Doğuma Hazırlık BEBEK ODASI - Hadi bebişlerimizin odasını hazırlayanlar; resimlerini ekleyelim.....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kızlar selam,

Mobilyalarımız gecen hafta geldi. Kurulumunda ufak pürüzler çıksa da kurup gittiler. Ama iki gün sonra adamlar sıkıştırdılar sanki biz kaçıyomuşuz gibi ödeme istediler. Kurulum sırasında kalan parayı posları olmadığı için çekemediler. Oysa ki satış sırasında uygun olduğunuz zaman gelir ödeme yaparsınız demişlerdi. Teslimatın üzerinden iki gün geçmeden sıkıştırdılar ve o gün yapmıyosanız gelip alıcaz mobilyaları dediler. Neyse kısacası yerleri Masko da olduğu için haftaiçi yapamıcağımızı söyledik ama sabredemediler. Mobilyacının adı da TUFAN BEBE. Böyle bi tavır takınacaklarını bilsek hiç almazdık. İnsana resmen dolandırıcı muamelesi yaptılar. Burdan mobilyaların resimlerini koydum kimseye tavsiye etmiş olmak istemiyorum. Karar size kalmış.

çocuk halısı arıyorsanız confetti halıyı öneririm
ürünleri makinada yıkanıyor antialerjik antibakteriyel, banyo halısı alırken inceledim çok şirin modeller var

Kizlar merhaba, kendi hamileligim suresince piyasada arayip bulamadigim, icime bir turlu sinmeyen bebek odasi aksesuarlarini kisa bir suredir kendim yapmaya basladim. Hepsi yikanabilen urunler, dolayisiyla gonul rahatligiyla kullanabilirsiniz. İnstagram hesabi olanlar beni instagramda @balarisitasarim olarak bulup takibe alabilirler. Urunlerin hepsini kendi bebegim icin yapar gibi ozeniyorum ayrica tum urunlerimi kisiye ozel hazirliyorum. Bakmadan gecmeyin derim.Buraya ornek olsun diye bir kapis susu ve birkac tane figur ekleyecegim. Kapi susu, yatak basi susu, donence, lohusa taci hazirliyorum. Baska bir talebiniz olursa mail adresime yazabilirsiniz. Hepinize hayirli dogumlar olsun.
Mail ile iletisime gecmek isterseniz fatma-sayan@hotmail.com

Eklentiler

• $image.webp
    6 KB · Görüntüleme: 615
  • $image.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 578
  • $image.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 597
  • $image.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 584
Merhaba buyuyen besik ( arkasinda iki komodin veya ders masasi altinda full baza) kalin beyaz lake cilali besiklerin fiyatlari modakoda 1300 civari maskoda daha uygun mudur? Bir de yan cit yuksekliginin ne kadar olmasi gerektigini biliyor musunuz? Bazilarinda yuksek bazilarinda daha kisa????

Mrb. canım b utakımı nereden aldınız? Kaç kuruş

canım odan çok güzel olmuş. bende böyle bi oda hazırlamaya çalışıyorum.perdeni nerede diktirdin acaba

canım herşey dört dörtlük görünüyor yaa bayıldım içim gitti. Bende 18+5 haftalık hamişim . Oğlum olacak. Bende şmid oda arayışı iindeyim. Odamız büyük değil ama senin odan çok hoşuma gitti böyle bir oda yapmak isterim. Nereden kaç tl ye aldınız

Merhaba kızlar bebek odası için halı nerden bulabilirim internetten bakıyorum hep arabalı yada çok karışık desenli..
Ben sade bişey istiyorum krem yada beyaz tonlarında falan..
Varmı bildiğiniz site falan ?

Merhaba canım bu odayı nereden kaç tl ye aldım.

Merhaba kızlar bebek odası için halı nerden bulabilirim internetten bakıyorum hep arabalı yada çok karışık desenli..
Ben sade bişey istiyorum krem yada beyaz tonlarında falan..
Varmı bildiğiniz site falan ?

merhaba canım atlas halının cocuk koleksiyonunda cok güzel soft renklerde halılar var bir göz at beğeniceksin

canım benim komşumun çocuk odası halısına bayılıyorum bebişim halı diye bir marka hiç duymamıştım royal den almış ben de alacağım internet sitesi var bak istersen hem de gerçekten kaliteli

Maşallah bütün odalar birbirinden güzel, göz alıcı ... Ama hiç düşündünüz mü canımızın bir parçası olan bebeklerimiz o şaşalı cafcaflı odalarda kendi başlarına kaldıklarında mı mutlu huzurlu olurlar yoksa annelerinin kokusunu hissede hissede annelerinin göğsünde uyuduklarında mı mutlu huzurlu olurlar. Ben ikinci çocuğuma hamileyim 34. haftamın içindeyim ve inşallah bebeğim benim yatağımın hemen bitişiğinde aramızda hiçbir engel olmadan benim kokumla büyüyecek... Bu da ne şimdi diyenler olacaktır. Anneye bağımlı bir çocuk istemiyorum ben diyenler olacaktır. Ama tecrübeyle sabittir hiç de öyle olmuyor. Kızım 9 ayına kadar kendi yatağında ama aynı odada uyudu ama yine de hem kendine hem bana hayatı zehrettti. Daha sonra Uzman Pedagog Adem Güneşin bir programında bebeklerinizle birlikte uyuyun tavsiyesini dinleme cesareti gösterdiğim günden itibaren hem ben hem de kızım huzura erdik. 2 yaşına kadar aynı yatakta uyuduk ve 3,5 yaşına kadar da aynı odada şimdiyse kardeşi geleceği için odasını ayırdım. Aslında tavsiye edilen 4 yaşına kadar aynı odada uyumak ama şükürler olsun biz şuana kadar bir sorun yaşamadık. İnşallah şimdi oğlumu da aynı şekilde büyütmeyi planlıyorum. Bebeğimin beşiğini yatağıma tamamen yapıştırıp arada hiçbir bariyer olmadan onu kucaklamak istiyorum. Tüm anne ve anne adaylarına da Adem Güneşin birkaç programını internetten bulup dinlemelerini şiddetle tavsiye ederim. Çocuklarımız bizim herşeyimiz kendimizden bile daha çok değer verdiğimiz canparemiz onları süslü mobilyalarla mutlu etmek yerine kendimizi vererek mutlu etmemiz daha gerekli değil mi .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…