Merhaba hanımlar,
Bende yavaş yavaş hazırlıyorum kuzumun odasını. Mobilyaları Erol mobilya dan aldık..İnternette araştırdığımda en uygun ve kaliteli olan oydu..Görmeye gittiğimizde de aldık..Haftaya gelir sanırım.. Bir aya yakın havalandırırım diye düşünüyorum. Sonra kıyafetlerini yerleştiririm.Engilish Home daki halıyı bende çok beğendim ama sitesinde göremedim. İnş. bulurum ve alırım..Fiyatı ne kadar acaba?
Ahmet Mert'in Odası :)
Merhaba Tatlı Anneler;
konuyu başlatalı çok oldu ve okadar ilgi gösterdiniz ki çok mutlu oldum:)) hem iş, hem okul, hemde hamilelik derken biraz uzak kaldım ama hep takip ettim güzel sohbetlerinizi ve harika fikirlerinizi öncelikle hepinize çoook teşekkür ediyorum....
veeeee...
ozamanlar 19 haftalık hamileydim şimdi bende anne oldum:))
küçük paşama kavuşum,
adını Ahmet Mert koydum;
derken hayaller kuracağı ve hayat bulacağı küçük bir dünya hazırladım...
beni bilirsiniz çok fazla ıvır zıvırdan eşyaların hayatımı sıkıştırmasından hoşlanmıyorum, umarım beğenirsiniz resimlerini yayınlıyorum....
Biz cennetten küçük bir melekle müjdelendik;
Biz onu Ahmet Mert diye adlandırdık,
İnşaAllah oda bizi başarılarıyla taçlandırır,
Hayır Dua'nızı eksik etmeyin...
Şehr-i İStanbul'dan Sevgilerimle...
Eki Görüntüle 272756 Eki Görüntüle 272775 Eki Görüntüle 272774 Eki Görüntüle 272752 Eki Görüntüle 272751 Eki Görüntüle 272750 Eki Görüntüle 272749 Eki Görüntüle 272748 Eki Görüntüle 272747 Eki Görüntüle 272746 Eki Görüntüle 272779
Merhaba kızlar, uzun bi aradan sonra oğluşumu kucağıma almış olarak yazabildim nihayet... 18 mart sabahı muhammed kuzey'imizi kucağımıza aldık çok şükür...
işte bizim odamız...
Eki Görüntüle 375104 Eki Görüntüle 375106 Eki Görüntüle 375102 Eki Görüntüle 375103 Eki Görüntüle 375101 Eki Görüntüle 375118 Eki Görüntüle 375105 Eki Görüntüle 375117 Eki Görüntüle 375109 Eki Görüntüle 375120 Eki Görüntüle 375121 Eki Görüntüle 375111 Eki Görüntüle 375119 Eki Görüntüle 375115 Eki Görüntüle 375114 Eki Görüntüle 375107
cnm bebegının odası cok hoş olmuş bende mobılyaları beyaz düşünüyorum ama benımkı kız bebek pembe olucak ayrıntıları tabı odasını ne kadar a aldın cnm sen
Hepinize çooook teşekkür ederim, beğenmeniz bizi mutlu etti; artık çoğul konuşuyoruz:))
AAAaa haklısın yaseminsref en önemli ayrıntıyı unutmuşum
Öncelikle iyice klasik mavi olmasın diye en azından herşeyi seçerken turkuaz olsun diye çok uğraştım....
*Mobilyaları çok inceledim masko,ikea,zeki bebe,weltew vs. birçok yer gezdim,
dedemiz mobilyacı sonra ben çizdim sağolsun babam istediğim gibi odaya uygun ölçülerde yaptı (isteyene yardımcı oluruz yine:)) ...
*Halı ve Hasır Sepetlerimiz English Home; (özellikle tavsiye ediyorum normal halı değil makinede yıkanabilen iplik halı aldım hem de kaymıyor çocuklar için mükemmel) ...
*Süs, Mevlüt Sepeti ve Şekerlerimiz Süslü Bebek - Eminönü Havuzlu Han - Selma Hanım'a Sevgilerle...
*Bakım Seti olarak Sebamed ve Nivea ...
