Doğuma Hazırlık BEBEK ODASI - Hadi bebişlerimizin odasını hazırlayanlar; resimlerini ekleyelim.....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
hepinize merhaba öncelikle belirtmek isterim hepizin odası çok güzel olmuş bebişleriniz sağlıkla içinde büyüsün inşşş. bizimde oda takımımız geldi kokusu çıksın diye havalandırıyoruz. benim merak ettiğim bebeklerinizin yatağı, bizde çilekten aldık ve yatağı bana biraz sert geldi, burdada gördümki çilekten alan arkadaşlar var. acaba üzerine yün veya pamuktan yaptıran varmı kararsız kaldım, veya diyer marka alan arkadaşlar sizinde yataklarınız sertmi :44: yardımcı olursanız sevinirim

bizde çilekten almıştık odasını 1 yıldır kullanıyoruz banada ilk zamanlar sert gelmişti ama bebeğim rahat etti üstüne başka hiç bir şey koymadım. zaten bebekler için çok yumuşak ya da visco yatak falan önerilmiyor bildiğim kadarıyla.sağlıkla gelsin bebişin.

canım bende bu modeli beğendim ama benim ki kız:)ne kadara aldın acaba

canım biz zaten alırken hem erkek hem kıza uygun diye düşünerek aldık. belki ikinciyi düşünürüz belki kız olur falan diye. yani tekrar almak yerine bunu kullanırız diye düşünmüştük. biz alalı 1 yılı geçti o nedenle fiaytını hatırlamıyorum ama indirimliydi zaten bayaa.

canım çok teşekkürler, bende araştırırken yumuşak yatağın önerilmediğini duydum, yinede kullanan birinden tavsiye almak bizi rahatlatıyor.
bende sabırsızlıkla bebeğimin odasını düzenlemeyi bekliyorum...

Son düzenleme:
selamlar, çok güzel fikirler eklemişsin....ben ilk resimdeki fon perdeyi hangi siteden buldun çok merak ettim.... benim aldığım bebek odasında da aynı figürler olacak...bunu da bulabilirsem uyumlu olacak...hatırlıyorsan cevabını bekliyorum...

resmi kopyalar mısın ??? bakalım birlikte...

bebek odamın halı ve perdesi kaldı bi de lamba.. oda pembe beyaz ve sütlü kahve tonlarında, perde ve halıyı rengarenk almak istemiyorum, figür de istemiyorum pek üzerinde sade olsun onlar bari herşeyimiz süslü oldu zaten ama nerden nasıl alacağımı bilemedim..

canım anladım hangisinden bahsettiğini

bunu nette beğendiklerimi sizlere fikir olsun diye kopyaladıklaımdandı ( yani yer söyleyemicem ama çok zor değil sende yaptırabilirsin

benzerleri beebek desenli vs. ikea da koçtaşta vs. çok gördüm, perdecilerde de bulabilirsin..
aslında aradaki süs kısmını soruoyrsan inan zor değil sende yapabilirsin.....
normal iki yan kanat olarak diktireceğin kumaş parçadan desenler çıkacak şekilde yarım metre bile alsan fazlalıklatan sana yeter...
altına kumaş tela veya kağırt tela kullanaraktan kumaşı sert olacak şekilde ütüle ilk önce
tela tuhafiyelerde bulabilirsin ve ütüyle kolayca yapışır
istediğin gibi sert durtmazsa hatta iki kat veya ikisini de kullanarak kumaş - kumaş tela ve kağıt tela 3 kat elde edersin
daha sonra elde elttiğin sertleşmiş kumaşındaki desenleri güzelce kes
ve birleştirmek içinde misina ile yada tülün üzerinde belli olmayacağından beyaz iple resimdeki gibi makinr dikişi ile birleştir....
inanıyorum ki seninki çok daha güzel olacak...
belki sevimli civcivler belkide yelkenliler yüzecek :)))

hatta...
resmi tekrar inceledimde aynı şekilde elde ettiğin resimleri avizende ve yastıklarında da kullanabilirsin...

sevgilerimle...

