Doğuma Hazırlık BEBEK ODASI - Hadi bebişlerimizin odasını hazırlayanlar; resimlerini ekleyelim.....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

çok teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için benim gibi ilk kez anne olacaklar için çok önemli neyin nerde bulunduğu hele de küçük bi yerde oturuyosan hiçbişeyden haberin olmuyo, english home burda yok bayramda memleketime gidicem orda varmış baktım şimdi internet sitesinden, sanırım oğullarımızın odalarının halısı aynı olacak:) inşallah aynısından bulabilirim çok beğendim gerçekten...

[ı]cnm benim halı için evet çok dolaştım ....
Hep firmaların desenlerine bakıyordum ama mümkün oldukça sade oda hazırlamamı söylediler, kendi ufku açısından sakinlik açısından ve bu halıya bende görür görmez bayıldım farklı renkler ve desenler de var ama mavi değilde bu turkuaz tam aradığımdı hemen aldım....
Sizinkide aynı olsun tabii ... çok seviniriz demekki gerçekten güzel seçmişim mutlu olurum, belki kullanınca aklına geliriz:)) iyi günlerde kullanın
[/ı]

ağzım açık baktım gerçekten çok güzel muhteşem.ay bende biran önce başlamak istiyorum odasına.
[ı]güzelim çok teşekkür ederim, inş.en güzelleri onların olur.....
:)) başla başla kesinlikle benim gibi son aya bırakma işini:))) ay onumu alsam bu renk mi tasarlasam derken ben sonra çok sıkıştım:))) seninkini de biz görmek için sabırsızlanıyoruz... Sevgiler[/ı]

herşey mükemmel olmuş. Sağlıkla büyütünüz bebeğinizi. Perde çok hoşuma gitti. Bu tarz desen görmemiştim zebra perdelerde. Acaba heryerde var mıdır?:26:
[ı]:)) çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için,
ben keçe süsler iliştirdim perdesine aslında hala kar taneleri, gemi yada lolipop arayışındayım tam uyması için odasına ama kelebekleri bulunca kaçırmayayım dedim... Havuzlu handa süslü bebekte tavandan aşağıya sarkıyorlar... Bir bakın isterseniz sizde:))) eminim daha güzellerini göreceğiz burada paylaştıkça...
Sevgiler[/ı]

monarosa canım bişey daha sormak istiyorum alt açma setini civil bebeden mi aldın? internet sitesinde gördüm seninkinden gibi duruyo ama tam ayırt edemedim eğer ordan aldıysan hemen sipariş vericem onu da çok beğendim :)))

Cnm benim fransız dantel olan benziyor ama ayıcık olanı biz eminönü havuzlu handan aldık,
civile baktım tavşan var oda aynı malzemeye benziyor biraz..
Ayıcık olanı soruyorsan o bizim en değerli eşyamız alt açma olarak değilde misafirlikte odada yanımda vs. hep altına seriyorum sıcacık tutuyor... çok kullanışlı... mutlaka benzeri bir ürün alın ANNE TAVSİYESİ...

Bebek olunca elbette yeni bir hayat, sürekli yeni ihtiyaçlar
peluş pingu sıcak su torbamızı yanımızdan yaırmıyoruz, ayakları sıcacık olsun minnoşumun :)))

Eklentiler

• $haiti penguen.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 152
monarosacım dantel olanını sormuştum teşekkür cvbın için ayrıca halının aynısından buldum ve aldım çok güzell çoooooooooooooookkk teşekkür ederim paylaşımların için

monarosa ve yasmin canım biz de aldık bu halıdan english home dan çok teşekkürler çok güzel oldu odamıza :)

Son düzenleme:
monarosa ve yasmin canım biz de aldık bu halıdan english home dan çok teşekkürler çok güzel oldu odamıza :)

ayy nee güzel güle güle kullanalım halılarımızı o zaman iyi günlerde sağlıkla:) benim şuan halıdan başka bişeyim yok odası için mobilya arayışlarım devam ediyo, senin başka aldıkların varsa resimlerini paylaşırsan sevinirim, fikir edinmek güzel oluyo burdan:)

amin canım inşallah çok güzel bir halıymış gerçekten :) ben paylaşıcam çoktandır odasının resimlerini ama yatağımızı almadık henüz karar veremedik hangisi iyi diye uyku setini seremedim o yüzden öyle boş boş çekipte koymayım diye düşündüm o yüzden koyamadım.ilk başta yanımızda beşikte yatacak beşiği falan hazır o yüzden biraz yavaştan aldık sanırım odasındaki yatağı.ama doğsun hemen alıcaz hiç iiçime sinmiyor boş boş.biz beyaz mobilya aldık büyüyen karyolalı duvarları buz mavisi yaptıık perdeleri beyaz boru pile tül yanlarda mavi kanatlar var.en yakın zamanda çekip koyucam.inşallah perşembe gün gelecek bebeğimiz sanırım açılmam olmadığı için suni sancıya başlayacak doktorum.hayırlısı bakalım.