*İğne oyaları olmadan olmaz tabi anneannemizden
*Dolabı için Forum İst.SMYK, cHİCCO aZİZ bEBE öncelikli tercihim ama mevlütten sonra dolabımız teyzeleri sayesinde doldu taştı burdaki resimde o kadar az ki...
*Uyku seti - KAdir Has Çocuk Dünyası - İdil Baby - Bahçelievler (Çok mağaza yok ama sakin rahat alışveriş için mutlaka uğrayın)
Aklınıza takılan birşey olursa lütfen sorun artık ne nerde iyice öğrendim :)
ve Hamişere büyüklerimiz söylerdi bol bol Allah Kurtarsın diye
o sözün haKKINI VERMEK LAZIM, VVVEEEE UNUTMAYIN BEN KESİNLİKLE DOĞUMDA İNANDIM
RABBİM KİMSEYE KALDIRAMAYACAĞI YÜK VERMEZ.......
sevgilerimle...
Eki Görüntüle 278698 Eki Görüntüle 278699 Eki Görüntüle 278769 Eki Görüntüle 278770 Eki Görüntüle 278771 Eki Görüntüle 278772 Eki Görüntüle 278773 Eki Görüntüle 278774 Eki Görüntüle 278775 Eki Görüntüle 278776 Eki Görüntüle 278777 Eki Görüntüle 278778 Eki Görüntüle 278779 Eki Görüntüle 278780 Eki Görüntüle 278781
kimseden ses çıkmıyor( hadi bakalım güzel bir soru - bebek arabası alan var mı ???
Kızlar neredesiniz, yazmayı özledim, okumak hoşuma gidiyor aynı zamanda yaptıklarınızı burdan:)
bizim çokoprens öyle böyle derken 3 aylık oldu teyzeleri, baktık bir kucak hevesi oluştu inmek istemiyor kucaktan elden ele tabii...
Neyse bir de gaz denen o kötü şeyle tanıştık...
Iki sorunun ortak çözümü bebek arabasıymış meğer yaşadıkça öğreniyor insan...
Başladım yine araştırmaya, açıkçası yer kaplasın istemiyorum evde ve bagajda birde pusetler bence daha genç bir imaj veriyor annelere gibi düşünüyordum
ama ne çoook özellik varmış, mutlaka inceleyin...
5 emniyet kemeri,kumaşı, ağırlığı, rüzgarlığı,yatış pozisyonları, açma kapama kolaylığı, ön koruması, güneşlikleri çift mi, silinebilirliği, nefes alan kumaş, sepeti ve en önemlisi taşıma kapasitesi...
birde unutmadan mavi değilde turkuaz olsun birazcık dedim...
Aldıgımız yer bir tanıdık, çok açık ve netti.... Travel sistemden tutun, çift yönlülere kadar onlarca çeşiti 2 gün boyunca inceledik, açıkçası fiyatıda çok önemsemedim, ama günümüz çalışan anneleri ne kadar fonksiyonlu olursa olsun büyük arabaları bebek ilk doğdugunda bir hevesle aldıklarını max.1-2 yıl sonra pusete geçtiklerini söyledi....
Yinede gidip tüm ayrıntılarımı bulduğum kraft jogger ve pierre cardin ps 102 arasında kaldım...
Ve jogger çok güçlü olsada 3 tekerlek tam kışlık:) ben pierre cardin aldım,tek düğme ile kapanıyor, çok hafif, yağmurluğunu taktıgımda üst güneşliğini tamamen açabiliyorum, bebeğim her tarafı görüyor...
Ikisinin de resmini ekliyorum.... Sevgilerimle...Eki Görüntüle 306152 Eki Görüntüle 306153
benim de tamamen dört dörtlük bebek odası yapabileceğim bir yerim yok malesef, ama ben mutlaka yatak ve gardrobunu alıp şimdilik çalışma odası olarak kullandığımız odayı biraz düzenleyip oraya koymayı düşünüyorum çünkü bebeği yanımda yatırsam bile eşyaları ıvır zıvırı benim gardrobuma sığdıramam gardrobum her kadınınki gibi tıka basa dolu zaten. Sonraları taşınırız elbet ama şimdilik çeşitli belirsizliklerden dolayı taşınamıyoruz, bi de kendi evimiz, kiraya çıkmak mantıklı değil yeni ev alana kadar..
