Doğuma Hazırlık BEBEK ODASI - Hadi bebişlerimizin odasını hazırlayanlar; resimlerini ekleyelim.....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bebeğinizin 1 yaşına kadar olan en güzel karelerinden oluşan
duvarınıza güzel bir kanvas tablo görmek ne güzel olurdu;
değil mi?
Yada kendinize ait ....
Bu aralar durmadan bakıyorum farklı birşeyler var mı diye size gösterebileceğim, buna bayıldım....
daha nice küçük ayrıntılar için ...♥ Zeynep'le Güne Merhaba ♥...
bekliyorum
sevgiler

nereden sipariş verdiğinizi öğrenebilirmiyim gebeliğimin 24. haftasındayım bende baktık biraz ama bebek odalarını hiç beğenmedim çoğ yerde bu sade çok güzelmiş ?

netten siparis vermistik ama zamaninda gelmedi maalesef, dahada gelmeyecekti..bu yuzden bizde gittik baska bir yatak aldik her iste vardir bir hayir.

kızlar günaydın yardımınıza ihtiyacım var ogluma bebek odası yapıcagım ama bi türlü karar veremedim litte colorstan evante bebek odası alayım dedim ama okulda ki hocalar 3 yasından sonra sıkılacak biz boşuna almısız genc odası aldık dediler vazgectim sonra park yatak alayım eşimin mavi dolap ve yatagı vardı evlerinde odasına, yeni daha onu getireyim dedim oda içime sinmedi park yatak cok sevemedim en sonunda ikea hensvik dolap ve karyola alıyım dedim karar verdim odada kendi tek kişilik bazamda var ama bologlarda 2 yasına kadar anca yatar diyolar sizce napayım ünlülerin evinde bile ikea yatak var herkes kullanıyo benmi cok inceliyorum yatak 60&120 cm miş küçükmü sizce kullanananız varmı şimdiden teşekkürler

merhaba canim,

bizde daha once belirttigim gibi netten siparis vermistik ama gelmeyince careyi normal magazada bulduk..eger hic bulamasaydim cok kisa zamanda o zaman bende ikeadan alacaktim..hem fiyati uygun oluyor ikeada hemde genelde hemen alabiliyorsun. park yataklar ise bana kullanisli gelmedi...yani boyle etrafinin cok kapali olmasindan dolayi hemde cok guzel gozukmedi gozume.

60-120 yatak aldik bizde bebise ve saticinin soyledigine gore 4 yasina kadar yatabiliyormus boyle bir yatakta. -ki sordum bir kac kisiye onlarda onayladilar. haricinde 1 tane gardrop aldim kendi esyalarimi koyacagim icine...bebisin kiyafetlerinide benim suanda kullandigim dolabin icine koyacagim. odalar filan cok hosuma gidiyor benim, ama bebek zaten birseyden anlamiyor hem evimizde kucuk bizim bu yuzden tum oda dizmek istemedim dogrusu. 4-5 yaslarina geldiginde oda yaparsak eminim cok daha mutlu olur

Son düzenleme:

sagol cnm en mantıklısı bu galiba çünkü ben bile sıkılıyorum eşyalarımdan daha 1yıllık evli olmama ragmen :) en güzeli bi yatak bi dolap alıp halı perde ve aksesuarlarla kombine etmek ama begendigin yataga bayıldım hangi marka fiyatı uygunsa düşünebilirim aslında ama kalitesi konusunda fikir veremiyeceksin galiba şimdi aldıgın yatak nasıl peki ?

