Doğuma Hazırlık BEBEK ODASI - Hadi bebişlerimizin odasını hazırlayanlar; resimlerini ekleyelim.....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

merhabalar çok güzel olmuş çok beğendim Allah analı babalı büyütsün oyun parkı ve bebek arabası pusetli galiba markasını ve nerden aldığınızı merak ettim yazarsanız sevinirim:)

çok güzel olmuş ellerinize sağlık...
sormak istediğim bişey var bebek mevlütlerinde bardak süslemelerini kendiniz mi yapıyorsunuz hazırmı satılıyor??

tşk ederim kızlar bır tek halımız eksik.perdeler tamamlandı.yenı fotolarıda eklerım ınş.

bardakları almadım cnm ben yaptım.çok daha ucuza maloldu.

tşk ederim kızlar bır tek halımız eksik.perdeler tamamlandı.yenı fotolarıda eklerım ınş.

bardakları almadım cnm ben yaptım.çok daha ucuza maloldu.

ellerine sağlık cnm güzel yapmışsın. ben de kendm yapmak istiorum ama bakalım. böyle işlere çok yatkın deilimdr inş beceririm

merhabalar çok güzel olmuş çok beğendim Allah analı babalı büyütsün oyun parkı ve bebek arabası pusetli galiba markasını ve nerden aldığınızı merak ettim yazarsanız sevinirim:)
bayıldım bayıldım bayıldım çok güzel allah inşallah bu odada huzur içinde büyütür oğlunu nerden aldım merak ettim gerçi beni daha 8 ayın var oama olsun

Evet aydınlık olacaktır diye düşünüyorum bende.Tek endişen beyaz mobilyalar bir zaman sonra sararıyormuş.İnşallah bizimkiler öyle olmaz
cnm dert etme halam 30 yıllık evli herzaman tertemiz ferah bir evi oldu, ki benim salon mobilyalarımda beyaz, evimizin kapılarında sararma var ama mobilyalarıma inan hiç bir şey olmadı, o yüzden bende diğer arkadaşlar gibi beyaz devam ediyorum, muhtemelen önümüzdeki hafta ciclerimiz gelecek, inş.sizlerle paylaşacağım....

Evet yatak odama sepet alanlardanım bende, ama 5-6 ay yatabileceği ölçülerde olanlarından fakat o da gelmedi henüz :)) mobilyalarımda gelecek inş.önümüzdeki hafta artık odasını yerleştireceğiz....

merhaba kızlar ilk fotografdaki beyaz mobilya çok güzel nereden ve ne kadara alabilirim 27 haftamızdayız karar vermemiz gerekiyor
ilk resimleri netten topladım ikeanın hensvik modeli ve firmaları sayıyorum:) sialdi, inci tunçel, meltem modüler mobilya, zekibebe mobilya... Ama bu kadar incelerdim bir sürü model topladım dedemiz yapıyor ... yılların mobilyacısına denk geldiniz mutlaka eklerim resimleri bakarsınız, beğenenlere yardımcı olurum :)))

Canım geldi mi bebişin ne alemdesin?Ben hastanedeyim malesefNe olduğunu anlamadan bir anda sancılandım erken doğum riskim var üç gündür ilaçlar serumlarla durdurmaya çalışıyorlar.Bana dua edinnnnn
sıkıntı yapma sen rahat ol sadece benim ufaklıkta erken gelir gibi oldu doktor amcamız 10 gün dinlendik şimdi 35.haftamızı dolduruyoruz herşey yolunda...

odaların hepsi çok şeker bence genç odasını yaşı gelince kendisi seçer çünkü o zamana kadar yeni modeller çıkar oğlunuz şimdi alacağınız takımı beğenmeyebilir ama hemen yeni takım takım almak gerekmesin diye 6 7 yaşına kadar kullanacağı bir takım alabilirsiniz

bayıldım bayıldım bayıldım çok güzel allah inşallah bu odada huzur içinde büyütür oğlunu nerden aldım merak ettim gerçi beni daha 8 ayın var oama olsun

tesekkur ederım buarada 8.8.11 de yavruma kavustum darısı hepınızın basına:)

oyun parkımız Graco Contour prestıge

arabamız oto koltuguyla beraber Bebeconfort Streety..9 ay bıyunca araba arastırdım ve 39.hafta sonunda gıdıp bunu aldım ıstedıgım tum ozellıkler mevcut ve dıger begendıklerımın yarı fıyatına ..

mobılyalar ıse Bursa da yasıyoruz bız Moremodan aldık

daha guzellerı sızlerın olsunnn ınsallaah

merhaba gem odanız çok güzel olmuş.o duvar stickerlarına bayılıyorum bende almak istiyorum ama bir türlü bulamıyorum ağaç ve zürafalı stickerları nerden aldın?bebişin ve sana sağlık mutluluklar.

coooooookkkkkkk tesekurler

bızım mobılyalarımızla beraber geldı onlar ama urun deno kıds e aıt web sayfalarından bakabılırsın

teşekkür ederim cnm.Allah hayırlısıyla bebişini kucagına almayı nasıp etsın ıns. modesadan aldım cnm bu demirkapı tarafında...

teşekkür ederim cnm.Allah hayırlısıyla bebişini kucagına almayı nasıp etsın ıns. modesadan aldım cnm bu demirkapı tarafında...

çok teşekkür ederim canım allah bi sancıda kurtarsın inş.

ne güzel hepinize güzel güzel kullanmalar diliyorum odalar harikaa..hayırlısı ile maşşş..,ben heveslendiğim hiçbişeyi yapamıyorum istediğim gibi..fazladan oda yok şimdilik park yatak falan aldık idare edelim diyoruz. sağlıkla kucağımıza alalım..inş..

Son düzenleme:
Hepsi birbirinden güzel, Rabbim hayırlı, sağlıklı ve uzun ömürlerde kullanmayı nasip etsin, Benimde annem ilk torunu olduğu için çok hevesleniyor, ikibuçuk ayılık hamileyim, ve bizim adetimizde kızın ailesi bebek bir aylıkken ve ya kırkı çıkınca beşik günü yapar, beşiğini kızın annesi alır, ama annem torunu için bebek odası hazırlamak istiyor, bunada ben karşıyım, çünkü etrafıma bakıyorum, herşeye sahip olarak büyüyen çocuklar maalesef doyumsuz ve şükürsüz oluyorlar, bense çocuğumun yokluğuda varlığıda bilmesini istiyorum,

mesela 4 yaşına kadar odası olmasın, 4-5 yaşlarındayken odası hazırlanırken o anın heyecanını, mutluluğunu yaşasın istiyorum,

hayırlısı bakalım zaman ne gösterecek, Rabbim herkese çocuklarını hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…