Hepinize çooook teşekkür ederim, beğenmeniz bizi mutlu etti; artık çoğul konuşuyoruz:))
AAAaa haklısın yaseminsref en önemli ayrıntıyı unutmuşum
Öncelikle iyice klasik mavi olmasın diye en azından herşeyi seçerken turkuaz olsun diye çok uğraştım....
*Mobilyaları çok inceledim masko,ikea,zeki bebe,weltew vs. birçok yer gezdim,
dedemiz mobilyacı sonra ben çizdim sağolsun babam istediğim gibi odaya uygun ölçülerde yaptı (isteyene yardımcı oluruz yine:)) ...
*Halı ve Hasır Sepetlerimiz English Home; (özellikle tavsiye ediyorum normal halı değil makinede yıkanabilen iplik halı aldım hem de kaymıyor çocuklar için mükemmel) ...
*Süs, Mevlüt Sepeti ve Şekerlerimiz Süslü Bebek - Eminönü Havuzlu Han - Selma Hanım'a Sevgilerle...
*Bakım Seti olarak Sebamed ve Nivea ...
*İğne oyaları olmadan olmaz tabi anneannemizden
*Dolabı için Forum İst.SMYK, cHİCCO aZİZ bEBE öncelikli tercihim ama mevlütten sonra dolabımız teyzeleri sayesinde doldu taştı burdaki resimde o kadar az ki...
*Uyku seti - KAdir Has Çocuk Dünyası - İdil Baby - Bahçelievler (Çok mağaza yok ama sakin rahat alışveriş için mutlaka uğrayın)
Aklınıza takılan birşey olursa lütfen sorun artık ne nerde iyice öğrendim :)
ve Hamişere büyüklerimiz söylerdi bol bol Allah Kurtarsın diye
o sözün haKKINI VERMEK LAZIM, VVVEEEE UNUTMAYIN BEN KESİNLİKLE DOĞUMDA İNANDIM
RABBİM KİMSEYE KALDIRAMAYACAĞI YÜK VERMEZ.......
sevgilerimle...
Eki Görüntüle 278698 Eki Görüntüle 278699 Eki Görüntüle 278769 Eki Görüntüle 278770 Eki Görüntüle 278771 Eki Görüntüle 278772 Eki Görüntüle 278773 Eki Görüntüle 278774 Eki Görüntüle 278775 Eki Görüntüle 278776 Eki Görüntüle 278777 Eki Görüntüle 278778 Eki Görüntüle 278779 Eki Görüntüle 278780 Eki Görüntüle 278781
[ı]cnm benim halı için evet çok dolaştım ....çok teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için benim gibi ilk kez anne olacaklar için çok önemli neyin nerde bulunduğu hele de küçük bi yerde oturuyosan hiçbişeyden haberin olmuyo, english home burda yok bayramda memleketime gidicem orda varmış baktım şimdi internet sitesinden, sanırım oğullarımızın odalarının halısı aynı olacak:) inşallah aynısından bulabilirim çok beğendim gerçekten...
[ı]güzelim çok teşekkür ederim, inş.en güzelleri onların olur.....ağzım açık baktım gerçekten çok güzel muhteşem.ay bende biran önce başlamak istiyorum odasına.
[ı]:)) çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için,herşey mükemmel olmuş. Sağlıkla büyütünüz bebeğinizi. Perde çok hoşuma gitti. Bu tarz desen görmemiştim zebra perdelerde. Acaba heryerde var mıdır?:26:
monarosa canım bişey daha sormak istiyorum alt açma setini civil bebeden mi aldın? internet sitesinde gördüm seninkinden gibi duruyo ama tam ayırt edemedim eğer ordan aldıysan hemen sipariş vericem onu da çok beğendim :)))
Cnm benim fransız dantel olan benziyor ama ayıcık olanı biz eminönü havuzlu handan aldık,
civile baktım tavşan var oda aynı malzemeye benziyor biraz..
Ayıcık olanı soruyorsan o bizim en değerli eşyamız alt açma olarak değilde misafirlikte odada yanımda vs. hep altına seriyorum sıcacık tutuyor... çok kullanışlı... mutlaka benzeri bir ürün alın ANNE TAVSİYESİ...
