Doğuma Hazırlık BEBEK ODASI - Hadi bebişlerimizin odasını hazırlayanlar; resimlerini ekleyelim.....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Merhaba hanımlar,
Bende yavaş yavaş hazırlıyorum kuzumun odasını. Mobilyaları Erol mobilya dan aldık..İnternette araştırdığımda en uygun ve kaliteli olan oydu..Görmeye gittiğimizde de aldık..Haftaya gelir sanırım.. Bir aya yakın havalandırırım diye düşünüyorum. Sonra kıyafetlerini yerleştiririm.Engilish Home daki halıyı bende çok beğendim ama sitesinde göremedim. İnş. bulurum ve alırım..Fiyatı ne kadar acaba?

bende internetten araştığım kadarıyla erol mobilyanın odalarını beğendim. sitede göründüğü gibi kaliteli ve güzelmi acaba daha gidip bakmadım henüz erken benim için de ama aklımdan çıkmadı nasıl mobilya kalitesi?

bence internetten ayşen bebenin mobilyalarına bakın benim bebişimin odasını burdan aldık çok cici ve kaliteli tavsiye ederim kızlar..ben büyüyen yataklı aldım uzun vadeli olur inşallah..sağlıkla doğsunda minişim onu odasında oynarken görmeyi hayal ediyorum :))

harika bir oda be eğer bebeğim olursa burdan kopya çekmeyi düşünüyorum
her ayrıntısı harika gerçekten

cnm bebegının odası cok hoş olmuş bende mobılyaları beyaz düşünüyorum ama benımkı kız bebek pembe olucak ayrıntıları tabı odasını ne kadar a aldın cnm sen

cnm bebegının odası cok hoş olmuş bende mobılyaları beyaz düşünüyorum ama benımkı kız bebek pembe olucak ayrıntıları tabı odasını ne kadar a aldın cnm sen

teşekkürler cnm, biz odamızı tanıdık birinden aldık uyguna verdi bize 1.400'e aldık, normal fiyatını tam bilmiyorum... belis'in doğa modeli bu internetten veya bulunduğun yerden bakabilirsin fiyatına...

bebeğimin yatağı ve dolabı geldi ama daha zaman var diye düzenlemedik devamlı kızımın odasına girip eşyalarına bakıyorum :)) Son halini bitince buraya eklerim :)

beyaz istiyorum demiştim amaa pembe kahve ve beyaz tonlarında ev temalı bir oda olacak bizimki, çatılı pencereli falan henüz cilası yapılıyor gelince başarabilirsem foto koyarım , halı ve perde bakmadık daha

oda cooook güzelmiş, güle güle kullanın inşallah sağlıkla huzurla
ben sana özelden mesaj atmaya calıstım ama olmadı bana bu odanın aynısı icin dedemiz bi fiyat verebilirse cok sevinirim :)

bende ikiz arabası bakıyorum ama yan yana çok genış dıger peşpeşe oalnda çok uzun oluyor

cnm benim öncelikle eşya fazlası hem ruhunu sıkar, hemde boşyere masrafın anlamı yok,
öncelikle kendi evini hepimizden daha iyi tanırsın sen...
Alanına göre büyüyen yataklar ve gardrop daha avantajlı bile olabilir diye düşündümmm...
Ki başta ben bile bebek odamda koltuk düşünmüyordum, sonra pembe koltuğuma kıyamadım kaldı emzirirkende iyi geliyor şimdi ama alanım olsa berjer istiyordum mesela...

harika bir oda be eğer bebeğim olursa burdan kopya çekmeyi düşünüyorum
her ayrıntısı harika gerçekten
nazar duanı eksik etme güzel ablası üzerimizden.... çokkk teşekkür ederiz.. Daha güzelleri olsun inş.

merhaba kızlar, uzun bi aradan sonra oğluşumu kucağıma almış olarak yazabildim nihayet... 18 mart sabahı muhammed kuzey'imizi kucağımıza aldık çok şükür...
cnm harika olmuş, ellerin dizlerin dert görmesin inş. Birlikte büyüsünler ömürleri güzel olsun.... Elimden geldikçe tüm gelişim aşamalarında birşeyleri paylaşıyorum, tecrübeli oldum :)))

işte bizim odamız...

