Doğuma Hazırlık BEBEK ODASI - Hadi bebişlerimizin odasını hazırlayanlar; resimlerini ekleyelim.....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
cok ama cok begendım
hep hayalım oda yapıp dıledıgımce dızmek vede en ıyısınden en guselınden yapmak
rabbm hepınızın bebegını saglıklan yatırmayı vede o odada buyutmeyı nasp etsın ınsallh
darısı benım gıbı bebek ozlemı ceken herkese yasatmayı nasp etsın rabbm ınsallhhhhhhh

merhaba hanımlar.bugün bizde bebek odasında ki ıvır zıvırları boşalttık.bu ayın 25 ine bebek odamız gelecek ama o zamana kadar duvar kağıdını yapmamız lazım.duvar kağıdı fikri istiyorum sizden. paylaşılan odalar çok güzel olmuş inşallah sağlıkla kullanır bebişleriniz. bende odamız bitince sizlerle paylaşırız inşllah

fun to see sualtı dünyası stickerlarından aldım ben. Duvarı da resimdeki gibi boyattım. Çok hoş oldu. Kıyafetleri de yıkayıp ütüledikten sonra resimleri eklerim.
Stickerları tavsiye ederim. Hiç çıkartma gibi durmuyor. Renkler çok doğal...

Bende duvar kağıdı yaptırdım iki duvarın ikiside farklı kağıt(zaruretten öyle oldu ama kötü durmadı.)Halımızı bekliyoruz.Pazartesi salı koyucam fotoları inş.

çok teşekkürler hanımlar.duvar kağıtlarını aldık.2duvar kağıt 2 si boya olacak.inşallah güzel olur...

canım linki felan varsa verir misin ?

aminn inşallah. teşekkrler

cnm ya çok güzelmiş odası sağlıkla büyütün bebeğinizi..bende beğenmiştim bu modeli çilek mobilya galiba sakıncası yoksa kaça mal ettiniz kampanya vardı halen devam ediyormu acaba..bizde almak istiyoruzda erken diye kaldık daha 3. ayım yeni biticek amaç taksitleri bebiş doğmadan bitirmek..birde sepetine bayıldım nerden ve kaça aldın öğrenebilirmiyim bende büyüyen yataklı alacağım üstüne öyle sepet istiyorum sevimli bişey olsun istiyorum..hayırlı doğumlar cnm..

kampanya olduğu için çok uygun fiyata geldi bize. 1.800 tl dedesinin hediyesi zaten.
normalde kampanyasız fiyatı 3.000 e yakındı. çok büyük indirim var çilekte.

Ahmet Mert'in Odası :)
Merhaba Tatlı Anneler;
konuyu başlatalı çok oldu ve okadar ilgi gösterdiniz ki çok mutlu oldum:)) hem iş, hem okul, hemde hamilelik derken biraz uzak kaldım ama hep takip ettim güzel sohbetlerinizi ve harika fikirlerinizi öncelikle hepinize çoook teşekkür ediyorum....
veeeee...
ozamanlar 19 haftalık hamileydim şimdi bende anne oldum:))
küçük paşama kavuşum,
adını Ahmet Mert koydum;
derken hayaller kuracağı ve hayat bulacağı küçük bir dünya hazırladım...
beni bilirsiniz çok fazla ıvır zıvırdan eşyaların hayatımı sıkıştırmasından hoşlanmıyorum, umarım beğenirsiniz resimlerini yayınlıyorum....

Biz cennetten küçük bir melekle müjdelendik;
Biz onu Ahmet Mert diye adlandırdık,
İnşaAllah oda bizi başarılarıyla taçlandırır,
Hayır Dua'nızı eksik etmeyin...
Şehr-i İStanbul'dan Sevgilerimle...