monarosa ve yasmin canım biz de aldık bu halıdan english home dan çok teşekkürler çok güzel oldu odamıza :)
ayy nee güzel güle güle kullanalım halılarımızı o zaman iyi günlerde sağlıkla:) benim şuan halıdan başka bişeyim yok odası için mobilya arayışlarım devam ediyo, senin başka aldıkların varsa resimlerini paylaşırsan sevinirim, fikir edinmek güzel oluyo burdan:)
amin canım inşallah çok güzel bir halıymış gerçekten :) ben paylaşıcam çoktandır odasının resimlerini ama yatağımızı almadık henüz karar veremedik hangisi iyi diye uyku setini seremedim o yüzden öyle boş boş çekipte koymayım diye düşündüm o yüzden koyamadım.ilk başta yanımızda beşikte yatacak beşiği falan hazır o yüzden biraz yavaştan aldık sanırım odasındaki yatağı.ama doğsun hemen alıcaz hiç iiçime sinmiyor boş boş.biz beyaz mobilya aldık büyüyen karyolalı duvarları buz mavisi yaptıık perdeleri beyaz boru pile tül yanlarda mavi kanatlar var.en yakın zamanda çekip koyucam.inşallah perşembe gün gelecek bebeğimiz sanırım açılmam olmadığı için suni sancıya başlayacak doktorum.hayırlısı bakalım.
Kimseden Ses Çıkmıyor( Hadi Bakalım Güzel Bir Soru - Bebek Arabası Alan Var Mı ???
Kızlar neredesiniz, yazmayı özledim, okumak hoşuma gidiyor aynı zamanda yaptıklarınızı burdan:)
Bizim çokoprens öyle böyle derken 3 aylık oldu teyzeleri, baktık bir kucak hevesi oluştu inmek istemiyor kucaktan elden ele tabii...
Neyse bir de gaz denen o kötü şeyle tanıştık...
iki sorunun ortak çözümü bebek arabasıymış meğer yaşadıkça öğreniyor insan...
Başladım yine araştırmaya, açıkçası yer kaplasın istemiyorum evde ve bagajda birde pusetler bence daha genç bir imaj veriyor annelere gibi düşünüyordum
ama ne çoook özellik varmış, mutlaka inceleyin...
5 emniyet kemeri,kumaşı, ağırlığı, rüzgarlığı,yatış pozisyonları, açma kapama kolaylığı, ön koruması, güneşlikleri çift mi, silinebilirliği, nefes alan kumaş, sepeti ve en önemlisi taşıma kapasitesi...
birde unutmadan mavi değilde turkuaz olsun birazcık dedim...
aldıgımız yer bir tanıdık, çok açık ve netti.... travel sistemden tutun, çift yönlülere kadar onlarca çeşiti 2 gün boyunca inceledik, açıkçası fiyatıda çok önemsemedim, ama günümüz çalışan anneleri ne kadar fonksiyonlu olursa olsun büyük arabaları bebek ilk doğdugunda bir hevesle aldıklarını max.1-2 yıl sonra pusete geçtiklerini söyledi....
yinede gidip tüm ayrıntılarımı bulduğum kraft jogger ve pierre cardin ps 102 arasında kaldım...
ve jogger çok güçlü olsada 3 tekerlek tam kışlık:) ben pierre cardin aldım,tek düğme ile kapanıyor, çok hafif, yağmurluğunu taktıgımda üst güneşliğini tamamen açabiliyorum, bebeğim her tarafı görüyor...
ikisinin de resmini ekliyorum.... sevgilerimle...Eki Görüntüle 306152 Eki Görüntüle 306153
Bencede canım araştırmalarım sonucu evet çok sevimli geliyor ama park yatağı güvenlik açısından yeterli bulamadım ve odama sepet aldım resimlerime bakabilirsin, birde dedemiz mobilyacı oda yaptı...Icok guzel odalar hazirlamissiniz cok begendim.benim icin cok erken ama kafamda belli hersey.bende kesinlkle beyaz takim dusunuyorum aksesuarlarida cinsiyetine gore seceriz artik :) bebek odasi yapacagimiz oda kucuk ve evimiz cati kati oldugu icin dolap alamiyorum malesef.yeni dogdugundada sepet besik dusunuyoruz sallananlardan.park yataklar hic hosuma gitmiyor.esimde her sene şilede kamp yapariz park yatakta oyle bir his veriyor bana cadir gibi,kamp malzemesi gibi duruyor.bebegim rahat etse ben etmem
kızlar müsait olan kimse yokmu arkadaşımızla ilgilensin:))arkadaşlar mrb.bende kızım için hazırladığımıkz odanın resimlerini eklemek istiyorum ama nasıl eklemem gerektiğini bilmiyorum bana yardımcı olacak birisi var mı acaba?
Ayyyy canım benimmm burdayımmmmonarosa nerdesiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn??? bebiş çok mu yoruyo seni yoksa hiç bakmıyosun buralara
bizim de odamız geldi kurduk, perdemiz geldi halımızı almıştık zaten seninkinden biliyosun ama henüz silip yerleştirmedim, herşey tamamlansın buraya eklicem resimlerimiz inşallah... Sen neler yapıyosun, yeni fikir ve öneriler bekliyorum senden mesela bebek arabandan memnun musun ben henüz almadım memnunsan alayım ben de hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?