Doğuma Hazırlık BEBEK ODASI - Hadi bebişlerimizin odasını hazırlayanlar; resimlerini ekleyelim.....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
herşeyimiz hazır minişimizi bekliyoruz sabırsızlıkla:))

Eklentiler

• $10.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 639
  • $9.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 657
  • $7.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 651
  • $6.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 642
  • $11.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 661
  • $2.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 636
  • $1.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 641
  • $12.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 630
Belki biraz erken ama bende şimdiden araştırmaya başladım izmirdeyim daha mobilyacıya gidip hiç bakmadım sadece internetten beğendiğim modeller var ama internetten alışveriş yapan varmı güvenlimi ya istediğim gibi gelmezse ben çapa bebek odasını beğendim oğlum olcak ayrıyeten beşik almayıda düşünüyorum fikir verirseniz sevinirim

canım hello baby die bi mağaza var bayraklıda, oranın üst katında mobilya var. her 250 tl alışverişe 50 tl hediye çeki veriyorlar, ben Karabağları fln da gezdim, hediye çeki olduğu için burası daha hesaplı oluyor. bi dolu da çeşit var, tavsiye ederim.

Sağol canım bende cumartesi bi karabağlara bakayım demiştim orayada bakayım baya araştırmak lazım içimen sinsin istiyorum

odalarını alan arkadaşların eşyaları çok güzel ya bakalım biz nasıl bişeyler beğeneceğiz fikir sahibi olmak için netten bakıyorum sitelerede bakıp karar vereceğim bende 4 5 hafta içinde alınca bende paylaşırım sizlerle yorumlarınız beklerim

Sizi gidi minnoş anneler :) Hepinizin emegine sağlık vallahi . İnsanın hemencik bebek sahibi olası geliyo . Ben henuz sözlüyüm ama sizin hevesinizi heyecanınızı gorunce hemen evlenıp cocuk yapasım geldı :) Odaların hepsi birbirinden guzel birinede kotu dıyemem . Allah bebıslerinize odalarında huzurlu uzun omurler yasamayı nasıp etsın :)

merhaba anneler;

ben bebek odasını hakan bebeden aldım. belis markasının ürünlerini satıyor. yeri yenibosnada onlarınn sattığı ürünlerin aynısını maskodada satıyorlar ama 400 500 tl farkla satıyorlar.
hakan bebenin dükkanı görsel açıdan biraz vasat sanırım ondan fiyat farkı var. ben internetten beğenmiştim ürünü gittim firmaya sipariş vardim. 1 hafta sonra getirdiler kurdular. çok memnun kaldım firmadan tavsiye ederim. her keseye uygun ürünleri var.

Herkese Merhabalar, benim oğluşumda Allah kısmet ederse ekimde aramızda olucak. Eşim çok alerjik bünyeli olduğu için, bebeğimize aldığımız şeylerin alerji yapmamasına dikkat ediyoruz. Çok soğuk bir iklimde yaşadığımız için ne yazıkki parkeyi çıplak bırakmak odanın ısısını olumsuz etkilicek. Halı da gene alerjik bir ortam yaratıyor. Benim kanaatimce, istendiği zaman yıkanabilen kilimler daha kullanışlı ama ince oldukları için sıcaklığı muhafaza edebildiğine pek inanmıyorum.
Peki bebek odasına alınan halılar hakkında ne düşünüyorsunuz? Önerilerinizi bekliyorum :)

canım hepsi harika, iyi günlerde kullansın oğlun.
benim de bir oğlum olacak Allah'ın izniyle. 20 haftalık hamileyim.
perdeye eklediğin kelebekler ne şekilde oldu? benim de zebra perdem var da biraz da bebek odasına dönüştürmek için güzel bir fikir? kağıttan mı o kelebekler?

Merhaba Kızlar,
Bizde oğluşuma bu takımı aldık haftasonu :) Tabii bu resimler mağaza resimleri. Aksesuarlarında çok kararsızım. Perdesi, nevresimi, halısı, kapı kulpları falan. O kadar çok çeşit var ki insanın kafası karışıyor.

Eklentiler

• $IMG-20130715-WA0003.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 652
  • $IMG-20130715-WA0004.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 620
Bende park yatak aldım 1-2 sene sonra oda almayı düşünüyorum ama 7 aylıkken falan ayırmak lazımmış ne yapayım bilemedim bi şifonyer veya dolap alıp yinede oda yapayımmı park yatağı falan hem daha sade bir oda olur oyuncaklarına falan yer kalır hem ileride mobilyasını alırım bilemedim ne yapsam

bizde kirada olduğumuz için oda yapmadık ama hazırladığınız odalara bayıldım hepsi birbirnden güzel olmuş.ben yatakodasına park yatak aldım oturduğumuz odayada hamak aldım şimdilik böyle idare edicez. oturma odamız minderli olduğu için hamak aldık yerden sallaması kolay olsun :)

güle güle kullanın çok güzel oda ama nerden aldığınızı ve fiyatını da yazabilir misin?

güle güle kullanın çok güzel oda ama nerden aldığınızı ve fiyatını da yazabilir misin?

Teşekkür ederim canım, Masko dan Tufan Genç Bebek Mobilya'dan aldık. Fiyatı da 3.200 TL idi. Araştırmalara başlarken en fazla 2.000TL diyoduk ama mümkün olmadı. İleriye dönük bi takım olmasını istediğimiz için ancak bu fiyata bulduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…