Doğuma Hazırlık BEBEK ODASI - Hadi bebişlerimizin odasını hazırlayanlar; resimlerini ekleyelim.....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Yakın akrabanın tatlı mı tatlı bir bebeği oldu ve ne alacağına daha karar veremediysen,

Arkadaşının baby showerine gideceksin hediyenin diğer insanlardan biraz farklı olsun istiyorsan,

Hem bebeğin hem de annenin işine yarayacak güzel bir hediye sunmanın ayrıcalığını yaşa!

Böylelikle artık birçok hastanede kabul edilmeyen çiçeklerin geri dönmüş olmayacak.

Şık ve orijinal tasarımlı bez pastasıyla bebekler daha keyifli, anneler daha rahat!

Birçok alternatifimiz var,
...♥ Zeynep'le Güne Merhaba ♥...: BEBEK BEZ PASTA NASIL YAPILIR ???

istediğiniz gibi yapılır, Sipariş Alınır...

İçine istediğiniz hediye konulur;

Sevgilerimizle...

bende ikeanın GULLIVER bebek karyolası'nda karar kıldım. beşikalsam 6 ay sonra kullanamıcak, bana bi 4-5 yaşına kadar yatabileceği bi yatak lazım, zaten oda alamam şimdilik kiracıyız ne zaman taşınacağımız belli değil, bu da çok uygun ve çok kullanışlı.

Son düzenleme:

cnm ikeanın oda takmlarını beşklerni falan ben de begenıorm ama sallanmaması bi dezavantaj bnm için yoksa ben de ikeadan çok rahat düşneblrdm bu yuzden ben belisin büyüyen karyolasını terch ettm hem sallanıo hem de sonradan yatak oluo kocaman ....

canım sallanmadan uyuyan çok bebek var. Alıtışmazsan istemez. bende alıştırmak istemiyorum, hem uzmanlarda uygun bulmuyolar.

hepınızın bebıslerı hayırlı olsun tum odalar cok sırınler..ve az once bende bır odadakı besıgı cok begendım ama nerden nasıl temın edebılırım bılemedım resım eklemeyı becersem yardımcı olurmusunuz?

maşallah muhteşem bir oda hazırlamışsınız
kızınız sağlıkla büyüsün inşallah amin.

ayyyy hakıkaten cok guzelmiş bence inglsh time da özel olarak yaptırabılırsınız bu tarz mobılyalar yapıyolar cunkı .... bende resmı kayıt edeyım barıı işallah nasip olur bı gun benımde cok hosuma gıttı

Hepiniz çok güzel odalar hazırlamışsınız.
Bebişleriniz sağlıkla büyüsün odalarında...
Bende bir karyola alıcam birde istediğim ölçülerde şifonyer yaptıracağım.Kiracı olduğumdan bukadarı yter...

canım çok güzel bir oda bu
modokoda 2-3 mağazada gördüm.
bebek mobilyacılarının olduğu sokağa bak mutlaka.

çok güzel güle güle kullansın kızınız :)

nerden aldınız?kaça aldınız? :))

biz şimdilik oda yapamıycaz yeni eve taşınınca inşallah ama yatak olarak böyle bişey düşünüyorum ben de...büyüyen yataklardan düşündüm aslında ama karar veremiyorum...büyümeyenleri kaç yaşına kadar kullanabiliyorlar? sizin ki büyüyen mi?

Arkadaşlar bende tam takım olarak bebek odası almak istiyorum yani beşiği dolabı ve şifonteri ama nette çok pahalı birde nete güvünemiyorum mesela şu takımı çok beğendim ben izmirdeyim ama bu mağaza ankarada güvenilirmi bilmiyorum bu takım izmirde çok pahalı burada ucuz ama korkum var yani netten hangi sitelere bakıyorsunuz isim alabilrmiyim bebek odası takımı için bu takım özelcan mobilyada 1432 tl izmirde daha pahalı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…