Doğuma Hazırlık BEBEK ODASI - Hadi bebişlerimizin odasını hazırlayanlar; resimlerini ekleyelim.....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
cnm bende senin gibi düşünym seçtiklerini paylasırsan sevinirim ikeadan baska parca olusturacagım yer yok bayramda ankarada bakıp karar vericem bende

çocuk dünyasında iyi alışverişler diliyorum, bizim veleti zor çıakrdım içinden...

bu topiğin 19.haftamdan beri sahibiyim:)
120.000 üzerinde okuyucusu var doğum fotosu olamaz artık küçük paşam 1.yaşında
ama bebek çocuk resimlerini çekerseniz kullanabilirsiniz...

bitti mi acaba :26:

kızlar bu halıyı nereden bulabilirim ???

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 545954

english home'a ben de baktım netten bnm kızım olcak Allah nasip ederse
monarosa arkdşımzn kullandıgı halının pembesi de uygn olur die düşndm kız odası için sizce kızlar?
daha vaktm var zaten de oyle sevıorm şimdiden araştrma yapmayı ...

Son düzenleme:
canım bu sanırım english home olması gerekiyor.bu resmi aldığın arkadaş orada belirtmişti nerden aldığını.konu başlıklarından bir bak istersen

halımız English home, topikte o kadar çok paylaştık ki...
istersen blogtada bakabilirsin, daha neler var annelik öncesi okuyun mutlaka
...♥ Zeynep'le Güne Merhaba ♥...

teşekkür ederim kızlarrrr
Sizin mesajlardan sonra hemen ilk durağım english home oldu :))
2 tane kalmıştı bu halıdan hemen aldım :)))

Son düzenleme:
Keşke bebek odası için odam olaydı ben mecbur yanıma alacağım bebeğimi oyuzden tahta beşik değilde park beşiklerden kullanmam gerek..

canım odan çok güzel olmuş. bende böyle bi oda hazırlamaya çalışıyorum.perdeni nerede diktirdin acaba

bu yatagı nerden bulabiliriz acaba? hem besik hemde ileride yan tarafını cıkarınca yatak olarakta kullanabiliriz cok fonksyionel.
İKEA Evinizin herşeyi :)

bitti mi acaba :26:

çok hoş bir pudra tonu vardı, çok beğenmiştim... resimlerini bekliyoruz odanın....

teşekkür ederim kızlarrrr
Sizin mesajlardan sonra hemen ilk durağım english home oldu :))
2 tane kalmıştı bu halıdan hemen aldım :)))
güle güle kullan canımmm.

çok hoş farklı ve modern olmuş, erkek adamımın odası hadi huzurla büyü bakalım... sevgilerimle...

Doğum izni 16 haftadan 24 haftaya çıkarılacak - Memurlar.Net kızlar doğum izininin artması planlanıyormuş, yaşamayan bilmez ama bu çıkarsa artı bir oy daha benden....

bu arada blogumda yeni yıl hediyesi veriyorum :) sizlerde katılın...
...♥ Zeynep'le Güne Merhaba ♥...: Hediye Çekilişi Başladı... Mutlu Yıllllar ....
sevgilerimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…