Odana bayıldım. Biz de erkek bebek bekliyoruz. Avizeni nereden bulduğunu ve fiyatını söylersen çok sevinirim.
Maşallah bütün odalar birbirinden güzel, göz alıcı ... Ama hiç düşündünüz mü canımızın bir parçası olan bebeklerimiz o şaşalı cafcaflı odalarda kendi başlarına kaldıklarında mı mutlu huzurlu olurlar yoksa annelerinin kokusunu hissede hissede annelerinin göğsünde uyuduklarında mı mutlu huzurlu olurlar. Ben ikinci çocuğuma hamileyim 34. haftamın içindeyim ve inşallah bebeğim benim yatağımın hemen bitişiğinde aramızda hiçbir engel olmadan benim kokumla büyüyecek... Bu da ne şimdi diyenler olacaktır. Anneye bağımlı bir çocuk istemiyorum ben diyenler olacaktır. Ama tecrübeyle sabittir hiç de öyle olmuyor. Kızım 9 ayına kadar kendi yatağında ama aynı odada uyudu ama yine de hem kendine hem bana hayatı zehrettti. Daha sonra Uzman Pedagog Adem Güneşin bir programında bebeklerinizle birlikte uyuyun tavsiyesini dinleme cesareti gösterdiğim günden itibaren hem ben hem de kızım huzura erdik. 2 yaşına kadar aynı yatakta uyuduk ve 3,5 yaşına kadar da aynı odada şimdiyse kardeşi geleceği için odasını ayırdım. Aslında tavsiye edilen 4 yaşına kadar aynı odada uyumak ama şükürler olsun biz şuana kadar bir sorun yaşamadık. İnşallah şimdi oğlumu da aynı şekilde büyütmeyi planlıyorum. Bebeğimin beşiğini yatağıma tamamen yapıştırıp arada hiçbir bariyer olmadan onu kucaklamak istiyorum. Tüm anne ve anne adaylarına da Adem Güneşin birkaç programını internetten bulup dinlemelerini şiddetle tavsiye ederim. Çocuklarımız bizim herşeyimiz kendimizden bile daha çok değer verdiğimiz canparemiz onları süslü mobilyalarla mutlu etmek yerine kendimizi vererek mutlu etmemiz daha gerekli değil mi .....
teşekkürler.gittigidiyordan almıştım,fiyatını tam olarak hatırlamıyorum ama 120-130 arası bişeydi sanırım.
bunlar sizin kişisel görüşünüz saygı duyarım ama bir cümlenize takıldım.bebekleri için oda hazırlayan hiç bir annenin amacı bebğini süslü mobilyalarla mutlu etmek değildir.bebek ne mobilya ne de oyuncakla mutlu edilebilir.bebekle değişen hayatımı biran önce bir düzene sokmaktı benim derdim odayı hazırlarken ki oğlum odasına doğar doğmaz değil kendisi buna hazır olduğunu bana hissettirdiğinde geçti.kaç yaşına kadar olduğunun bir önemi yok bebekle aynı yatakta uyumak bence yanlış bu da benim görüşüm.bebek anne sıcaklığını ve kokusunu hissetmek istediğini zaten belli eder.oğlum bazı günler inatla kucağımda uyumak istiyor ve ben de buna saygı duyuyorum.bebekle yan yana yatmak cesaret ister ben zarar veririm diye hala korkuyorum 8 aylık olmasına rağmen bebeğim.4 yaşına kadar ebeveyniyle aynı odayı paylaşan çocuğun psikolojisinin pek iyi etkileneceğini sanmıyorum bu durumdan,eşler arasındaki karı-koca ilişkisine girmiyorum bile.
herşeyimiz hazır minişimizi bekliyoruz sabırsızlıkla:))
Odanızı cok beğendim güle güle kullanıyorsunuzdur umarım bebiş gelmiştir sanırım :) bende mavı boyamak ıstıyorum duvar kagıdıyla kombınlemeyı dusundum fakat henuz ıcıme sınen bısey bulamadım hem de bıraz pahalıya gelıyo. sızın duvarlar bı alternatıf oldu benım ıçın nasıl yaptığınızı öğrenebılır mıyım? boya mı duvar kagıdımı?
teşekkür ederim.duvarlar boya.çok kolay aslında yapması,maskeleme bantlarıyla mavi ve beyaz şeritlerin sınırlarını belirledi boyacı sonrada boyadı.eşim hiç hoşlanmaz böyle şeylerle uğraşmaktan,hamile olmasam ben bile yapardım o kadar kolay yani.eşinin elinden geliyosa bu tür işler sırf boya masrafıyla işi halledebilirsiniz.
Eki Görüntüle 234400 Eki Görüntüle 234401 Eki Görüntüle 234402 Eki Görüntüle 234403 Eki Görüntüle 234404 Eki Görüntüle 234405 Eki Görüntüle 234406 Eki Görüntüle 234407 Eki Görüntüle 234408 Eki Görüntüle 234409
bıtınce eklerım dedıgım odamız nıhayet bıttı pazartesı kısmetse dogumumuz var sakın bukadar geçe bırakmayın bayanlar :86:
lütfen bebek arabasını nerden ve kaça aldıgınızı soylermıısınızzz ???nerden blabılırımm
Sasirdim nerden bulunuz fotolari 2011 senesinden 😊😊 bebeconfort streety arabamiz bizim zamanimizda sadece jokerde satiyordu ve o sene 850 lira civarindaydi fiyati
bende bebek odalarına baktım ama şimdilik almayı düşünmüyorum mothercare den bir karyola alıcam odasını daha sonra daha güzel bişey düşünüurm çünkü o kadar çok alınacak varki bütçeyle hepsini birden almak çok zor olacak hem hepsi iyi olsun hem hepsi birden olsun biraz zor olacak galiba o yüzden öncelikle yanımızda yatıracağımız süreçte kullanabileceğimiz bi karyola ile yetinip sonra gönlüme göre bir oda almayı planlıyorum ki diğer isteklerimde gerçekleşsin :)
Teşekkür ederimseninde bebeşin sağlıkla sıhhatle merhaba desin dünyaya umarım :)Merhaba monarosa
Evet maliyeti biraz yüksek ne yazıkki ama bebişimizin sağlığı için ağacı tercih ettik. Bir de modeli bende çok beğendim canlısını da görünce nakitte 5500 liraya 2 kapılı dolabını bakım sehpasını karyolasını bir de rafını aldım inş sende kısa bir sürede böyle bir takıma sahip olabilirsin bebişin şimdiden hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?