Eki Görüntüle 375104 Eki Görüntüle 375106 Eki Görüntüle 375102 Eki Görüntüle 375103 Eki Görüntüle 375101 Eki Görüntüle 375118 Eki Görüntüle 375105 Eki Görüntüle 375117 Eki Görüntüle 375109 Eki Görüntüle 375120 Eki Görüntüle 375121 Eki Görüntüle 375111 Eki Görüntüle 375119 Eki Görüntüle 375115 Eki Görüntüle 375114 Eki Görüntüle 375107 [/quote]

bebeğimin yatağı ve dolabı geldi ama daha zaman var diye düzenlemedik devamlı kızımın odasına girip eşyalarına bakıyorum :)) son halini bitince buraya eklerim :)
oy oyyyy oy ah bende on kere elbiselerini yerleştiriyordum,
tüm elbiselerini dalin'le yıkamıştım... ütü yapmıştım....

hani fotoğraflar yahu... :44:
Takip ediyor ve bekliyoruz... Bizimki tamamlansın, ben de eklicem inşallah.
hemen ekle...
Bekliyorum sabırsızlıkla...

inş. Arada bakıyorum bak bekliyorum ciclerini sabırsızlıkla, nettende bakabilirsin gezemezsen zorlama kendini ama yürüyüşte doğum için süpper geliyor...
Inş. Allah kurtarsınnn

oda cooook güzelmiş, güle güle kullanın inşallah sağlıkla huzurla
ben sana özelden mesaj atmaya calıstım ama olmadı bana bu odanın aynısı icin dedemiz bi fiyat verebilirse cok sevinirim :)
cnm benim...
Senin gibi isteyen arkadaşlarımız oluyor evet
mobilyamız el işçiliği tamamen, sunta filan da değil...
Fiyat vericemmm... Sevgiler...

bende ikiz arabası bakıyorum ama yan yana çok genış dıger peşpeşe oalnda çok uzun oluyor
bir arkadaşımın da ikizleri oldu..
Ali ile emir maşallah maviş tatlısı ikisi de...
Annesiyle konuştugumuzda bebek arabasını haşim işcan alt geçidi-fatih ten almışlardı onlarda, hem yanyana, hemde ayrılarak tek tek kullanılan bir model seçmişlerdi çok daha pratik oldugu için satıcı önermişti ...
Ama iyiki almışım diyordu
hareket zorlugu olmadan birini annesi birini babası alıp çok rahat gezmelere gidiyorlar:)))
bıcırlara sevgilerimizle....

BIDIĞIM BENİM MİNNOŞUM ARTIK TOSUN GİBİ OLDU...

ARTIK EVDE BİLE TAŞIMAKTA KOLLARIM ZORLANIYOR, DİYECEKSİNİZ BİR AKŞAM GİDİNCE AMA İNANIN ŞİMDİDEN 7.5 KG. BİLE BANA AĞIR GELİYOR... YÜRÜTEÇ ALMAYA KARAR VERDİK!! YANİ BEN EMİN DEĞİLİM AYAK BASARKEN UYGUN DEĞİL VS. SAĞLIK İÇİN YÜRÜMEYİ YAVAŞLATIYOR DİYORLAR AMA ANNEM VE EŞİME KARŞI KOYAMICAM .. ÇÜNKÜ BİZİM UFAKLIK YOKSA HEP BOYNUMDA....
NEYSE HEM YÜRÜTEÇ HEMDE BENİM İSTEDİKLERİMDEN YANİ YÜRÜME ARKADAŞI BİR SİSTEMİ BİR ARADA BULDUK, ÜSTÜNE ARTISI BİRDE HOPPALAYA ÇEVRİLİYOR...
MAMALOVE YÜRÜME ARKADAŞI ---- KESİNLİKLE ÖNERİYORUM... KIZLAR İÇİN PEMBİŞİ DE VAR...
E-BEBEK FORUMA GİTTİM GÖRMEK İÇİN AMA KALMAMIŞ NEYSE Kİ BABAMIZ PAZARTESİ EVDE OLACAK DEDİ :))) MİNİK ANNECİĞİNİ ÇOK MEMNUN ETTİ...

Mamalove Yürüteç la ve Yürüme Yardımcım - e-bebek.com

2. OLARAK UYUMASI İÇİN DÖNENCEMİZDE BABASI YURTDIŞI GEZİNDE ALMIŞTI, BU ZAMANA KADAR NİYE ALMADINIZ DERSENİZ
BİRAZ OKUDUM İNCELEDİM HEM GÖZ KASLARININ GELİŞİMİ HEMDE İLETİŞİMİMİZ İÇİN 5 AYLIK OLSUN İSTEDİM...
FİSHER PRİCE DÖNENCEMİZİ DE EKLİYORUM...

