Merhaba Kızlar,
Bizde oğluşuma bu takımı aldık haftasonu :) Tabii bu resimler mağaza resimleri. Aksesuarlarında çok kararsızım. Perdesi, nevresimi, halısı, kapı kulpları falan. O kadar çok çeşit var ki insanın kafası karışıyor.
eklemeye çalıştım ama oldu mu? :18:
Merhaba Kızlar,
Bizde oğluşuma bu takımı aldık haftasonu :) Tabii bu resimler mağaza resimleri. Aksesuarlarında çok kararsızım. Perdesi, nevresimi, halısı, kapı kulpları falan. O kadar çok çeşit var ki insanın kafası karışıyor.
canım odan çok güzel olmuş. bende böyle bi oda hazırlamaya çalışıyorum.perdeni nerede diktirdin acaba
Merhaba Kızlar,
Merhaba kızlar bebek odası için halı nerden bulabilirim internetten bakıyorum hep arabalı yada çok karışık desenli..
Ben sade bişey istiyorum krem yada beyaz tonlarında falan..
Varmı bildiğiniz site falan ?
merhaba canım atlas halının cocuk koleksiyonunda cok güzel soft renklerde halılar var bir göz at beğeniceksin
BEBEK ODASI - Hadi bebişlerimizin odasını hazırlayanlar; resimlerini ekleyelim.....
19 haftalık hamileyim
%99 doktorumuz erkek dedi, küçük şehzademiz için hazırlıklara başlamak henüz erken biliyoum ama içim rahat durmuyor mağazalara, netteki odalara bakmaya başladım...
ilk bebeğim ve herşey güzel olsun istiyorum, bulduklarımdan birkaç kare ekledim ama güzel fikirlere kesinlikle ihtiyacım var; mavilere saplantılı değiliz hatta beyaz düşünüyorum renk olarak aksesuarlarla hareket olabilir ve çok eşya düşünmüyorum....
ama derler ya kullananlar daha iyi bilir!!!!
Bende hazırladığımda mutlaka sonucu sizinle paylaşacağım :))) sözzzz
güzel anneler destek bekliyorummmmm...
öpüyoruz, sevgiler....
herşeyimiz hazır minişimizi bekliyoruz sabırsızlıkla:))
hepınızın bebıslerı hayırlı olsun tum odalar cok sırınler..ve az once bende bır odadakı besıgı cok begendım ama nerden nasıl temın edebılırım bılemedım resım eklemeyı becersem yardımcı olurmusunuz?Eki Görüntüle 641833
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?