Doğuma Hazırlık BEBEK ODASI - Hadi bebişlerimizin odasını hazırlayanlar; resimlerini ekleyelim.....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Odana bayıldım. Biz de erkek bebek bekliyoruz. Avizeni nereden bulduğunu ve fiyatını söylersen çok sevinirim.

teşekkürler.gittigidiyordan almıştım,fiyatını tam olarak hatırlamıyorum ama 120-130 arası bişeydi sanırım.

bunlar sizin kişisel görüşünüz saygı duyarım ama bir cümlenize takıldım.bebekleri için oda hazırlayan hiç bir annenin amacı bebğini süslü mobilyalarla mutlu etmek değildir.bebek ne mobilya ne de oyuncakla mutlu edilebilir.bebekle değişen hayatımı biran önce bir düzene sokmaktı benim derdim odayı hazırlarken ki oğlum odasına doğar doğmaz değil kendisi buna hazır olduğunu bana hissettirdiğinde geçti.kaç yaşına kadar olduğunun bir önemi yok bebekle aynı yatakta uyumak bence yanlış bu da benim görüşüm.bebek anne sıcaklığını ve kokusunu hissetmek istediğini zaten belli eder.oğlum bazı günler inatla kucağımda uyumak istiyor ve ben de buna saygı duyuyorum.bebekle yan yana yatmak cesaret ister ben zarar veririm diye hala korkuyorum 8 aylık olmasına rağmen bebeğim.4 yaşına kadar ebeveyniyle aynı odayı paylaşan çocuğun psikolojisinin pek iyi etkileneceğini sanmıyorum bu durumdan,eşler arasındaki karı-koca ilişkisine girmiyorum bile.

Size katiliyirorum, yapilan bir cok arastirma ve basilan bircok yabanci makale anne-babayla beraber uyuyan cocuklarda (co-sleeping) hem davranis, hem de sosyak bozukluklarin yaygin oldugunu, ayrica bu durumlarda SIDS (ani bebek olumu) olayinin daha sik goruldugunu belirtiyor. Tum uzmanlar, yerli veya yabanci, ilk alti ay cocugun ebeveyinler ile ayni odada ama farkli, bebekler icin guvenlik standartlari belirlenmis, yataklarda/besiklerde, yatmasinin dogru oldugunu oneriyor. Arastirma yapmadan tavsiyede bulunulmamali diye dusunuyorum.

Haklısınız her görüşe katılma gibi bir mecburiyet yoktur. Ben yaşadığımı biliyorum hani diyorsunuz ya 'yapılan araştırmalar'... Ben araştırma sonucuna göre değil kendi yaşadığıma göre tavsiyede bulundum uymak ya da uymamak her insanın kendi özgür kararıdır. Ama nasip olursa ben ikinci bebeğimi de aynı şekilde büyütmeye kararlıyım sevgilerle...... :)

herşeyimiz hazır minişimizi bekliyoruz sabırsızlıkla:))

Odanızı cok beğendim güle güle kullanıyorsunuzdur umarım bebiş gelmiştir sanırım :) bende mavı boyamak ıstıyorum duvar kagıdıyla kombınlemeyı dusundum fakat henuz ıcıme sınen bısey bulamadım hem de bıraz pahalıya gelıyo. sızın duvarlar bı alternatıf oldu benım ıçın nasıl yaptığınızı öğrenebılır mıyım? boya mı duvar kagıdımı?

teşekkür ederim.duvarlar boya.çok kolay aslında yapması,maskeleme bantlarıyla mavi ve beyaz şeritlerin sınırlarını belirledi boyacı sonrada boyadı.eşim hiç hoşlanmaz böyle şeylerle uğraşmaktan,hamile olmasam ben bile yapardım o kadar kolay yani.eşinin elinden geliyosa bu tür işler sırf boya masrafıyla işi halledebilirsiniz.

Bilgilendirme için çok teşekkürler bu fıkrı değerlendireceğim sağol

ÇOK HARİKA ODA RESİMLERİ:)KISMET OLURDA BEBEGIMIN ODASINI BEBEK ODASI SEKLINDE DEĞİLDE BİR PARK YATAK BİR DOLAP YADA SİFONYERİ ALARAK DÜZENLEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.TABİ O ZAMAN ŞARTLAR NEYE EL VERİR BİLEMEM.BEYAZ RENKTE MOBİLYALARA BAYILIYORUM::::::)

lütfen bebek arabasını nerden ve kaça aldıgınızı soylermıısınızzz ??? nerden blabılırımm

lütfen bebek arabasını nerden ve kaça aldıgınızı soylermıısınızzz ??? nerden blabılırımm

Sasirdim nerden bulunuz fotolari 2011 senesinden 😊😊 bebeconfort streety arabamiz bizim zamanimizda sadece jokerde satiyordu ve o sene 850 lira civarindaydi fiyati

Merhabalar,
Ben bebek odası yapmadım. Çünkü çocuklar artık kendi istedikleri odalarda kalmak istiyorlar 3-4 yaşından sonra. Yani bebek odasının ömrü kısa geldi ve gerçekten çok pahalılar. Bir de bebek mobilyalarındaki boya kokusundan nefret ediyorum. Mobilyalar havalansa da geçmeyebiliyor bazılar.
o nedenle biz Mothercare'den karyola almayı tercih ettik. Hem boya yok hem de hiç koku yok. Size de tavsiye ederim. Daha detaylı bilgi isterseniz mordakiyesil.blogspot.com.tr web sitemden bilgilere ulaşabilirsiniz.
Sevgiler.

Merhaba kızlar haftasonu bebişimiz için Maskoda Stylewooddan sağlıklı ağaçtan bir oda aldık. Alırken özellikle ağaç olmasına dikkat ettim bu konuda çok fazla seçenek yok ama Stylewood modelleri sade ve güzel boyası da sertifikalı koku yok, odamız daha gelmediği için fotoğrafını yükleyemiyorum ama internetten resmini buldum, herkese masif mobilya seçmesini öneririm sağlık için çok önemli

morticiaaaa
maşallah kıymışsın paraya güle güle kullan inş.benim içim gitti bu modele daha bugün aradım fiyat sordum vazgeçmek zorunda kaldım ayıptır sorması sen kaça aldın bi de hepsini mi aldın yani şu uzun rafı falan da?

bende bebek odalarına baktım ama şimdilik almayı düşünmüyorum mothercare den bir karyola alıcam odasını daha sonra daha güzel bişey düşünüurm çünkü o kadar çok alınacak varki bütçeyle hepsini birden almak çok zor olacak hem hepsi iyi olsun hem hepsi birden olsun biraz zor olacak galiba o yüzden öncelikle yanımızda yatıracağımız süreçte kullanabileceğimiz bi karyola ile yetinip sonra gönlüme göre bir oda almayı planlıyorum ki diğer isteklerimde gerçekleşsin :)

Merhaba monarosa
Evet maliyeti biraz yüksek ne yazıkki ama bebişimizin sağlığı için ağacı tercih ettik. Bir de modeli bende çok beğendim canlısını da görünce nakitte 5500 liraya 2 kapılı dolabını bakım sehpasını karyolasını bir de rafını aldım inş sende kısa bir sürede böyle bir takıma sahip olabilirsin bebişin şimdiden hayırlı olsun

Teşekkür ederimseninde bebeşin sağlıkla sıhhatle merhaba desin dünyaya umarım :)

Benim kızımın odası henüz yok ama beşiği var odasını biraz büyüyünce alicaz inş.

Eklentiler

• IMG_20150216_195351.webp
    61,2 KB · Görüntüleme: 967
  • IMG_20150216_195254.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 927
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…