cnm bebek odası ıstemıyorum onu en azından 2 3 sene sonra degıstırmem gerekıcek dıyeCanım öncelikle hayırlı olsun.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bebişin büyüyüp genç olana kadar (en az 10-12 yaş falan) o odanın haşatı çıkmış olmaz mı sence?Bence ilköğretimi bitirene kadar kullanabileceği tarzda bir oda yapabilirsin.fikir olsun diye söylüyorum tabiki karar senin.
Benziyorlar birbirlerine.Bende 6 ay yanımda yatırırım diye aldım ama herkes 7.ayda odasını ayıramazsın diyor,bakalım ne olacak.
Ben şuan yazlıktayım.15 temmuzda dönücem.Mobilyalarımızı aldık,sanırım temmuz sonuna kadar gelir.Babasıda duvar kağıdını kapladı.Yazlık dönüşü beni pekçok iş bekliyor...kızlar biricik kızımın odası tamam artık inşallah yakında paylaşacağım resimleri sizler ne alemdesiniz
Ben şuan yazlıktayım.15 temmuzda dönücem.Mobilyalarımızı aldık,sanırım temmuz sonuna kadar gelir.Babasıda duvar kağıdını kapladı.Yazlık dönüşü beni pekçok iş bekliyor...
Ben şuan yazlıktayım.15 temmuzda dönücem.Mobilyalarımızı aldık,sanırım temmuz sonuna kadar gelir.Babasıda duvar kağıdını kapladı.Yazlık dönüşü beni pekçok iş bekliyor...
Valla bitince çok güzel oldu tabi ama yapması çok zor.Benim eşim böyle tadilat dekorasyon işlerinde marifetlidir o yüzden o yapabildi ama bilmeyen için kaplaması çok zor çünkü hava boşlukları falan oluyor onların düzeltilmesi falan epey beceri istiyor.Kaplatıcaksanız bir bilene yaptırın derim yoksa ziyan olabilir.Hayırlı olsuun bebisin odası..Biz de duvar kagıdı dusunuyoruz ama nasıl oluyor, zor mu? kendimiz kaplayabilirmiyiz kolaylıkla?
Canım geldi mi bebişin ne alemdesin?Ben hastanedeyim malesefcanım inşallah istediğin gibi olur herşey,ben bitirdim kızımın odasını ama daha resim yükleyemedim bugün yükleyim bari bir ara.
tatildesin demek aaahhh ne güzel benim yerime de gez dolaş yüz ben şimdi sancı bekliyorum evde
Canım geldi mi bebişin ne alemdesin?Ben hastanedeyim malesefNe olduğunu anlamadan bir anda sancılandım erken doğum riskim var üç gündür ilaçlar serumlarla durdurmaya çalışıyorlar.Bana dua edinnnnn
28+6 yarın 29 haftalık olucaz yani.Daha çokkk küçük çok korkuyorumallah yardimcin olsun canim kac haftalik oldun ?
28+6 yarın 29 haftalık olucaz yani.Daha çokkk küçük çok korkuyorum
Allah'ım bu durumda olup iyileşen birini duymak ne kadar sevindirici.İnşallah benim bebeğimde zamanında sağlıkla gelir.bende 30. haftamda aynı şeyi yaşamıştım iğne ve hap tedavisi almıştım. 3 gün hastanede kaldım sonra evde hiç kalkmadan yattım 2 hafta boyunca. sonra geçti bişey olmadı. yorulmamaya dikkat et ev işi falan yapma sakın.
Canım geldi mi bebişin ne alemdesin?Ben hastanedeyim malesefNe olduğunu anlamadan bir anda sancılandım erken doğum riskim var üç gündür ilaçlar serumlarla durdurmaya çalışıyorlar.Bana dua edinnnnn
Ah ne güzel canım.Allah sağlıklı uzun ömür nasip etsin kızına.Bahtı güzel olsun inşallah.Ben eve çıktım ancak sürekli yatıyorum.Arada kasılmalarım oluyor ama eskiye nazaran gayet iyiyim.İnşallah bebeğim zamanını beklerde senin gibi tatlı telaşlar peşinde olurum bende.canııııım nasılsın hastanede misin hala,inşallah hayırlı haber verirsin.Ben doğum yaptım canım 11inde bugün bir hafta doldu uğraşıyorum yani beni hatırlayıp sorduğun için sağol canım buarada bende duymuştum 25.haftasında sancılanan ama durdurmuşlardı inşallah senin de durmuştur öpüyorum hayırlı haberlerini bekliyorum.
mrb anım bencede kesinlikle beyaz agırlıklı olsun ama mavi olarakta bişeyler katmanı tavsiye ederim mesela perde yada hali mavi olabilir yada boyatma imkanınız varsa duvar mavi herşey beyaz olsun derim ben öyle düşünüyorum
Ah ne güzel canım.Allah sağlıklı uzun ömür nasip etsin kızına.Bahtı güzel olsun inşallah.Ben eve çıktım ancak sürekli yatıyorum.Arada kasılmalarım oluyor ama eskiye nazaran gayet iyiyim.İnşallah bebeğim zamanını beklerde senin gibi tatlı telaşlar peşinde olurum bende.
nefertiti bak canım sıkıldı şimdi duymamıştım ben,kullanmakla da alakalı olabilir mi acaba temiz kullanırız birşey olmaz inşallah.Buarada nefertiti bende 8.ayda filan odasına geçirmek yanımdan ayırmak istiyorum çünkü 8.aydan sonra korkuyu öğrenirmiş bebek amca gelini çocuğunu ayırmadı çocuk 5 yaşında hala anne yanında ayrı yatmıyor yine diğer amca gelini 8.ayda ayırdı çocuğunu çocuk 3,5 yaşında annesinin yanında yatmak istemiyor odasını arıyor istesede annesi izin vermiyor üstelemiyor çocuk ben de erken ayırmayı düşünüyorum bu yüzden.
Pulcinella canım prensesinin odası muhteşem olmuş bayıldım,Allah bebeğini sağlıklı sıhhatli etsin odasın da mutlu mesut oynar inşallah
beşiğin başında duvardaki kelebek yapıştırmayı nerden aldın canım benim kızımın duvar çıkartmasına uyuyor söyleyebilirsen almak isterim ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?