monarosa canım gözünaydın tebrik ederim çok güzelmiş odanız ben de ekleyeceğim yakında oğlumun odasını az kaldı benim de doğum yapmama çok heyecanlanıyorum allahım hepimizin bebişlerini sağlık versin. halısı çok güzelmiş ahmet mert in nerden aldınız canım ben bulamıyorum halı sen istanbuldasın gerçi orada vardır tekrar tebrik ederim

merhaba güzel anneler
odalar çok güzel bana bir sürü fikir verdiniz bebişleriniz sağlıkla yatsın uyusun beşiklerinde yataklarında inşallah

biz daha çok yeniyiz kısmetse yılbaşı gibi almak istiyorum odasını ve park yatağını .
kısmetse hem oda hemde park yatak alıcam yatıya gidince en azından bebeğinde yatacağı yeri hazır olsun yerini yadırgamasın diye hemde çok pratik geldi

inşallah sağlıkla büyüsünlerde herşeyleri olur

ağzım açık baktım gerçekten çok güzel muhteşem.Ay bende biran önce başlamak istiyorum odasına.

Sevgili bayanlar bende 30. haftamdayım ve odamız hazır, ama bir çok arkadaşın söylediği gibi iyi ki almışım, inanın çok yoruluyorum ve gezecek halim kalmıyor, inşallah bayramdan sonra da yavaş yavaş kıyafetlerini yıkayıp yerleştirmeyi düşünüyorum. Enerjim ancak yetecek gibi görünüyor...

Oğlumun odasına aldığımız mobilyaların resimlerini ekliyorum, inşallah odasının resimlerini de ekleyebilirim.

Biz çileğin denizci odasının dolabını çamaşırlığını ve perdesini aldık, eşimle denizci konsepti istiyorduk ve mobilyacılardakiler bizi çok tatmin etmedi, bir de büyüyünce diğer parçalarını da gerektikçe alabiliriz diye düşündük, tek dezavantajımız beşiğinin olmamasıydı onu da mothercareden düz beyaz beşikle kombine ettik, gayet güzel oldu. Halımızı da tesadüfen internetten bulduk tam takım oldu...

Maşallah herşeyi çok güzel, sağlıkla büyüsün inşallah, halıyı ben de merak ettim canım nerden aldın?

Hepinize çooook teşekkür ederim, beğenmeniz bizi mutlu etti; artık çoğul konuşuyoruz:))
AAAaa haklısın yaseminsref en önemli ayrıntıyı unutmuşum
Öncelikle iyice klasik mavi olmasın diye en azından herşeyi seçerken turkuaz olsun diye çok uğraştım....

*Mobilyaları çok inceledim masko,ikea,zeki bebe,weltew vs. birçok yer gezdim,
dedemiz mobilyacı sonra ben çizdim sağolsun babam istediğim gibi odaya uygun ölçülerde yaptı (isteyene yardımcı oluruz yine:)) ...
*Halı ve Hasır Sepetlerimiz English Home; (özellikle tavsiye ediyorum normal halı değil makinede yıkanabilen iplik halı aldım hem de kaymıyor çocuklar için mükemmel) ...
*Süs, Mevlüt Sepeti ve Şekerlerimiz Süslü Bebek - Eminönü Havuzlu Han - Selma Hanım'a Sevgilerle...
*Bakım Seti olarak Sebamed ve Nivea ...
*İğne oyaları olmadan olmaz tabi anneannemizden
*Dolabı için Forum İst.SMYK, cHİCCO aZİZ bEBE öncelikli tercihim ama mevlütten sonra dolabımız teyzeleri sayesinde doldu taştı burdaki resimde o kadar az ki...
*Uyku seti - KAdir Has Çocuk Dünyası - İdil Baby - Bahçelievler (Çok mağaza yok ama sakin rahat alışveriş için mutlaka uğrayın)

Aklınıza takılan birşey olursa lütfen sorun artık ne nerde iyice öğrendim :)
ve Hamişere büyüklerimiz söylerdi bol bol Allah Kurtarsın diye
o sözün haKKINI VERMEK LAZIM, VVVEEEE UNUTMAYIN BEN KESİNLİKLE DOĞUMDA İNANDIM
RABBİM KİMSEYE KALDIRAMAYACAĞI YÜK VERMEZ.......
sevgilerimle...

Herşey mükemmel olmuş. Sağlıkla büyütünüz bebeğinizi. Perde çok hoşuma gitti. Bu tarz desen görmemiştim zebra perdelerde. Acaba heryerde var mıdır?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…