kusura bakma yeni gordum sorunu. Oncelikle tesekkur ederim. Duvar susler mukavvadan, koctastan aldim. Yapistiriyorsun, cok kolay...(null)
Ayyyy ne güzel odalar hazırlamışşsınız kızlar çokkkk beğendim
her geçen gün daha da özenerek bakıyorum sayfaya...
Başladığımda hamileydim şimdi oğluşum 9 aylık oldu...
zaman nasılda geçiyor....
English Home halımıza uygun günlük Nevresim Taç'dan happy :))
Fikir amaçlı hepsini ekliyorum artık kızlarımıza da ayrı atacağım....
blog açıyorum henüz yeni tasarım aşamasındayım ama
Zeynep'le Güne Merhaba
artık genel amaçlı yaptıklarımın hepsini orada bulabilirsiniz...
Eki Görüntüle 448916 Eki Görüntüle 448918 Eki Görüntüle 448920 Eki Görüntüle 448923 Eki Görüntüle 448926 Eki Görüntüle 448927 Eki Görüntüle 448928
bu yatagı nerden bulabiliriz acaba? hem besik hemde ileride yan tarafını cıkarınca yatak olarakta kullanabiliriz cok fonksyionel.
canım cok guzel olmus gule gule kullanın ben hala arayıs ıcersındeyım ve dgordum dogurucam:)nerde sıızn su mobılyacıbende netten resmibini mobilyacımıza götürdüğm yaptı bunu bana 1000 tl ye odanın ebatına göre yaptı üstelik çok kullanışlıEki Görüntüle 484520 Eki Görüntüle 484521 Eki Görüntüle 484522 Eki Görüntüle 484523
merhaba hanimlar
bizde bebise bu yatagi siparis verdik, daha dogrusu ben biraz daha beklemek istedim ama esim dun siparisi vermis bile cani sagolsun
gerci sanirim eylulun ortasi gibi gelirmis....
beşiği nereden aldınız öğrenebilirmiyim çok beğendim ?
merhaba hanimlar
bizde bebise bu yatagi siparis verdik, daha dogrusu ben biraz daha beklemek istedim ama esim dun siparisi vermis bile cani sagolsun
gerci sanirim eylulun ortasi gibi gelirmis....
digeride dereceli banyo legeniartik yavas yavas boyle ufak tefek seyleri alsak iyi olacak..
bu yatagin yanina birde gardrop almayi dusunuyorum. bebis 1 yasina kadar zaten bizimle ayni odada kalacagi icin bu sekilde cekmeceli filan olmasi isime yarar diye dusundum. umarim kullanisli olur. Rabbim bebislerimizi sag saglim icinde uyutmayida nasib etsin.
Eki Görüntüle 481573
buarada bi sorum var..bebeklerin uzerinde yattiklari sunger oluyor ya, yataklari yani..kac cm olmasi gerekiyor bi firkiniz var mi? kalin mi olmasi iyi yoksa ince mi? yoksa ortasimi?? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?