- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
merhaba hanımlar.bugün bizde bebek odasında ki ıvır zıvırları boşalttık.bu ayın 25 ine bebek odamız gelecek ama o zamana kadar duvar kağıdını yapmamız lazım.duvar kağıdı fikri istiyorum sizden. paylaşılan odalar çok güzel olmuş inşallah sağlıkla kullanır bebişleriniz. bende odamız bitince sizlerle paylaşırız inşllah
Bende duvar kağıdı yaptırdım iki duvarın ikiside farklı kağıt(zaruretten öyle oldu ama kötü durmadı.)Halımızı bekliyoruz.Pazartesi salı koyucam fotoları inş.merhaba hanımlar.bugün bizde bebek odasında ki ıvır zıvırları boşalttık.bu ayın 25 ine bebek odamız gelecek ama o zamana kadar duvar kağıdını yapmamız lazım.duvar kağıdı fikri istiyorum sizden. paylaşılan odalar çok güzel olmuş inşallah sağlıkla kullanır bebişleriniz. bende odamız bitince sizlerle paylaşırız inşllah
Çokkk güzeller.Allah sağlık,sıhhatle büyütmeyi nasip etsin.Buda benim kızım Defne'nin odası. 19 gün sonra bizimle olcak inşallah.
Eki Görüntüle 256753 Eki Görüntüle 256749 Eki Görüntüle 256747 Eki Görüntüle 256746 Eki Görüntüle 256745 Eki Görüntüle 256744 Eki Görüntüle 256743 Eki Görüntüle 256742 Eki Görüntüle 256741 Eki Görüntüle 256740 Eki Görüntüle 256739 Eki Görüntüle 256738 Eki Görüntüle 256737 Eki Görüntüle 256736 Eki Görüntüle 256752
fun to see sualtı dünyası stickerlarından aldım ben. Duvarı da resimdeki gibi boyattım. Çok hoş oldu. Kıyafetleri de yıkayıp ütüledikten sonra resimleri eklerim.
Stickerları tavsiye ederim. Hiç çıkartma gibi durmuyor. Renkler çok doğal...
Çokkk güzeller.Allah sağlık,sıhhatle büyütmeyi nasip etsin.
aminn inşallah. teşekkrler
aminn inşallah. teşekkrler
Ahmet Mert'in Odası :)
Merhaba Tatlı Anneler;
konuyu başlatalı çok oldu ve okadar ilgi gösterdiniz ki çok mutlu oldum:)) hem iş, hem okul, hemde hamilelik derken biraz uzak kaldım ama hep takip ettim güzel sohbetlerinizi ve harika fikirlerinizi öncelikle hepinize çoook teşekkür ediyorum....
veeeee...
ozamanlar 19 haftalık hamileydim şimdi bende anne oldum:))
küçük paşama kavuşum,
adını Ahmet Mert koydum;
derken hayaller kuracağı ve hayat bulacağı küçük bir dünya hazırladım...
beni bilirsiniz çok fazla ıvır zıvırdan eşyaların hayatımı sıkıştırmasından hoşlanmıyorum, umarım beğenirsiniz resimlerini yayınlıyorum....
Biz cennetten küçük bir melekle müjdelendik;
Biz onu Ahmet Mert diye adlandırdık,
İnşaAllah oda bizi başarılarıyla taçlandırır,
Hayır Dua'nızı eksik etmeyin...
Şehr-i İStanbul'dan Sevgilerimle...
Eki Görüntüle 272756 Eki Görüntüle 272775 Eki Görüntüle 272774 Eki Görüntüle 272752 Eki Görüntüle 272751 Eki Görüntüle 272750 Eki Görüntüle 272749 Eki Görüntüle 272748 Eki Görüntüle 272747 Eki Görüntüle 272746 Eki Görüntüle 272779
Merhaba Tatlı Anneler;
konuyu başlatalı çok oldu ve okadar ilgi gösterdiniz ki çok mutlu oldum:)) hem iş, hem okul, hemde hamilelik derken biraz uzak kaldım ama hep takip ettim güzel sohbetlerinizi ve harika fikirlerinizi öncelikle hepinize çoook teşekkür ediyorum....
veeeee...
küçük paşama kavuşum,
adını Ahmet Mert koydum;
beni bilirsiniz çok fazla ıvır zıvırdan eşyaların hayatımı sıkıştırmasından hoşlanmıyorum, umarım beğenirsiniz resimlerini yayınlıyorum....
Eki Görüntüle 272756 Eki Görüntüle 272775 Eki Görüntüle 272774 Eki Görüntüle 272752 Eki Görüntüle 272751 Eki Görüntüle 272750 Eki Görüntüle 272749 Eki Görüntüle 272748 Eki Görüntüle 272747 Eki Görüntüle 272746 Eki Görüntüle 272779
Merhaba Tatlı Anneler;
veeeee...
küçük paşama kavuşum,
adını Ahmet Mert koydum;
Hepinize çooook teşekkür ederim, beğenmeniz bizi mutlu etti; artık çoğul konuşuyoruz:))
AAAaa haklısın yaseminsref en önemli ayrıntıyı unutmuşum
Öncelikle iyice klasik mavi olmasın diye en azından herşeyi seçerken turkuaz olsun diye çok uğraştım....
*Mobilyaları çok inceledim masko,ikea,zeki bebe,weltew vs. birçok yer gezdim,
dedemiz mobilyacı sonra ben çizdim sağolsun babam istediğim gibi odaya uygun ölçülerde yaptı (isteyene yardımcı oluruz yine:)) ...
*Halı ve Hasır Sepetlerimiz English Home; (özellikle tavsiye ediyorum normal halı değil makinede yıkanabilen iplik halı aldım hem de kaymıyor çocuklar için mükemmel) ...
*Süs, Mevlüt Sepeti ve Şekerlerimiz Süslü Bebek - Eminönü Havuzlu Han - Selma Hanım'a Sevgilerle...
*Bakım Seti olarak Sebamed ve Nivea ...
*İğne oyaları olmadan olmaz tabi anneannemizden
*Dolabı için Forum İst.SMYK, cHİCCO aZİZ bEBE öncelikli tercihim ama mevlütten sonra dolabımız teyzeleri sayesinde doldu taştı burdaki resimde o kadar az ki...
*Uyku seti - KAdir Has Çocuk Dünyası - İdil Baby - Bahçelievler (Çok mağaza yok ama sakin rahat alışveriş için mutlaka uğrayın)
Aklınıza takılan birşey olursa lütfen sorun artık ne nerde iyice öğrendim :)
ve Hamişere büyüklerimiz söylerdi bol bol Allah Kurtarsın diye
o sözün haKKINI VERMEK LAZIM, VVVEEEE UNUTMAYIN BEN KESİNLİKLE DOĞUMDA İNANDIM
RABBİM KİMSEYE KALDIRAMAYACAĞI YÜK VERMEZ.......
sevgilerimle...
Eki Görüntüle 278698 Eki Görüntüle 278699 Eki Görüntüle 278769 Eki Görüntüle 278770 Eki Görüntüle 278771 Eki Görüntüle 278772 Eki Görüntüle 278773 Eki Görüntüle 278774 Eki Görüntüle 278775 Eki Görüntüle 278776 Eki Görüntüle 278777 Eki Görüntüle 278778 Eki Görüntüle 278779 Eki Görüntüle 278780 Eki Görüntüle 278781
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?