Sizce yanlarında çekmeceleri de olan karyola ve gardropmu almalıyım yoksa gardrop yerine şifonyer mi?? Hepsini birden alırsam koyacak yer yok ta.. Geceleri yanımda yatırmak için de park yatak alacağım, tamamen odasına geçince park yatağı tatillere ve aile ziyaretlerine saklarım diye düşündüm.. Bebek odası için çilek, belis, ikea, caplonbaa gibi bikaç markayı araştırdım netten, ben de beyaz renkte karar kıldım, kızım olacak ama çok pembeler bayıyor.. Sade derli toplu bir görünüm istiyorum. Aksesuarlarla biraz renk katarım heralde.
nazar duanı eksik etme güzel ablası üzerimizden.... çokkk teşekkür ederiz.. Daha güzelleri olsun inş.harika bir oda be eğer bebeğim olursa burdan kopya çekmeyi düşünüyorum
her ayrıntısı harika gerçekten
cnm harika olmuş, ellerin dizlerin dert görmesin inş. Birlikte büyüsünler ömürleri güzel olsun.... Elimden geldikçe tüm gelişim aşamalarında birşeyleri paylaşıyorum, tecrübeli oldum :)))merhaba kızlar, uzun bi aradan sonra oğluşumu kucağıma almış olarak yazabildim nihayet... 18 mart sabahı muhammed kuzey'imizi kucağımıza aldık çok şükür...
oy oyyyy oy ah bende on kere elbiselerini yerleştiriyordum,bebeğimin yatağı ve dolabı geldi ama daha zaman var diye düzenlemedik devamlı kızımın odasına girip eşyalarına bakıyorum :)) son halini bitince buraya eklerim :)
hemen ekle...hani fotoğraflar yahu... :44:
Takip ediyor ve bekliyoruz... Bizimki tamamlansın, ben de eklicem inşallah.
inş. Arada bakıyorum bak bekliyorum ciclerini sabırsızlıkla, nettende bakabilirsin gezemezsen zorlama kendini ama yürüyüşte doğum için süpper geliyor...beyaz istiyorum demiştim amaa pembe kahve ve beyaz tonlarında ev temalı bir oda olacak bizimki, çatılı pencereli falanHenüz cilası yapılıyor gelince başarabilirsem foto koyarım , halı ve perde bakmadık daha
cnm benim...oda cooook güzelmiş, güle güle kullanın inşallah sağlıkla huzurla
ben sana özelden mesaj atmaya calıstım ama olmadı bana bu odanın aynısı icin dedemiz bi fiyat verebilirse cok sevinirim :)
bir arkadaşımın da ikizleri oldu..bende ikiz arabası bakıyorum ama yan yana çok genış dıger peşpeşe oalnda çok uzun oluyor
BIDIĞIM BENİM MİNNOŞUM ARTIK TOSUN GİBİ OLDU...
ARTIK EVDE BİLE TAŞIMAKTA KOLLARIM ZORLANIYOR, DİYECEKSİNİZ BİR AKŞAM GİDİNCE AMA İNANIN ŞİMDİDEN 7.5 KG. BİLE BANA AĞIR GELİYOR... YÜRÜTEÇ ALMAYA KARAR VERDİK!! YANİ BEN EMİN DEĞİLİM AYAK BASARKEN UYGUN DEĞİL VS. SAĞLIK İÇİN YÜRÜMEYİ YAVAŞLATIYOR DİYORLAR AMA ANNEM VE EŞİME KARŞI KOYAMICAM .. ÇÜNKÜ BİZİM UFAKLIK YOKSA HEP BOYNUMDA....
NEYSE HEM YÜRÜTEÇ HEMDE BENİM İSTEDİKLERİMDEN YANİ YÜRÜME ARKADAŞI BİR SİSTEMİ BİR ARADA BULDUK, ÜSTÜNE ARTISI BİRDE HOPPALAYA ÇEVRİLİYOR...
MAMALOVE YÜRÜME ARKADAŞI ---- KESİNLİKLE ÖNERİYORUM... KIZLAR İÇİN PEMBİŞİ DE VAR...
