- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.387
- 798
5 aylık emeklemeye, prizlere eşya sokmaya, dolap çekmece indirmeye, koltuk sandalye tırmanmaya başlarsa, sürekli ama sürekli olarak yalnız kaldığı an ağlarsa yaramaz olur.8 aylık bebek nasıl.yaramaz oluyor? Daha yürüme konuşma bile yok bebekte. Napıyor düşünce gücü ile mi yaramazlik yapıyor?
Tekrar söylüyorum, bebekten bebeğe fark eder bu durum. Ben demek istediğim şeyi yaramaz diyerekten ifade ettim. Ayrıca istediğim şeyi ilginç bulabilirim diye düşünüyorum? Buraya bu konuyu tartışmak için açmadım. Fikir almak istedim.Düşüncenize katılıyorum.
Benimde 8 aylık bebeğim var hiç yaramaz diye bı düşüncem olmadı.
Bı bebek için bu düşünce çok ilginç.
8 aylık bebeğe yaramaz diyen bir kişinin ikinci bebeği düşünmesi de bana çok ilginç geliyor.
Yorumumda bebeğim için hiç yaramaz düşüncesi olmadı yazdım.
Bana cevap olarak yaramaz olmaması çok ilginç yazmış konu sahibi. Yorumumu bile net olarak okumamış.
Bizimde başka üyelerle yazışma hakkımız var.Tekrar söylüyorum, bebekten bebeğe fark eder bu durum. Ben demek istediğim şeyi yaramaz diyerekten ifade ettim. Ayrıca istediğim şeyi ilginç bulabilirim diye düşünüyorum? Buraya bu konuyu tartışmak için açmadım. Fikir almak istedim.
Tabi yapabilirsiniz eleştirinizi bende yapabilirim tabi. İlginç bulabilirim mesela...Bizimde başka üyelerle yazışma hakkımız var.
Biz tartışma yapmadık, eleştiri yapıyoruz.
Sizin istediğinizi istediğiniz gibi bulma hakkınız varsa, bizimde var.
Ben de ona takıldım. 8 aylık bebek en fazla ne yapabilir değil mi yaramazlık olarak8 aylık bebeği yaramaz diye etiketlemişsiniz hemen, bu durumda neden ikinci.
Bile isteye mi yaptin kazayla mi ?14 ay arayla iki erkek çocuk annesi olarak bir yorum bırakayım:)
Çok zor, hatta zor denemez imkansızı oldurmak gibi bir şey.
Ama çocuklarla da çok alakalı bir durum, çevremde(rekor hala bende) az yaş aralığı olan var ama benim kadar zorlanmıyorlar çünkü onların 2 bebeği, benim 1 tanesi etmiyor
Yemesi, uykusu düzenli ise bebeğinizin düşünün derim ama daha çok küçük, dişi var sendromu derken ne olacağı bilinmez.
Ayrıca 8 aylıkken yaramaz diyorsanız, yaramazdır eminim.
En basiti ben feci hastayım birkaç gündür, bugün acile gidebilmek için eşim çocukla annemi almaya gitti, annemle çocuk geri bize geldi, biz büyüğü alıp yanımıza doktora gittik falan.
Ben araba sürebilecek durumda olsaydım da çocukla gitmeye mecburdum, ki o kadar hastayım süremem.
Benim haricimde kimse 2 sine aynı anda bakamıyor, keza ben de birkaç aydır, birkaç saat yalnız kalabiliyorum.
Maddi durumumuz iyi demişsiniz, yatılı bakıcı alabilecek ve hayatınızda bir değişiklik olmayacaksa ancak 2 küçük çocuk düşünülebilir.
Aynen öyle 5 aylıktı.Bile isteye mi yaptin kazayla mi ?senin hesaba gore kucuk daha 5 aylikmis hamile kaldiginda. Korkuyorum
O zaman neden ikinciyi düşünüyorsunuz?Bebekten bebeğe değişiyor hanımefendi benim annem bana diyo ben seni doğurduğumda yemeğimi yapıyodum ev işimi yapıyodum benim bebeğim çok yaramaz bir dakika durmuyor. Kimilerinin bebekleri çok uslu. Ben şikayetçi değilim ama her bebek aynı olmaz.
Ahahah ben de hemen lohusaligin pesine adet gordum. Eski duzende saati bile sasmazAynen öyle 5 aylıktı.
Tabi ki kazara, kaza da denmez önlemlere rağmen geldi.
İkinci doğumdan sonra kontrole gitmiştim daha lohusayım 20 gün falan oldu, doktorum ‘aman ha yumurtalar çok iyi görünüyor, başlamış gelişmeye’ demişti.
Vücudum doğurmaya programlı resmen
Ben 14 ay arayla doğum yaptım. Yaşadığım sıkıntıları bir ben bir Allah bilir. Şimdiki aklım olsa asla art Arda düşünmezdim AslaaMerhaba arkadaşlar benim 8 aylık bir kızım var.. Çocukluğumdan beri hayalim ikiz bebeğim olmasıydı yada aralarında çok az ay farkı olan bebeklerimin olması. Eşimin maddi durumu iyi, bebeğe bakabilicek durumdayız hamdulillah. Ama tereddütlerim var. Mesela daha araba kullanmayı bilmiyorum eşim dahil herkes öğrenmemi ve araba almamı istiyor. Aynı zamanda toefl sınavına hazırlanıyorum. Eşimle çocuk konusunu konuştuğumda bebek 1 yaşına gelsin sonra diyor. Bende zaten öyle düşünüyorum. Ama çok istemekle beraber benim için ne kadar zor olucağını da biliyorum. Kızım çok yaramaz çünkü. Aranızda 2 bebeği arası az fark olan anneler var mı? Sizce bu fikri kafamdan silmelimiyim 2 sene?
Yanlız siz konuyu tamamen çarpıtarak bişeyler buluyorsunuz.Tabi yapabilirsiniz eleştirinizi bende yapabilirim tabi. İlginç bulabilirim mesela...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?