Takımın çok güzel canım,bebişin içinde sağlıkla mutlulukla büyüsün.Odanı tamamlayınca fotoğraflarını da koyarsan seviniriz.Benimde mobilyalarım geldi halımızla tülümüzde gelince koyucam fotolarını...bende oda takımını Erol Mobilya'dan aldım**************** özellikle istanbul'da olan arkadaşlara öneririm hem fiyat olarak diğerlerine göre makul hem ürünleri güzel hemde müşteri memnuniyetine gerçekten önem veren bir firma. Benim aldığım model Royal 3 kapılı büyüyebilen beşikli olan takım. 3 hafta süre verdiler 2. haftanın sonunda getirdiler. sadece kapakta çok ufak bir sorun vardı onuda hiç talebimiz dahi olmadan 1 hafta içinde değiştirdiler. buarada kullandıkları boyanın özelliğinden sanırım takımda hiç koku yok. Hemen bebişleri yatırabilirsiniz yani. Birden kendimi firmanın pazarlamacısı gibi hissettimama modokodaki fiyatları görünce (3000 TL den kapı açıyorlar) paylaşma gereği duydum
bende oda takımını Erol Mobilya'dan aldım****************** özellikle istanbul'da olan arkadaşlara öneririm hem fiyat olarak diğerlerine göre makul hem ürünleri güzel hemde müşteri memnuniyetine gerçekten önem veren bir firma. Benim aldığım model Royal 3 kapılı büyüyebilen beşikli olan takım. 3 hafta süre verdiler 2. haftanın sonunda getirdiler. sadece kapakta çok ufak bir sorun vardı onuda hiç talebimiz dahi olmadan 1 hafta içinde değiştirdiler. buarada kullandıkları boyanın özelliğinden sanırım takımda hiç koku yok. Hemen bebişleri yatırabilirsiniz yani. Birden kendimi firmanın pazarlamacısı gibi hissettimama modokodaki fiyatları görünce (3000 TL den kapı açıyorlar) paylaşma gereği duydum
Herkes bana kızıyordu ne acelen var bu kadar erken alışveriş mi yapılır diye.Ben 24.haftam dolmadan herşeyimi halletmiştim.İyikide yapmışım.28.haftamda aniden sancılandım ve erken doğum riski nedeniyle sürekli yatmam gerekiyor şimdi.Gerçekten bebiş alışverişinin tadı başka.Kendim yapamasaydım çok üzülürdümslm kızlar,
29. haftamdayım oğluşumun odası neredeyse hazır. Ağırlaşmadan gezip dolaşıp alıyım dedim. Önce odayı mavi beyaz su dalgası gibi boyattık. Duvar sticker'larını yapıştırdık. Deniz hayvanları temalı. Sonra mobilyaları ve halısı geldi. Gerçekten boya kokusu kolay kolay çıkmıyor. Almakta gecikmeyin derim. Geçen hafta da duymuşsunuzdur Eminönü Havuzlu Han'dan giysi, edevat vs. alışverişimi yaptım. Ufak tefek alacaklarım dışında işimi kolayladım.
Herşey bitip yerleştirdiğimde fotoları ekliycem. Bebek alışverişi çok keyifliymiş evlenirken bu kadar zevk almamıştım.
Allah Herkese hayırlı evlatlar nasip etsin...
daha guzelerı sızlerın olsuuunnnnnÇoookkkk güzel olmuş.Zevkli bir annesi var.Tatlı oğlun içinde huzurla büyüsün.Beyazı çok seviyorum ben yaaaOda da büyük olunca kendini göstermiş mobilyalar.Uyku seti,dolap kulpları sticker ve halı uyumu çok iyi.Bende dolap kulbu duvar kağıdı ve uyku setini takım yaptırdım.Halımız gelsin koyucam fotoları.
kızlar benim oğlum olacak çilek in arabalı yataklarından almak istiyoruz ilk 6 ay yatacağı beşiğini aldık ama ondan sonra ne yapacağımı bilmiyorum arabalı yataklar alçak sonuçta 1 yaşına kadar yanımda yatırsam park yatakta falan.1 yaşından sonra yatağında yatması sakıncalı olur mu sizce
ay erolbebeyi eşim araştırma yaparken tevafuken bulmuş. biraz bakındım fiyatlar falan güzel geldi ama kapıda ödeme yokmuş o yüzden güvenemedik başka yerden aldık eşyalarımızı :) daha önce görseydim bı yorumunu bi cesaret alırdık belki
Herkes bana kızıyordu ne acelen var bu kadar erken alışveriş mi yapılır diye.Ben 24.haftam dolmadan herşeyimi halletmiştim.İyikide yapmışım.28.haftamda aniden sancılandım ve erken doğum riski nedeniyle sürekli yatmam gerekiyor şimdi.Gerçekten bebiş alışverişinin tadı başka.Kendim yapamasaydım çok üzülürdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?