- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 36
Kıızm 8 aylıkken sürünerek dönerek istediği yere giderdi bu istediği yerler genelde koltuk altı olurdu orada sıkış kalırdı.8 aylık bebek nasıl.yaramaz oluyor? Daha yürüme konuşma bile yok bebekte. Napıyor düşünce gücü ile mi yaramazlik yapıyor?
Bence aradaki yaş farkı az olmalı benim çocuklarımın arasında 4 yaş var. Ve gebeligimde ilk çocuğumla ilgilenmekte zorlandım tam oyun çağında olunca. Ama aradaki fark az olsaydı zaten kardeşleriyle oynayacakti.Merhaba arkadaşlar benim 8 aylık bir kızım var.. Çocukluğumdan beri hayalim ikiz bebeğim olmasıydı yada aralarında çok az ay farkı olan bebeklerimin olması. Eşimin maddi durumu iyi, bebeğe bakabilicek durumdayız hamdulillah. Ama tereddütlerim var. Mesela daha araba kullanmayı bilmiyorum eşim dahil herkes öğrenmemi ve araba almamı istiyor. Aynı zamanda toefl sınavına hazırlanıyorum. Eşimle çocuk konusunu konuştuğumda bebek 1 yaşına gelsin sonra diyor. Bende zaten öyle düşünüyorum. Ama çok istemekle beraber benim için ne kadar zor olucağını da biliyorum. Kızım çok yaramaz çünkü. Aranızda 2 bebeği arası az fark olan anneler var mı? Sizce bu fikri kafamdan silmelimiyim 2 sene?
Surekli kucak isteyen bir bebek olabilir uykusu duzensiz olabilir miz miz bir bebektir belkide.yemesi kotudur bebegin her doneminde zorluklar olabiliyorBenim de takıldığım tek yer orası oldu. Doğuran doğursun da 8 aylık bebeğe yaramaz dediğine göre tahammül sınırı düşük ya da bebeğin hareketlerini abartan kesimden diye düşündüm. Eşimin ailesi öyleydi görümcemin çocuğu prizlerle , kablolarla oynar, beyaz eşyaların düğmesine basıp çalıştırırdı çocuğun yaramaz ve süper zeka olduğunu filan düşünüyorlardı. Aman şöyle yaramaz böyle yaramaz diye diye çocuğu arsız yaptılar. 8 aylık bebek ne yapabilir en fazla
Bu bebeği yaramaz yapmaz. Bunlar çok doğal şeyler. Bunları yaramazlık olarak gören kişi hemen ikinciyi düşünmemeli. Yürüyüp daha çok etrafı karıştırınca daha başka şeylerle etiketlenecek belli kiSurekli kucak isteyen bir bebek olabilir uykusu duzensiz olabilir miz miz bir bebektir belkide.yemesi kotudur bebegin her doneminde zorluklar olabiliyor
Konu sahibinin bu sozu iyi niyetli yazdigini dusunuyorum yani bazi bebekler cok uyumlu benimki biraz hareketli yetebilirmiyim diye merak ediyor kastedilen bu sanirimBu bebeği yaramaz yapmaz. Bunlar çok doğal şeyler. Bunları yaramazlık olarak gören kişi hemen ikinciyi düşünmemeli. Yürüyüp daha çok etrafı karıştırınca daha başka şeylerle etiketlenecek belli ki
Bebekten bebeğe değişiyor ama hiç yaramaz olması ilginçmiş.8 aylık bebek nasıl yarama oluyor.
Benimde bebeğim yarın itibari ile 8 aylık olacak.
Hiç yarama vs diye bı düşüncem olmadı.
Azıcık zorlanınca bebeğe yaramaz demiyorum hanımefendi, ben onun yaramazlığını yerim ayrıca. Evet bebeğim çok hareketli aktif bunu çevremdeki herkes söylüyor. Sevgi ve ilgi değil benim tereddütlerim farklı. Baş edebilirmiyim diye.8 aylık bebeye yaramaz demıssınız ikiziniz olunca mesela cok ıstıyormussunuz ya hanı ... ozaman gorurum sızı , azıcık zorlanınca bebege yaramaz dıyen ıkızı olunca ne der acaba
acele etmeyın ılk cocugunda gunahına gırmeyın hem yaramaz dıye yaftalayarak hemde arayı acmadan ard arda dogurarak. sıze sevgınıze ılgınıze cok muhtac bunu bılerek bolmeyın
Bence sizin yorumunuz çok ilginç.Bebekten bebeğe değişiyor ama hiç yaramaz olması ilginçmiş.
Düşüncenize katılıyorum.Bu bebeği yaramaz yapmaz. Bunlar çok doğal şeyler. Bunları yaramazlık olarak gören kişi hemen ikinciyi düşünmemeli. Yürüyüp daha çok etrafı karıştırınca daha başka şeylerle etiketlenecek belli ki
Mızmızlanmak, kucak istemek, ağlamak, etrafı karıştırmak merak etmek bunlar gelişimin parçası ve gerekli şeyler. Çocuğum 2 yaşına girecek daha bir gün bile evde ikimiz varken süpürge yapamadım, evde 3 gün üst üste yemek pişmedi. Fırsat vermiyor ama ben hep bana ihtiyacı olduğu için böyle davrandığını düşünüyorum.Düşüncenize katılıyorum.
Benimde 8 aylık bebeğim var hiç yaramaz diye bı düşüncem olmadı.
Bı bebek için bu düşünce çok ilginç.
8 aylık bebeğe yaramaz diyen bir kişinin ikinci bebeği düşünmesi de bana çok ilginç geliyor.
Yorumumda bebeğim için hiç yaramaz düşüncesi olmadı yazdım.
Bana cevap olarak yaramaz olmaması çok ilginç yazmış konu sahibi. Yorumumu bile net olarak okumamış.
Sizin yaptığınız olması gereken gibi.Mızmızlanmak, kucak istemek, ağlamak, etrafı karıştırmak merak etmek bunlar gelişimin parçası ve gerekli şeyler. Çocuğum 2 yaşına girecek daha bir gün bile evde ikimiz varken süpürge yapamadım, evde 3 gün üst üste yemek pişmedi. Fırsat vermiyor ama ben hep bana ihtiyacı olduğu için böyle davrandığını düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?