Doğuma Hazırlık BEBEK ODASI - Hadi bebişlerimizin odasını hazırlayanlar; resimlerini ekleyelim.....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benim de oğlum olacak hayırlısıyla beyaz oda alıcaz henüz almadık hiçbirşeyini artık başıyoruz almaya odasını yapınca inşallah burdan paylaşıcam hemen

Az kaldı; artık bambaşka bir dünyaya adım atıcaz (kendimi anne gibi hissedemesemde) bakalım nasıl olacak...

32. haftamdayım, sizden çoook uzak kaldım, ilgilenemedimmmm hiç.

açıkçası bir kanamayla uyandım ay başında bir sabah !!!
10 gün raporluydum, doktor amcamız biraz dinlenme verdi bize...
annem telaşlandı amannn da aman hiç birşey de almadınız etmediniz...
çarçabuk ttelaşını abarttı durmadan bişeyler yapıyor şimdi...
ciclerimizi de aldık, odamızı hazırlıyoruz, ben böyle ne beğenirsem kafama göre tek almayı düşündüğümden biraz zamana yaydım... e birde master var bir yandan iş, yoğun bir dönemdiiii, neyse resimleri herşeyi eklicem... görüşmek üzere...
öpüyorum hepinizi sevgilerrrr.

kızlar bebişlerinizin beşiklerini nerde nasıl yaptırdınız yada nerden aldınız kendiniz mi süslettiniz?

bende oda takımını Erol Mobilya'dan aldım****************** özellikle istanbul'da olan arkadaşlara öneririm hem fiyat olarak diğerlerine göre makul hem ürünleri güzel hemde müşteri memnuniyetine gerçekten önem veren bir firma. Benim aldığım model Royal 3 kapılı büyüyebilen beşikli olan takım. 3 hafta süre verdiler 2. haftanın sonunda getirdiler. sadece kapakta çok ufak bir sorun vardı onuda hiç talebimiz dahi olmadan 1 hafta içinde değiştirdiler. buarada kullandıkları boyanın özelliğinden sanırım takımda hiç koku yok. Hemen bebişleri yatırabilirsiniz yani. Birden kendimi firmanın pazarlamacısı gibi hissettim ama modokodaki fiyatları görünce (3000 TL den kapı açıyorlar) paylaşma gereği duydum

Son düzenleyen: Moderatör:
Takımın çok güzel canım,bebişin içinde sağlıkla mutlulukla büyüsün.Odanı tamamlayınca fotoğraflarını da koyarsan seviniriz.Benimde mobilyalarım geldi halımızla tülümüzde gelince koyucam fotolarını...

27. haftamdayım herşeyi hazırlamam lazım antalyanın sıcağında iyice şişmeden herşeyi tamamlamak istedim erken oldu belki ama bebek için alışveriş çok keyifli bişey.
ilk zamanlarında yatması için park yatak aldık, çilekten büyüyebilen bebek odası aldık çok şeker ama henüz eve gelmedi yarın gelecek inş. gelince fotosunu eklerim.

ay erolbebeyi eşim araştırma yaparken tevafuken bulmuş. biraz bakındım fiyatlar falan güzel geldi ama kapıda ödeme yokmuş o yüzden güvenemedik başka yerden aldık eşyalarımızı :) daha önce görseydim bı yorumunu bi cesaret alırdık belki

slm kızlar,
29. haftamdayım oğluşumun odası neredeyse hazır. Ağırlaşmadan gezip dolaşıp alıyım dedim. Önce odayı mavi beyaz su dalgası gibi boyattık. Duvar sticker'larını yapıştırdık. Deniz hayvanları temalı. Sonra mobilyaları ve halısı geldi. Gerçekten boya kokusu kolay kolay çıkmıyor. Almakta gecikmeyin derim. Geçen hafta da duymuşsunuzdur Eminönü Havuzlu Han'dan giysi, edevat vs. alışverişimi yaptım. Ufak tefek alacaklarım dışında işimi kolayladım.
Herşey bitip yerleştirdiğimde fotoları ekliycem. Bebek alışverişi çok keyifliymiş evlenirken bu kadar zevk almamıştım.
Allah Herkese hayırlı evlatlar nasip etsin...

Herkes bana kızıyordu ne acelen var bu kadar erken alışveriş mi yapılır diye.Ben 24.haftam dolmadan herşeyimi halletmiştim.İyikide yapmışım.28.haftamda aniden sancılandım ve erken doğum riski nedeniyle sürekli yatmam gerekiyor şimdi.Gerçekten bebiş alışverişinin tadı başka.Kendim yapamasaydım çok üzülürdüm

Çoookkkk güzel olmuş.Zevkli bir annesi var.Tatlı oğlun içinde huzurla büyüsün.Beyazı çok seviyorum ben yaaaOda da büyük olunca kendini göstermiş mobilyalar.Uyku seti,dolap kulpları sticker ve halı uyumu çok iyi.Bende dolap kulbu duvar kağıdı ve uyku setini takım yaptırdım.Halımız gelsin koyucam fotoları.

daha guzelerı sızlerın olsuuunnnnn
hep guzel gunlerı olsun odalarında ınsallahh..
ekle muhakkak merak ettım dogumdan sonra bakıcaz artık

kızlar benim oğlum olacak çilek in arabalı yataklarından almak istiyoruz ilk 6 ay yatacağı beşiğini aldık ama ondan sonra ne yapacağımı bilmiyorum arabalı yataklar alçak sonuçta 1 yaşına kadar yanımda yatırsam park yatakta falan.1 yaşından sonra yatağında yatması sakıncalı olur mu sizce

korkuluksuz yatakta 1 yasındakı cocugu yatıramazsın canım ya :44:

arabalı yataklar düm düz değil kenarları var biraz ama tabi yeterli değil önüne sandalye falan koymak lazım herhalde.büyüyen yataklardan almayıda hiç istemiyorum.ablam aldı pişman oldu zaten 1,5 yıl yanında yattı şimdide anaokuluna gidicek çalışma masası kitaplık istiyo tabi mobilyanın takımından bulmak kolay değil.o yüzden şimdi yeni oda takımı alıyo.onu görünce bende ne yapsam karar veremedim

çok sağ ol canım iyi oldu bu ben de maltepe de ikamet ediyorum çok yakın bu mağaza da pendikteymiş eşimin işyeri de pendikte bir ara gider bakarız...umarım kalitelidir de

kesinlikle katılıyorum. 24. haftadan itibaren hazırlıklara başlamak lazım. Eminönü'ye sadece 2 hafta önce gittim. Ama bu 2 haftada daha çok ağırlaştım sanki. Şimdi gitsem o kadar rahat gezemem herhalde. Tabi ki çok erken aylarda alışveriş yapılmamalı Allah korusun kötü ihtimallere karşı ama çok geçe de bırakmamak lazım

canım çok güzel olmuş bebeğinin odası allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin analı babalı büyüsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…