Son düzenleme:
Bebişimin bitmeyen bebek odası, duvar kağıtlarımız önümüzdeki hafta yapışacak

Eklentiler

• $529272_203529816432827_749786832_n.webp
    31 KB · Görüntüleme: 354
  • $427934_203528133099662_100003274310349_341220_333506095_n.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 341
  • $540307_203528659766276_100003274310349_341223_1718849977_n.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 317
  • $odasý.webp
    13 KB · Görüntüleme: 380
  • $sdfgh.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 361
Bebişimin bitmeyen bebek odası, duvar kağıtlarımız önümüzdeki hafta yapışacak

ooooo süper görünüyorr bayıldımmm :) biz de minicik yavrumuzun odasını tamamlayamadık gitti, çok tatlı ve heyecanlı bir telaşmış meğerse... Allah sağlık, sevgi ve mutluluk ile kullanmayı nasip etsin...

insaAllah saglicakla yatirirsiniz yavrularinizi icinde

bizde artik yavas yavas baslamak istiyoruz ama nerden baslasak bilemiyorum :44:

sadece bir yatak ve dolap almak niyetindeydimki 3'lu set almak kolaylik olur diyorlar bazilari..iyide ben zaten bebege ayri oda yapmak istemiyorum ilk 1 yil. bebek odasinda duracak olan birsey varsa o da bebegimin dolabi. yatagini kendi yatak odama istiyorum kismet olursa. ya acik ahsap rengi ya da beyaz istiyorum bakalim..insaAllah gonlume uygun birseyler bulabilirim. Tabbi bunlardan en onemlisi saglicakla sihhatle hayirli gelsin yavrularimizi insaAllah

ay cok guzel bayildim odalara ya baktikca bakasim geliyor..buarada neden bi yatak bi besik aliniyor anlamis degilim??? sadece yatak alinsa olmuyor mu? besik sart mi?

bebeğin birkaç ay yatak odasında anne baba yanında yatması için bence beşik şart. Koca yatağı odadan odaya gezdirmek yada bebeği ilk gün itibariyle yalnız yatırmak mantıklı olmadığı için ben ve benim gibi düşünen bir çok anne beşiği tercih ediyor. Dediğim gibi yine de tercih meselesi... sevgiler :)

mesela ben besik almayi dusunmuyorum yatagini koyucam odamiza...ilk 1 yil bu sekilde yapmayi dusunuyorum ileridede baska odaya koyarsam tasirim diye dusundum, nasilsa 1 seferlik degil mi yatagi tasimak? yerin yoksa mecburen 1 taneyle idare edeceksin sanki :44:

Çok güzel döşemişsiniz. Allah güzel günlerde sağlıkla hayırla kullanmanızı nasib etsin. Ben de sadece kızıma yatak beşik alabileceğim yerimin dar olması sebebiyle. sizin yatağın üzerine serpiştirdiğniz duvar süslerini çok beğendim. ahşaptan mı acaba. renkleri ve figürleri çok güzel.
nereden aldığnızı öğrenebilirmiyim acaba.

hala birsey almadim ben bakamadimda, son haftalara dogru pacalarim tutusmasa bari :44:

Ayyyy ne güzel odalar hazırlamışşsınız kızlar çokkkk beğendim
her geçen gün daha da özenerek bakıyorum sayfaya...
Başladığımda hamileydim şimdi oğluşum 9 aylık oldu...
zaman nasılda geçiyor....

English Home halımıza uygun günlük Nevresim Taç'dan happy :))
Fikir amaçlı hepsini ekliyorum artık kızlarımıza da ayrı atacağım....
blog açıyorum henüz yeni tasarım aşamasındayım ama
Zeynep'le Güne Merhaba
artık genel amaçlı yaptıklarımın hepsini orada bulabilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…