Eki Görüntüle 200097
bahsettiğim modelin yan tarafı açılıyor ve aşağıya indirme imkanınız var bebek büyünce... cibinlikte aldım
bende ikeanın GULLIVER bebek karyolası'nda karar kıldım. beşikalsam 6 ay sonra kullanamıcak, bana bi 4-5 yaşına kadar yatabileceği bi yatak lazım, zaten oda alamam şimdilik kiracıyız ne zaman taşınacağımız belli değil, bu da çok uygun ve çok kullanışlı.
cnm ikeanın oda takmlarını beşklerni falan ben de begenıorm ama sallanmaması bi dezavantaj bnm için yoksa ben de ikeadan çok rahat düşneblrdm bu yuzden ben belisin büyüyen karyolasını terch ettm hem sallanıo hem de sonradan yatak oluo kocaman ....
herşeyi çok güzel olmuş en çok halınıza bayıldım nereden ve ne kadara aldığınızı öğrenebilir miyim acaba?sağlıkla büyüsün inş bebeğinizbuda benim Ali Tugra'min odasi Eki Görüntüle 583544 Eki Görüntüle 583543 Eki Görüntüle 583542 Eki Görüntüle 583541 Eki Görüntüle 583540 Eki Görüntüle 583538 Eki Görüntüle 583539 Eki Görüntüle 583544 Eki Görüntüle 583543 Eki Görüntüle 583542 Eki Görüntüle 583541 Eki Görüntüle 583540 Eki Görüntüle 583538 Eki Görüntüle 583539
ayyyy hakıkaten cok guzelmiş bence inglsh time da özel olarak yaptırabılırsınız bu tarz mobılyalar yapıyolar cunkı .... bende resmı kayıt edeyım barıı işallah nasip olur bı gun benımde cok hosuma gıttıhepınızın bebıslerı hayırlı olsun tum odalar cok sırınler..ve az once bende bır odadakı besıgı cok begendım ama nerden nasıl temın edebılırım bılemedım resım eklemeyı becersem yardımcı olurmusunuz?Eki Görüntüle 641833
maşallah muhteşem bir oda hazırlamışsınız
kızınız sağlıkla büyüsün inşallah amin.
hepınızın bebıslerı hayırlı olsun tum odalar cok sırınler..ve az once bende bır odadakı besıgı cok begendım ama nerden nasıl temın edebılırım bılemedım resım eklemeyı becersem yardımcı olurmusunuz?Eki Görüntüle 641833
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?