3.NÜMERO OLARAK İSE DAYISIMIZ GENE BİR OYUNCAKLA GELMİŞ
ALLAHTAN SÖZÜMÜ DİNLEMİŞ MAMA SANDALYESİ İÇİN ALMIŞ, BU İLK OLDU....
FAZLA OYUNCAKTA İSTEMİYORUM ÇÜNKÜ, ARKADAŞLAR ÇIKAMIYORUM İNANIN, KENDİM BİLE SEÇEMİYORUM ÖYLE GÜZELLER AMA ALMAYIN.. ÖZELLİKLE SÖYLÜYOR BEBEK HEMŞİRE ARKADAŞLARIM...

VE SEZON SONUNDA 10 NUMARADAN VURDUM
BEN BAYILDIM
ÇOKOPRENSİM İÇİN NİKE'DA 120 OLAN PUFF MONTU BOYNER KAMPANYASINDA 55E ALDIM...
SİZDE GÖZ ATIN...
FUŞYASINI DA ARKADAŞIM ALDI, ÇOK HAVALI YA, SENEYE İLK ADIMLARINDA İNANILMAZ GÜZEL OLACAK....

ÖPÜLDÜNÜZ KIZLAR SEVGİLERİMLE...

Eklentiler

• $Mamalove-Yurutec-Hoppala-ve-Yurume-Yardimcim-3__34277831_0.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 406
  • $762-1236-large.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 442
  • $Fisher-Price-Mama-Sandalyesi-Oyuncagi-Renkli-D__35828951_0.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 409
  • $Screen shot 2012-03-30 at 17.48.23.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 417
arkadaşlar odalarınız çok hoşuma gitti..ben de böyle özenli hazırlamak isterdim ama malesef bebişim doğduktan 1 ay sonra taşınmak zorunda kalıcaz.o yüzden hiç eşya alamıyorum.bi tek sepet beşik aldım. o da taşınırken kolay olsun diye.. taşınacağımız ev kendinden eşyalı olduğu için dolap komidin falan da alamıyorum malesef ne şanssızım ya kızımla ben

selam aldıklarınız çok hoşuma gitti.özellikle bu dönencede gözüm kaldı :) haftasonu hemen gidip baktım bu ürüne .ama bana pahalı geldi malesef.aslında bebişlerimiz için herşeye değer ama
annemler çok karışıyo.gerek yok falan filan bir sürü şey diyo... bu dönence bebek kaç yaşına gelene kadar kullanılabiliyo onu merak ettim de ben..:26: ayrıca tavana ışık vermesi falan süper bence..

canım Allah sana hayırlısıyla bebeiş vermiş boşver gerisini inşallah taşındıktan sonra yaparsın odasını
bu arada bebişin için ne almak istersen al bence sonra içinde kalmasın boşver annenleri
ahh benimde bir bebişim olsa neler almazzdımki ona
gerçi hayırlısıyla oda olacak inşallah sana bebişinle mutlu bir hayat dilerim

oy oyyyy oy ah bende on kere elbiselerini yerleştiriyordum,
tüm elbiselerini dalin'le yıkamıştım... ütü yapmıştım....

hemen ekle...
Bekliyorum sabırsızlıkla...

inş. Arada bakıyorum bak bekliyorum ciclerini sabırsızlıkla, nettende bakabilirsin gezemezsen zorlama kendini ama yürüyüşte doğum için süpper geliyor...
Inş. Allah kurtarsınnn

cnm benim...
Senin gibi isteyen arkadaşlarımız oluyor evet
mobilyamız el işçiliği tamamen, sunta filan da değil...
Fiyat vericemmm... Sevgiler...

bir arkadaşımın da ikizleri oldu..
Ali ile emir maşallah maviş tatlısı ikisi de...
Annesiyle konuştugumuzda bebek arabasını haşim işcan alt geçidi-fatih ten almışlardı onlarda, hem yanyana, hemde ayrılarak tek tek kullanılan bir model seçmişlerdi çok daha pratik oldugu için satıcı önermişti ...
Ama iyiki almışım diyordu
hareket zorlugu olmadan birini annesi birini babası alıp çok rahat gezmelere gidiyorlar:)))
bıcırlara sevgilerimizle....
[/QUOTE]

evet canım maşallah demeyi unutmuşum
inşallah hayırlı sağlıklı ömürleri olur inşalllahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…