E-BEBEK FORUMA GİTTİM GÖRMEK İÇİN AMA KALMAMIŞ NEYSE Kİ BABAMIZ PAZARTESİ EVDE OLACAK DEDİ :))) MİNİK ANNECİĞİNİ ÇOK MEMNUN ETTİ...
Mamalove Yürüteçla ve Yürüme Yardımcım - e-bebek.com
2. OLARAK UYUMASI İÇİN DÖNENCEMİZDE BABASI YURTDIŞI GEZİNDE ALMIŞTI, BU ZAMANA KADAR NİYE ALMADINIZ DERSENİZ
BİRAZ OKUDUM İNCELEDİM HEM GÖZ KASLARININ GELİŞİMİ HEMDE İLETİŞİMİMİZ İÇİN 5 AYLIK OLSUN İSTEDİM...
FİSHER PRİCE DÖNENCEMİZİ DE EKLİYORUM...
3.NÜMERO OLARAK İSE DAYISIMIZ GENE BİR OYUNCAKLA GELMİŞ
ALLAHTAN SÖZÜMÜ DİNLEMİŞ MAMA SANDALYESİ İÇİN ALMIŞ, BU İLK OLDU....
FAZLA OYUNCAKTA İSTEMİYORUM ÇÜNKÜ, ARKADAŞLAR ÇIKAMIYORUM İNANIN, KENDİM BİLE SEÇEMİYORUM ÖYLE GÜZELLER AMA ALMAYIN.. ÖZELLİKLE SÖYLÜYOR BEBEK HEMŞİRE ARKADAŞLARIM...
VE SEZON SONUNDA 10 NUMARADAN VURDUM
BEN BAYILDIM
ÇOKOPRENSİM İÇİN NİKE'DA 120 OLAN PUFF MONTU BOYNER KAMPANYASINDA 55E ALDIM...
SİZDE GÖZ ATIN...
FUŞYASINI DA ARKADAŞIM ALDI, ÇOK HAVALI YA, SENEYE İLK ADIMLARINDA İNANILMAZ GÜZEL OLACAK....
ÖPÜLDÜNÜZ KIZLAR SEVGİLERİMLE...
selam aldıklarınız çok hoşuma gitti.özellikle bu dönencede gözüm kaldı :) haftasonu hemen gidip baktım bu ürüne .ama bana pahalı geldi malesef.aslında bebişlerimiz için herşeye değer ama
annemler çok karışıyo.gerek yok falan filan bir sürü şey diyo... bu dönence bebek kaç yaşına gelene kadar kullanılabiliyo onu merak ettim de ben..:26: ayrıca tavana ışık vermesi falan süper bence..
cnm benim öncelikle eşya fazlası hem ruhunu sıkar, hemde boşyere masrafın anlamı yok,
öncelikle kendi evini hepimizden daha iyi tanırsın sen...
Alanına göre büyüyen yataklar ve gardrop daha avantajlı bile olabilir diye düşündümmm...
Ki başta ben bile bebek odamda koltuk düşünmüyordum, sonra pembe koltuğuma kıyamadım kaldı emzirirkende iyi geliyor şimdi ama alanım olsa berjer istiyordum mesela...
nazar duanı eksik etme güzel ablası üzerimizden.... çokkk teşekkür ederiz.. Daha güzelleri olsun inş.
cnm harika olmuş, ellerin dizlerin dert görmesin inş. Birlikte büyüsünler ömürleri güzel olsun.... Elimden geldikçe tüm gelişim aşamalarında birşeyleri paylaşıyorum, tecrübeli oldum :)))
işte bizim odamız...
Eki Görüntüle 375104 Eki Görüntüle 375106 Eki Görüntüle 375102 Eki Görüntüle 375103 Eki Görüntüle 375101 Eki Görüntüle 375118 Eki Görüntüle 375105 Eki Görüntüle 375117 Eki Görüntüle 375109 Eki Görüntüle 375120 Eki Görüntüle 375121 Eki Görüntüle 375111 Eki Görüntüle 375119 Eki Görüntüle 375115 Eki Görüntüle 375114 Eki Görüntüle 375107
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?