Doğuma Hazırlık BEBEK ODASI - Hadi bebişlerimizin odasını hazırlayanlar; resimlerini ekleyelim.....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Gördüğünüz gibi küçük ama çoook güzel döşenmiş bir bebek odası...
Sade beyaz mobilyalarının içine azıcık eşyalarıyla renk katmışlar
hele ki duvar kağıtları ponponlar harika olmuş:)))
ben bayıldım...
aman oda yapıcam diye kasılmaya hiç gerek yok; herşey böylede hallolabiliyor ...
Ponpon duvar kağıdını sizde hazırlayabilirsiniz mukavva,karton vs. baskı ile normal boyanın üzerine sizin için araştırdım :))
Aaa unutmadan Resimler netten, ben Dila koydum meleğin adını PP
Odası gibi Şirin ve Huzurlu bir ömür diliyorum...

Birdeee unutmadan blogumda daha neler var göz atın :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
MERHABA DURU . . .
SEN GELECEKSİN DİYE BU EVDE NE TELAŞ VAR BİLİYOR MUSUN????
ODA HAZIRLIYORLAR İYİCE, YATICAKSIN, KALKACAKSIN, BU GEZEGENE AYAK UYDURACAKSIN ...
YEMEK YEMESİ, İÇMESİ, UYUMASI, BIRAK YÜRÜMESİ BİLE BAŞLI BAŞINA ALIŞANA KADAR SANA DERT OLACAK, ODANDA HUZUR BUL İSTİYORUZ...
AMA TÜM BUNLARA RAĞMEN SANA ŞİMDİDEN SÖZ :))
ÖYLEEEE GÜZEL BİR AİLENNNN OLACAK Kİ;
GÖZÜNÜN İÇİNE BAKACAKLAR...
PEK KIYMETLİ BİR PRENSES OLACAKSIN...
ANNECİĞİNİN kucağına git bak nasıl hissedersin sıcaklığını dereceyle ölçmene bile gerek kalmıyacak...
öyle bir duygu ki bırakasın gelmeyecek..
belki dünya ailen olacak
hele ki bir de anneciğinin bir kokusu var ki
tarif edemem cennet misali....
HUZURLA BÜYÜ MİNİK MELEK... DUALARLA GEL İNŞ.

Her zaman dekorasyonu parça olarak ayrı düşünmeyin belki de sıralı bir dolap beşi kombinasyonu aslında aklımıza gelmeyen bir oyun alanı oluşturabilir bize, ne kadar şık mobilyalar değil mi???
Ben seviyorum süslü şeyleri :) çok beğendimmm bu odayıda...
daha yerleşmemiş ama onlar için birde uyumlu bir halı seçtim netten...
aa unutmadan

Eki Görüntüle 461282 Eki Görüntüle 461283 Eki Görüntüle 461284 Eki Görüntüle 461285 Eki Görüntüle 461286 Eki Görüntüle 461287

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende oğluşumun odasını aldım.Ama daha gelmedi.Gelsin yerleştireyim fotosunu çekip koyucam.Ama sizlerinde bebişlerinizin odalarına bayıldım resmen.

merhaba hanimlar

bizde bebise bu yatagi siparis verdik, daha dogrusu ben biraz daha beklemek istedim ama esim dun siparisi vermis bile cani sagolsun
gerci sanirim eylulun ortasi gibi gelirmis....

digeride dereceli banyo legeni artik yavas yavas boyle ufak tefek seyleri alsak iyi olacak..
bu yatagin yanina birde gardrop almayi dusunuyorum. bebis 1 yasina kadar zaten bizimle ayni odada kalacagi icin bu sekilde cekmeceli filan olmasi isime yarar diye dusundum. umarim kullanisli olur. Rabbim bebislerimizi sag saglim icinde uyutmayida nasib etsin.

buarada bi sorum var..bebeklerin uzerinde yattiklari sunger oluyor ya, yataklari yani..kac cm olmasi gerekiyor bi firkiniz var mi? kalin mi olmasi iyi yoksa ince mi? yoksa ortasimi?? :44:

bu yatagı nerden bulabiliriz acaba? hem besik hemde ileride yan tarafını cıkarınca yatak olarakta kullanabiliriz cok fonksyionel.

bende netten resmibini mobilyacımıza götürdüğm yaptı bunu bana 1000 tl ye odanın ebatına göre yaptı üstelik çok kullanışlı

Keske kendı evımız olsa da ben de sızler gıbı böle oda yapabılsem,malesef benım kızımın odası dıye dusunduğum yerde kocaman eskı bır yukluk var.malesef dolap fılan alamıyoruz,zaten memurum,sureklı tayıncıyız yani,esya alsam her gıttığım yere olmaz,ben besık yaptırıyorum sadece,halı ve perde alcam,böle işte:)hepınız gule gule kullanın esyalarınızııı :)))cok beğendimm:)

evet kızlar fikirlerinizi yorumlarınızı yazmanıza resmen bayılıyorum
hatta odalarınızın resimleri büyük destek
elimden geldiğince sorularınıza da yanıt vermek istiyorum ama artık blogda daha fazla zaman ayırasım geliyor

...♥ Zeynep'le Güne Merhaba ♥...

aklınıza gelen herşey için de sorabilirsiniz kesinlikle çekinmeyin

beşikten bahsetmişsiniz ben kesinlikle anne babanın yanında özellikle ilk 6 ay bulunmasından yanayın
Mert için bambu sepetlerden almıştım (isteyene satıyorum bilginize bu arada)
çok da iyi etmişim
o melek hali için yumuşacık
yataklardan çok daha iyi onun için emin olabilirsiniz
ama
yatak odası derseniz tabiki şartlar el verdiğince odasında da yatırailirsiniz ama onların yatakları sünger yatak oluyor bence biraz daah sonraları daha uygun oluyor yada en azından üzerine peluş birşeyler serin yumuk yumuk ellerinin poposunun altına....

ve okuyorumda ne olur neolmaz kızlar ben 37. haftamda doğum yapmış biri olarak mevlid şekerlerinizde dahil olmak üzere herşeyinizi, alışveriş hazırlarınızı ve hastane çantanızı bile hazır edin...
belli olmaz sizinki de erken gelebilir :)
sevgilerimle

26 sayfanın hepsini bitirmek bayaa vakit aldı ama fikir sahibi olmada çok yardımcı oldu , beşik yada yatak sallanmalı sallanmamalı mı

26 sayfanın hepsini bitirmek bayaa vakit aldı ama fikir sahibi olmada çok yardımcı oldu , beşik yada yatak sallanmalı sallanmamalı mı

nereden sipariş verdiğinizi öğrenebilirmiyim gebeliğimin 24. haftasındayım bende baktık biraz ama bebek odalarını hiç beğenmedim çoğ yerde bu sade çok güzelmiş ?

ahmet mert'in halısı English home
netten de sipariş verebilirsin...
sen dinlen sadece dinlen aman dikkat

Ben 27. Haftamdayım geçen hafta belis çapa bebek odasını aldım oğluma. Çok mavili olsun istemedim. Sade ve şık oldu . Ama aksesuarlarla renklendirmek istiyorum. Konsept belli zaten. denizci birde ilk 6 ay yanımda olmasını istiyorum. Bunun için de yatak odamıza beşik alıcaz. Hem herşeyden hevesimi almış olucam hem bebeğim nerde rahat ederse orda yatıcak. Düşün düşün böyle çare buldum Allnah herkesin gönlüne göre versin ınş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…