ikea mantıklı ve uygun
arkadaşlarım bebeğim 1 yaşında
buraya yazarken hamileliğimin başındaydım karark verme aşaması inanın zor geçiyor
ilk etapta yanınızda olması açısından beşik tercih edenlerdenim ve kesinlikle çok memnun kaldım ve 6 ay sonrasında artık ufaklık odasında yatıyor bilginize :)
bence abartı eşyaya kaçmayın, hem hediye de çok geliyor daralıyorsunuz, birde yatak için masrafa da gerek yok ma.4- hadi mink çok hızlı büyümeyeninden olsun 5yıl olsun kullanım süreniz olsun
ilginizeçoook teşekkür ediyorum...ama blogumu da izlemeye alın ...♥ Zeynep'le Güne Merhaba ♥... daha çok konuda fikrinize ihtiyacım var.... samimi kareleriniz harika ve güzel yumurcakalrınıza sevgilerimleee

ben sürekli geziniyordum blogda senin için daha fazla zaman geçiricem güzel bilgilerine devam edersen sevinirim :)

suan aldigim yatak sade birsey. yatagini vs hazirlayabilseydim fotograf cekecegim kismet olursa..

normal yatakta daha once belirttigim gibi cocuk 4 yasina kadar kullanabiliyormus...zaten 1-2 yasindan sonra odasini ayiririz diye dusunuyorum.

Son düzenleme:
Bütün odalar birbirinden güzel, bebişler huzur içinde sağlıkla uyusun, oynasınlar bizde odamızı boyattık maviye perdemizi astık ve beyaz mobilyalarımızı bekliyoruz.. iyi mi olur nasıl olur derken baktım burdaki herkes maviyle beyazı kombine etmiş:)) bende fikir olsun diye odamız bitince fotolarını koymaya çalışıcam.. herkese sevgiler..

Ben de Caploonba marka angel serisini aldım bebeişime. Meltem mobilyayla Caploonba çok beğendim. Valla ilk gittiğimde en ucuz mobilyası 2.5-3 bin dediler çok pahalı geldi. Sonra akşam üzeri gezerken bir daha uğradım. Sahibi olan kadının kocası daha esnaf çıktı:)) Bu mobilya içinde kidboo nun uyku seti, abajuru ve mekan yatağıyla 2 bine aldım (yarısını peşin verdim ama).
Hamileliğimin 32. haftasındayım 9. ayıma gitrdim ama doktor daha 2 ayın var doğuma dedi. Tecrübeli annelere soruyorum odayı hazırlasam mı?

cok güzelmiş cnm tecrübeli degilim ama fikrimi söyliyeyim :) odaya boya falan yapıcaksan bi an önce yap koku falan kalmasın sonrada mobilyayı döşe ve sık sık havalandır steril hale getir iyice temizle yani bence başla şimdiden yıkar ütülersin herşeyini nasılsa almıssındır yerlerinde dururlar hem bu sayede eksik bişiler kalmıssa gözüne çarpar halledersin nacizane fikrim :) saglıkla gelsin güzel odasında iyi günlerde yaşasın inşş

kızlar hepimizin kafası karışık anlaşılan bana da en mantıklısı şu geliyor. bebişlerimize mutlaka beşik alacağız artık büyüyen alıp ilerde de kullanır mıyız yoksa normal alıp 2-3-4 sene bebeğin durumuna göre değişecek bi zamanda mı kullanırız ona karar vermek gerekiyor. ben mobilya beşik iki kapaklı dolap birde şifonyere benzeyen raflı bi dolap almaya karar verdim. takım almayacam. ileriki yıllarda beşik yerine çocuk bazası çalışma masası ekleyeceğim olacak bitecek. bir de kendi yanımda yatırmam gerekirse diye sepet beşiklere baktım 400 den başlıyor. en fazla 6 ay kullanacağım birşeye çok geldi bende sepet beşiği bez olanlarından alacağım 150 ye falan buldum hem katlanıyor. bi yere taşırım gerekirse kullanırım benim fikrim böle

Merhaba anne adayları. Ben İzmir'de doğum fotoğrafçılığı yapıyorum. Şu sıralar hem tanıtım, hem de portfolyomu geliştirmek amacıyla, bana kadınlar kulübünden ulaşan ilk 5 kişinin doğumunu ücretsiz çekeceğim. Tek şartım, fotoğrafları web sitemde yayınlamama izin vermeniz. İlgilenen anne adayları bana özel mesaj yoluyla ulaşırsa sevinirim.

cnm bende senin gibi düşünym seçtiklerini paylasırsan sevinirim ikeadan baska parca olusturacagım yer yok bayramda ankarada bakıp karar vericem bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…