Doğuma Hazırlık BEBEK ODASI - Hadi bebişlerimizin odasını hazırlayanlar; resimlerini ekleyelim.....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
dolabın ölçüsü kaç acaba?bende 1.20lik 3 kapılı istiyorumda nasıl durur acaba?mobilyacımız çok küçük küçük olur dıyo kapaklar ama??

Allahım şükürler olsun ki bize bi bebiş verdi de daha doğmadı kızım az kaldı yolda :)taşındıktan sonra tam ona ait bi odası olmayacağı için çok da heveslendirmiyorum kendimi ( teyzesiyle paylaşmak zorunda odasını ):) çocuklarımız için her şeye değer tabiki de.. eşimle konuştum.bayıldı bu dönenceye.1 kere alıcaz o da iyisi olsun dedi :) anneler de hep böyle sanırım.maddi olarak sıkıntıya düşmememiz için karışıp duruyorlar işte..
Allahım sana da hayırlısıyla bi evlat versin inşallah canımm.. ve tüm isteyenlere.

tecrübeli anneler yardımınıza ihtiyacım var :) bebişime bu pazar alışveriş yapıcam. park yatak alıcam fakat içine uyku seti mi almam gerekiyor bilemedim sizler nasıl kullandınız merak ediyorum yazarsanız sevinirim.

dolabın ölçüsü kaç acaba?bende 1.20lik 3 kapılı istiyorumda nasıl durur acaba?mobilyacımız çok küçük küçük olur dıyo kapaklar ama??

merhaba benimde alanım geniş değil, ışık düğmesi kapandı hatta elimi sokarak açmak zorunda kalıyorum,
130 ölçüm ama iyiki de 3 kapakta ısrar etmişim, gayet memnunum...

çok güzel olmuş ellerine sağlık güzel annesi...
insan bir heves işte herşeye dalıyor birşeyler birşeyler daha imkanı elverdikçe yapası geliyor...

ölçüyü kaçırmayın aman kızlar!!
sonra eşleriniz arkadamdan beni topa tutmasın DD

Bana söylendiğinde hep lafta söz işte derdim ama İnşaAllah sağlıcakla, kolayca, 3 avazda alırsın kucağına, rabbim tez zamanda kurtarsın...
sevgiler

benim kızım 5.5 aylık. kızım için ben de park yatak kullanıyorum, uyku seti almamıştım, eksikliğini de hissetmedim açıkçası. Zaten kendi odasında yatırmaya başlayacağım yakında. odasındaki yatak için uyku seti aldım. sen sadece park yatak kullanacaksan alabilirsin tercih senin tabi ki. hayırlı doğumlar şimdiden

2kapakli dolabinizin olcusu kac acaba?
evet canım maşallah demeyi unutmuşum
inşallah hayırlı sağlıklı ömürleri olur inşalllahh[/QUOTE]

Merhaba..2kapakli dolabinizin olcusuu kacc acaba??

cnm merhaba
benim alanım çok yoktu
hatta ışık düğmesi içerde kalacak şekilde 130 cm. ölçü alındı.
45-45 tüllü kısımlar - 40 cm raflı kısım olarak eni
derinlik ise 45 veya 50 cm. yanılmıyorsam şimdi hatırlayamadım..
umarım işine yaramıstır bu bilgiler...
sevgilerimle...
beşik aklımda birde 75*125 ölçülerinde iç yatak ölçüsü 70*120

Merhaba..2kapakli dolabinizin olcusuu kacc acaba??

Son düzenleme:

hayırlı olsun canım inşallah bebişine daha güzellerini alırsın
anneler konusunda haklısın sen bebişine kıyamıyosun onlarda kendi bebişlerine

amin inşallah bende burada bebişimin odasını paylaşırım sizlerle:26:

Monarosa, cok seker fikirler var... Hemen hemen hepsi de benim nette bulup begendiklerimden bizim odamiz komple bebisin olmicak maalesef, gardrobum var benim ayni odada ama ayarlamaya calisicam elimden geldigince, kismet bakalim bitse de yuklesem ben de :)

bende 25 haftalık hamileyim ve şükür bugün alışverişe başladık ama önce ufak tefekle başladık birazda fiyat araştırdık tabi park beşik alıcaz karar verdik bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…