar ve çok aktif olurlar. Bu durum çocuktan çocuğa da değişir. Prizleri keşfetti mesela, fişleri çekiyor. Bunlara önlem aldık tabi. Sadece 8 aylık bebek daha birşey bilmez dendiği için yazıyorum:) herşeyi biliyolar, inanılmazlarYeni yeni ayaga kalkmaya baslayan bir cocuk nasil kablolarla oynayabiliyor.
Kablolarla oynayacak kablo yakinina bırakıyorsanız bence 2.yi yapmayin.
2 yasinda bir kizim var ve 9 aylikken yurudu neredeyse. O yuzden emeklemeye baslar baslamaz kablolari prizleri ortadan kaldirdik.Sizin çocuğunuz var mı? Var ise beni anlarsınız. Kabloyu çocuğumun önünde bırakıcak değilim bunun için uyarmanıza gerek yok, 8 aylık bebekler yeni yeni herşeyi anlamaya başlarlar ve çok aktif olurlar. Bu durum çocuktan çocuğa da değişir. Prizleri keşfetti mesela, fişleri çekiyor. Bunlara önlem aldık tabi. Sadece 8 aylık bebek daha birşey bilmez dendiği için yazıyorum:) herşeyi biliyolar, inanılmazlar
O zaman hiç kalkışmayın ikinciye. Yine aynı şeyler olacak ve siz hamile olacaksınız. Halsizlik, ağırlık, yürümeye başlayınca çok daha zor oluyor emin olun,Hahah sürekli ağlıyor diyemicem ama ağlıyor sürekli kucak istiyor ev işi yemek yaptırmıyor kablolarla oynuyo yeni yeni tutunup kalkmaya da başladı düşüyor arka üstübide benim ailem uzakta, kayınvalidem kimseye karışmayan bi insan. Yalnız büyütüyorum
8 aylık çocuk başka ne yapacak ki? Kendi kendine vakit mi gecirecek besigin içinde? Tabi ki ağlayıp kucak isteyecek çünkü bebeğin başka fonksiyonu yok şu an.Hahah sürekli ağlıyor diyemicem ama ağlıyor sürekli kucak istiyor ev işi yemek yaptırmıyor kablolarla oynuyo yeni yeni tutunup kalkmaya da başladı düşüyor arka üstübide benim ailem uzakta, kayınvalidem kimseye karışmayan bi insan. Yalnız büyütüyorum
Evet herkes yalnız büyütüyor zaten bebek yaparken kimseye güvenicek değiliz. Benim bazı tanıdıklarımın bebekleri çok uslu, kendi kendine oyun oynuyolar hatta bi arkadaşım oyun oynarken uyuya kaldığını söylüyor. Benim ki maşallah çok hareketli, şikayetim yok daha çok gencim bakabiliyorum. Ama çocuktan çocuğa değişiyor demek istedim. Her bebeği aynı kefeye koyamayız. Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama çocuğunuz yoksa şuan olduğunda beni anlarsınız8 aylık çocuk başka ne yapacak ki? Kendi kendine vakit mi gecirecek besigin içinde? Tabi ki ağlayıp kucak isteyecek çünkü bebeğin başka fonksiyonu yok şu an.
Ayrıca herkes yalnız büyütüyor.
Doğru söylüyosun aslında.. Bi yandan da seviyorum koşuşturmayı ama daha yapacak çok şeyim var sınava hazırlanıyorum aynı zamanda.İnsan sıkıntılara dayanıyor tüm gücüyle. Yani başarırsınız. ama gençliğinizin güzel yıllarını sıkıntı içinde değilde biraz daha rahat geçirmenizi isterim. Diğer çocuk biraz büyüsün. Laftan anlayacak yaşa gelsin. O zaman sanki hamilelik dönemi ve Sonrası daha rahat geçer gibi.
olan annelere oluyor. Kendinize ait hiç zamanınız kalmayacak.
Merhaba arkadaşlar benim 8 aylık bir kızım var.. Çocukluğumdan beri hayalim ikiz bebeğim olmasıydı yada aralarında çok az ay farkı olan bebeklerimin olması. Eşimin maddi durumu iyi, bebeğe bakabilicek durumdayız hamdulillah. Ama tereddütlerim var. Mesela daha araba kullanmayı bilmiyorum eşim dahil herkes öğrenmemi ve araba almamı istiyor. Aynı zamanda toefl sınavına hazırlanıyorum. Eşimle çocuk konusunu konuştuğumda bebek 1 yaşına gelsin sonra diyor. Bende zaten öyle düşünüyorum. Ama çok istemekle beraber benim için ne kadar zor olucağını da biliyorum. Kızım çok yaramaz çünkü. Aranızda 2 bebeği arası az fark olan anneler var mı? Sizce bu fikri kafamdan silmelimiyim 2 sene?
Bebekten bebeğe değişiyor hanımefendi benim annem bana diyo ben seni doğurduğumda yemeğimi yapıyodum ev işimi yapıyodum benim bebeğim çok yaramaz bir dakika durmuyor. Kimilerinin bebekleri çok uslu. Ben şikayetçi değilim ama her bebek aynı olmaz.8 aylik bebegin yaramazi mi olur?
Bence kafanizdan 3-4 sene silin siz bebek dusuncesini, 8 aylik yaramaz dediginiz yavru buyusun konussun cisini ogrensin krese baslasin oyle 2.yi dusunun, yoksa ilk bebek cok ezilir.. Daha 8 aylik bebek sizin icin yaramaz olmus
Bunların hepsi gayet normal şeyler her bebek kabloyla filan oynar etrafı karıştırır döker saçar. Birçok kadın yalnız büyütüyor zaten çocuğunu ve yemek olsa temizlik olmuyor. Bazen ikisi de olmuyor Bunlar zor süreçler her insan kaldıramaz iki bebeği. Daha birincinin ufak tefek hareketliliği yaramazlık olarak geliyorsa ikincisini erteleyin derim.Hahah sürekli ağlıyor diyemicem ama ağlıyor sürekli kucak istiyor ev işi yemek yaptırmıyor kablolarla oynuyo yeni yeni tutunup kalkmaya da başladı düşüyor arka üstübide benim ailem uzakta, kayınvalidem kimseye karışmayan bi insan. Yalnız büyütüyorum
Hemen anlatayım konu sahibinin yerine8 aylık bebek nasıl.yaramaz oluyor? Daha yürüme konuşma bile yok bebekte. Napıyor düşünce gücü ile mi yaramazlik yapıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?