Allah kolaylık versin canım, kolay bi doğumla sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın bebeğini inşallah...

Kimseden Ses Çıkmıyor( Hadi Bakalım Güzel Bir Soru - Bebek Arabası Alan Var Mı ???

Kızlar neredesiniz, yazmayı özledim, okumak hoşuma gidiyor aynı zamanda yaptıklarınızı burdan:)
Bizim çokoprens öyle böyle derken 3 aylık oldu teyzeleri, baktık bir kucak hevesi oluştu inmek istemiyor kucaktan elden ele tabii...
Neyse bir de gaz denen o kötü şeyle tanıştık...
iki sorunun ortak çözümü bebek arabasıymış meğer yaşadıkça öğreniyor insan...
Başladım yine araştırmaya, açıkçası yer kaplasın istemiyorum evde ve bagajda birde pusetler bence daha genç bir imaj veriyor annelere gibi düşünüyordum
ama ne çoook özellik varmış, mutlaka inceleyin...
5 emniyet kemeri,kumaşı, ağırlığı, rüzgarlığı,yatış pozisyonları, açma kapama kolaylığı, ön koruması, güneşlikleri çift mi, silinebilirliği, nefes alan kumaş, sepeti ve en önemlisi taşıma kapasitesi...
birde unutmadan mavi değilde turkuaz olsun birazcık dedim...
aldıgımız yer bir tanıdık, çok açık ve netti.... travel sistemden tutun, çift yönlülere kadar onlarca çeşiti 2 gün boyunca inceledik, açıkçası fiyatıda çok önemsemedim, ama günümüz çalışan anneleri ne kadar fonksiyonlu olursa olsun büyük arabaları bebek ilk doğdugunda bir hevesle aldıklarını max.1-2 yıl sonra pusete geçtiklerini söyledi....
yinede gidip tüm ayrıntılarımı bulduğum kraft jogger ve pierre cardin ps 102 arasında kaldım...
ve jogger çok güçlü olsada 3 tekerlek tam kışlık:) ben pierre cardin aldım,tek düğme ile kapanıyor, çok hafif, yağmurluğunu taktıgımda üst güneşliğini tamamen açabiliyorum, bebeğim her tarafı görüyor...
ikisinin de resmini ekliyorum.... sevgilerimle...

Canım harikasın seni ve seçtiğin ürünleri heyecanla takip ediyorum:)) biz henüz taşıma, araba kısmına gelemedik, odamızı seçmekle meşgulüz bu aralar..
Bu arada sen bebişi yanında yatırmak için sepet vs almış mıydın ve aldıysan memnun musun? Ben de uzun araştırmalarım sonunda yanımda yatırmak için karftın beşik mama sandalyesi diye bi ürünü varmış onu aldım inşallah bebişim onu severde pişman olmam...6 aya kadar yatabiliyomuş o üründe sonrası mama sandalyesi olacak, 6. ayından sonra odasına geçiririm diyorum da bakalım başarılı olabilecek miyim.. bebeğin odasın ayırma konusunu da sorayım sana sen araştırmışsındır, farklı farklı görüşler var kimisi 6 aydan sonra ayırın diyo kimi 2 yaş kimi 4 diyo, sen bu konuda ne düşünüyosun? Şimdilik sorularım bu kadar :)) Şaka bi yana paylaşımların için çok teşekkür ediyorum, çok makbule geçiyo gerçekten

arkadaşlar mrb.bende kızım için hazırladığımıkz odanın resimlerini eklemek istiyorum ama nasıl eklemem gerektiğini bilmiyorum bana yardımcı olacak birisi var mı acaba?

