Eki Görüntüle 684594 Eki Görüntüle 684595 Eki Görüntüle 684596 Eki Görüntüle 684597 Eki Görüntüle 684599 Eki Görüntüle 684600 [
cok güzell özellikle dolapın perdelerine bayıldımmmm güzel bir zevk canım rabbim analı babalı büyütsün
herşeyimiz hazır minişimizi bekliyoruz sabırsızlıkla:))
tek kelimeyle muhteşem olmuş
güle güle büyütün bebişinizi inşallah amin.
Belki biraz erken ama bende şimdiden araştırmaya başladım izmirdeyim daha mobilyacıya gidip hiç bakmadım sadece internetten beğendiğim modeller var ama internetten alışveriş yapan varmı güvenlimi ya istediğim gibi gelmezse ben çapa bebek odasını beğendim oğlum olcak ayrıyeten beşik almayıda düşünüyorum fikir verirseniz sevinirim
canım hello baby die bi mağaza var bayraklıda, oranın üst katında mobilya var. her 250 tl alışverişe 50 tl hediye çeki veriyorlar, ben Karabağları fln da gezdim, hediye çeki olduğu için burası daha hesaplı oluyor. bi dolu da çeşit var, tavsiye ederim.
Ahmet Mert'in Odası :)
Merhaba Tatlı Anneler;
konuyu başlatalı çok oldu ve okadar ilgi gösterdiniz ki çok mutlu oldum:)) hem iş, hem okul, hemde hamilelik derken biraz uzak kaldım ama hep takip ettim güzel sohbetlerinizi ve harika fikirlerinizi öncelikle hepinize çoook teşekkür ediyorum....
veeeee...
ozamanlar 19 haftalık hamileydim şimdi bende anne oldum:))
küçük paşama kavuşum,
adını Ahmet Mert koydum;
derken hayaller kuracağı ve hayat bulacağı küçük bir dünya hazırladım...
beni bilirsiniz çok fazla ıvır zıvırdan eşyaların hayatımı sıkıştırmasından hoşlanmıyorum, umarım beğenirsiniz resimlerini yayınlıyorum....
Biz cennetten küçük bir melekle müjdelendik;
Biz onu Ahmet Mert diye adlandırdık,
İnşaAllah oda bizi başarılarıyla taçlandırır,
Hayır Dua'nızı eksik etmeyin...
Şehr-i İStanbul'dan Sevgilerimle...
Merhaba Kızlar,
Bizde oğluşuma bu takımı aldık haftasonu :) Tabii bu resimler mağaza resimleri. Aksesuarlarında çok kararsızım. Perdesi, nevresimi, halısı, kapı kulpları falan. O kadar çok çeşit var ki insanın kafası karışıyor.
güle güle kullanın çok güzel oda ama nerden aldığınızı ve fiyatını da yazabilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?