bende netten resmibini mobilyacımıza götürdüğm yaptı bunu bana 1000 tl ye odanın ebatına göre yaptı üstelik çok kullanışlıEki Görüntüle 484520 Eki Görüntüle 484521 Eki Görüntüle 484522 Eki Görüntüle 484523
Eki Görüntüle 514438 bebeğinizin 1 yaşına kadar olan en güzel karelerinden oluşan
duvarınıza güzel bir kanvas tablo görmek ne güzel olurdu;
değil mi?
Yada kendinize ait ....
Bu aralar durmadan bakıyorum farklı birşeyler var mı diye size gösterebileceğim, buna bayıldım....
daha nice küçük ayrıntılar için ...♥ Zeynep'le Güne Merhaba ♥...
bekliyorum
sevgiler
nereden sipariş verdiğinizi öğrenebilirmiyim gebeliğimin 24. haftasındayım bende baktık biraz ama bebek odalarını hiç beğenmedim çoğ yerde bu sade çok güzelmiş ?
Eki Görüntüle 511236 Eki Görüntüle 511237 Eki Görüntüle 511238 Eki Görüntüle 511239 Eki Görüntüle 511240 Eki Görüntüle 511241 Eki Görüntüle 511242 Eki Görüntüle 511243 Eki Görüntüle 511244 Eki Görüntüle 511245 Eki Görüntüle 511246 Eki Görüntüle 511247 Eki Görüntüle 511248 Eki Görüntüle 511249 Eki Görüntüle 511250 Eki Görüntüle 511251 Eki Görüntüle 511252
Bu da bizim odamız
kızlar günaydın yardımınıza ihtiyacım var ogluma bebek odası yapıcagım ama bi türlü karar veremedim litte colorstan evante bebek odası alayım dedim ama okulda ki hocalar 3 yasından sonra sıkılacak biz boşuna almısız genc odası aldık dediler vazgectim sonra park yatak alayım eşimin mavi dolap ve yatagı vardı evlerinde odasına, yeni daha onu getireyim dedim oda içime sinmedi park yatak cok sevemedim en sonunda ikea hensvik dolap ve karyola alıyım dedim karar verdim odada kendi tek kişilik bazamda var ama bologlarda 2 yasına kadar anca yatar diyolar sizce napayım ünlülerin evinde bile ikea yatak var herkes kullanıyo benmi cok inceliyorum yatak 60&120 cm miş küçükmü sizce kullanananız varmı şimdiden teşekkürler
merhaba canim,
bizde daha once belirttigim gibi netten siparis vermistik ama gelmeyince careyi normal magazada bulduk..eger hic bulamasaydim cok kisa zamanda o zaman bende ikeadan alacaktim..hem fiyati uygun oluyor ikeada hemde genelde hemen alabiliyorsun. park yataklar ise bana kullanisli gelmedi...yani boyle etrafinin cok kapali olmasindan dolayi hemde cok guzel gozukmedi gozume.
60-120 yatak aldik bizde bebise ve saticinin soyledigine gore 4 yasina kadar yatabiliyormus boyle bir yatakta. -ki sordum bir kac kisiye onlarda onayladilar. haricinde 1 tane gardrop aldim kendi esyalarimi koyacagim icine...bebisin kiyafetlerinide benim suanda kullandigim dolabin icine koyacagim. odalar filan cok hosuma gidiyor benim, ama bebek zaten birseyden anlamiyor hem evimizde kucuk bizim bu yuzden tum oda dizmek istemedim dogrusu. 4-5 yaslarina geldiginde oda yaparsak eminim cok daha mutlu olur
ikea mantıklı ve uygun
arkadaşlarım bebeğim 1 yaşında
buraya yazarken hamileliğimin başındaydım karark verme aşaması inanın zor geçiyor
ilk etapta yanınızda olması açısından beşik tercih edenlerdenim ve kesinlikle çok memnun kaldım ve 6 ay sonrasında artık ufaklık odasında yatıyor bilginize :)
bence abartı eşyaya kaçmayın, hem hediye de çok geliyor daralıyorsunuz, birde yatak için masrafa da gerek yok ma.4- hadi mink çok hızlı büyümeyeninden olsun 5yıl olsun kullanım süreniz olsun
ilginizeçoook teşekkür ediyorum...ama blogumu da izlemeye alın ...♥ Zeynep'le Güne Merhaba ♥... daha çok konuda fikrinize ihtiyacım var.... samimi kareleriniz harika ve güzel yumurcakalrınıza sevgilerimleee
sagol cnm en mantıklısı bu galiba çünkü ben bile sıkılıyorum eşyalarımdan daha 1yıllık evli olmama ragmen :) en güzeli bi yatak bi dolap alıp halı perde ve aksesuarlarla kombine etmek ama begendigin yataga bayıldım hangi marka fiyatı uygunsa düşünebilirim aslında ama kalitesi konusunda fikir veremiyeceksin galiba şimdi aldıgın yatak nasıl peki ?
Eki Görüntüle 528688
Ben de Caploonba marka angel serisini aldım bebeişime. Meltem mobilyayla Caploonba çok beğendim. Valla ilk gittiğimde en ucuz mobilyası 2.5-3 bin dediler çok pahalı geldi. Sonra akşam üzeri gezerken bir daha uğradım. Sahibi olan kadının kocası daha esnaf çıktı:)) Bu mobilya içinde kidboo nun uyku seti, abajuru ve mekan yatağıyla 2 bine aldım (yarısını peşin verdim ama).
Hamileliğimin 32. haftasındayım 9. ayıma gitrdim ama doktor daha 2 ayın var doğuma dedi. Tecrübeli annelere soruyorum odayı hazırlasam mı?
kızlar hepimizin kafası karışık anlaşılan bana da en mantıklısı şu geliyor. bebişlerimize mutlaka beşik alacağız artık büyüyen alıp ilerde de kullanır mıyız yoksa normal alıp 2-3-4 sene bebeğin durumuna göre değişecek bi zamanda mı kullanırız ona karar vermek gerekiyor. ben mobilya beşik iki kapaklı dolap birde şifonyere benzeyen raflı bi dolap almaya karar verdim. takım almayacam. ileriki yıllarda beşik yerine çocuk bazası çalışma masası ekleyeceğim olacak bitecek. bir de kendi yanımda yatırmam gerekirse diye sepet beşiklere baktım 400 den başlıyor. en fazla 6 ay kullanacağım birşeye çok geldi bende sepet beşiği bez olanlarından alacağım 150 ye falan buldum hem katlanıyor. bi yere taşırım gerekirse kullanırım benim fikrim böle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?