Icok guzel odalar hazirlamissiniz cok begendim.benim icin cok erken ama kafamda belli hersey.bende kesinlkle beyaz takim dusunuyorum aksesuarlarida cinsiyetine gore seceriz artik :) bebek odasi yapacagimiz oda kucuk ve evimiz cati kati oldugu icin dolap alamiyorum malesef.yeni dogdugundada sepet besik dusunuyoruz sallananlardan.park yataklar hic hosuma gitmiyor.esimde her sene şilede kamp yapariz park yatakta oyle bir his veriyor bana cadir gibi,kamp malzemesi gibi duruyor.bebegim rahat etse ben etmem

bebek odasını mobilyacımıza yaptıralım dedik ama hazırlardan daha cok fiyat cıkardı sanırım hazır alıcaz:/

monarosa nerdesiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn??? bebiş çok mu yoruyo seni yoksa hiç bakmıyosun buralara
bizim de odamız geldi kurduk, perdemiz geldi halımızı almıştık zaten seninkinden biliyosun ama henüz silip yerleştirmedim, herşey tamamlansın buraya eklicem resimlerimiz inşallah... Sen neler yapıyosun, yeni fikir ve öneriler bekliyorum senden mesela bebek arabandan memnun musun ben henüz almadım memnunsan alayım ben de hemen

Bencede canım araştırmalarım sonucu evet çok sevimli geliyor ama park yatağı güvenlik açısından yeterli bulamadım ve odama sepet aldım resimlerime bakabilirsin, birde dedemiz mobilyacı oda yaptı...
yaptırmak isteyenlere yardımcı olurum irtibata geçebilirler...
sevgilerimle

arkadaşlar mrb.bende kızım için hazırladığımıkz odanın resimlerini eklemek istiyorum ama nasıl eklemem gerektiğini bilmiyorum bana yardımcı olacak birisi var mı acaba?
kızlar müsait olan kimse yokmu arkadaşımızla ilgilensin:))
iş-ev-okul sunumlar projeler -oğlum derken bir telaştayım bu ara...

Ayyyy canım benimmm burdayımmm
işime geri döndüm, okul yüksek lisansla uğraşıyorum, çokoprensimi anneannesine bırakıp bırakıp kaçmak zorundayım, öyle içim acıyorki sorma, hergeçen gün daha da tatlı oluyor... öp öp öp bitmiyor...
kokosu geldi şimdi bak burnuma PP
mutlaka resimlerini bekliyorum hatta istiyorum ekle lütfen ....
arabaya gelince kesinlikle çok rahat, travel sistemler olsun, üçgenler, çift taraflılar çok inceleldim durdum inan.. ama bu çok hafif gramaj olarak, arabanın bagajında yer az kaplıyor, balkona bile koyuyorum, annemle otobüse bile bindim katlıyorummm hop:) aklım kalırmı dedim inan pişman değilim artı diğerleriyle kıyaslayınca fiyatı da cabası... çok uyguuun
chicco black lady süpperdi, ve travellar süperdi ama şimdi bana sırf masrafmış demek geliyor...
atıyorum oğlumu hop avm.ye
denk gelirsek en çok Forumdayım bu aralar sevgiler...
smyk-c&a ve mothercare bebek kıyafetlerinde çok iyi ...
14-15 ay ortasında indirim kampanyalarıda cabası... durmadan birşeyler alıyorum ama en son aldıklarım altta... sevgilerimle...

benim de tamamen dört dörtlük bebek odası yapabileceğim bir yerim yok malesef, ama ben mutlaka yatak ve gardrobunu alıp şimdilik çalışma odası olarak kullandığımız odayı biraz düzenleyip oraya koymayı düşünüyorum çünkü bebeği yanımda yatırsam bile eşyaları ıvır zıvırı benim gardrobuma sığdıramam gardrobum her kadınınki gibi tıka basa dolu zaten. sonraları taşınırız elbet ama şimdilik çeşitli belirsizliklerden dolayı taşınamıyoruz, bi de kendi evimiz, kiraya çıkmak mantıklı değil yeni ev alana kadar..

sizce yanlarında çekmeceleri de olan karyola ve gardropmu almalıyım yoksa gardrop yerine şifonyer mi?? hepsini birden alırsam koyacak yer yok ta.. geceleri yanımda yatırmak için de park yatak alacağım, tamamen odasına geçince park yatağı tatillere ve aile ziyaretlerine saklarım diye düşündüm.. bebek odası için çilek, belis, ikea, caplonbaa gibi bikaç markayı araştırdım netten, ben de beyaz renkte karar kıldım, kızım olacak ama çok pembeler bayıyor.. sade derli toplu bir görünüm istiyorum. aksesuarlarla biraz renk katarım heralde.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…