- 19 Şubat 2018
- 511
- 391
- 103
- 33
- Konu Sahibi senaaa250634
-
İlişki de olmayınca bunaliyorlar aslında gibiHepiniz çok güzel yazmışsınız okudukça kendimi daha güçlü hissettim. Şuan emziriyorum oğlumu iki saat önce uyumuştu. Eşimle doğru düzgün konusmadik bile dünden beri, onunda pek umrunda değil haftaya izin alacak. gece emmesini kesmeyi deneyeceğiz. Sonra odasını ayiririz falan dedim ne heves var ne de lafı çok uzatti. Yarın ailemin yanına gideceğim bir gece kalacağım. Yoksa daha fazla aynı ortamda bulunanayacagim. Böyle davrandikxa üzülüyorumm
Valla bebek olunca birlikte uyumak diye bisey kalmiyor bak 2 sene olcak kizima hamileyken birlikte olmuşum en son daha bir kere bile bir araya gelemedik asıl benim çığlıklar atmam lazım avaz avazMerhaba aynısını ikinci bebeğimde bende yasadim calismiyorm esim sabah karanlıkta ise gidip karanlikta geliyor cok yoğun çalışıyor kendi isi ve ebbegin sesinden uyanmak istemiyordu bende bebekle birlikde evimzde bylunan başka buyuk yatak olan odaya taşındım kendmi cok kotu hissediyordum degerdiz kiymetsiz ama beebk 21aylik odasında uyutup odama dönüyorum emzirmek icin kalktığımda emzirip bazen orda kalıyor bazen ystagma dönüyorum bebegi uyutp mtlaka esiniizn yanna gidin bence birlikte uyumak evllikte en onemli seylerden biri
Cok uzun süre bu. Evlilikte cinsellik cok onemli ve sarilarak uyumaktaValla bebek olunca birlikte uyumak diye bisey kalmiyor bak 2 sene olcak kizima hamileyken birlikte olmuşum en son daha bir kere bile bir araya gelemedik asıl benim çığlıklar atmam lazım avaz avaz
Eşin çalışmıyor mu dedi? Tek başına çocuk bakarken evi çekip çevirmek ne kadar zor haberi var mı acaba hadsizin?
Evet oda ayri bir sorun mesela yatmak istiyorum yatmayı özledim gayet açığım bu konuda ama gel görki yatmaya bile vakit yok cocuk dogduktan sonra kari koca olarak birbirimizden çoooooookk uzaklaştik sankiYeğenim erkek aşırı yoğun çalışıyor. Karısı ev hanımı. Birlikte yatıyorlar şu an o da 15 aylık. Çocuğun odası ayrı gece kalkıp bebeğe bakar annesine getirir emzirsin diye.
Yine bir arkadaşın kocası vardı. Gece cocuğun bezini değişip anneye getirip emzirme bitince yatağa götürüp yatırırdı.
Yani kişilere göre değişir. Benim çocuk büyüdü hatırlamıyorum nasıl yaptık.
Ama nasıl alışırsa öyle gider. Hayatınızın figüranı olmayın baş rol sizin.Kv bu kadar işinize karıştırmayın.
Siz eşinizle duygusal bir şeyler yaşamayı da özlemişsiniz.
Allah kolaylık versin.
Umarım çözersiniz.
Valla hayat sizin için gerçekten zor olsa gerek .. Mesajlarınızı okudum da ilginç yani..Valla bebek olunca birlikte uyumak diye bisey kalmiyor bak 2 sene olcak kizima hamileyken birlikte olmuşum en son daha bir kere bile bir araya gelemedik asıl benim çığlıklar atmam lazım avaz avaz
Koptuk işte hiçbirşeye vakit bulamamaktan o eskiden birlikte olduğumuz geceler artik hicbiri yok hep bi anı olarak kaldi sanki o günler gelmeyecek birdaha gibi hissediyorumCok uzun süre bu. Evlilikte cinsellik cok onemli ve sarilarak uyumakta
Önce düşünce yapınızı değiştirinKoptuk işte hiçbirşeye vakit bulamamaktan o eskiden birlikte olduğumuz geceler artik hicbiri yok hep bi anı olarak kaldi sanki o günler gelmeyecek birdaha gibi hissediyorum
Hanimefendi bizde hergün ayri yatmiyoruz arada gelir sarilir mesela ama o eski günlerin tadi gittisanki cocuktan sonra oldu butun bunlarValla hayat sizin için gerçekten zor olsa gerek .. Mesajlarınızı okudum da ilginç yani..
2 yaşına gelen bir çocuğunuz var ve en son hamile iken birlikte oldunuz ve hala ayrı yatıyorsunuz öyle mi ?? Evde birlikte konakladığınız kişinin ev arkadaşınız olmadığından eminsiniz dmi ?
Aksi mümkün değil çünkü..
Benim de 16 aylık bir kızım var eşim sabah 7:30 işe gidiyor akşam 7 de geliyor ama bir kez dahi ayrı yatmadık..
Haftanın min 2 günü beraber olmayı ihmal etmedik.
Bence bir an önce toparlanmanız gerek en acilinden hemde..
Normal gördüğünüz şey aslında hiç normal değil
Bu kişiden kişiye değişirHanimefendi bizde hergün ayri yatmiyoruz arada gelir sarilir mesela ama o eski günlerin tadi gittisanki cocuktan sonra oldu butun bunlar
Siz çocuk doğduktan sonra eş olmayı unutmuşsunuz ikinizde. Bebek bakımı konusunda size katıldığım noktalar var. Ben de yalnız büyütüyorum. Eşim uzun saatler çalışıyor, bana çok yardımı dokunamıyor. Sizi bu konuda anlıyorum hak da veriyorum. Herkesin hayatı, yaşam şartları bir değil. Amaaa anne baba olduk diye cinselliği de unutmayın. Hiç mi uyumuyor çocuğunuz? Çok uzun bir zamandan bahsetmişsiniz. Hiç normal değil bu durum.Hanimefendi bizde hergün ayri yatmiyoruz arada gelir sarilir mesela ama o eski günlerin tadi gittisanki cocuktan sonra oldu butun bunlar
Bu kişiden kişiye değişir
Herkesin ilişki dinamiği bir değildir.
Siz bnu çok normal bir şeymiş gibi anlatmışsınız ama bizde ya da x kişisinde çocuktan sonra hiç değişen bir şey yok.
karşılıklı anlayış, hoşgörü, yardım hepsini hizaya sokuyor
Siz biraz çocuk işini babaya devredin bence kendinize zaman ayırın bi kuaföre güzellik merkezine masaja falan gidin..
Ne bileyim ufak bir tatil, başbaşa bir yemek, güzel bir gece vs ..
Normal değil tekrar söylüyorum ..
Normalmiş olması gereken buymuş gibi anlattığınız şey asla normal değil :) Naçizane önerim.
Çocuk geceleri zor uyuyor veya uyanıyor ee oda işe gittiği için ne duş almaya nede birlikte olmaya vakit kaliyor sonucta bunlari yapabilmek icinde zaman lazim o zamani yaratamadik ne yazikkiSiz çocuk doğduktan sonra eş olmayı unutmuşsunuz ikinizde. Bebek bakımı konusunda size katıldığım noktalar var. Ben de yalnız büyütüyorum. Eşim uzun saatler çalışıyor, bana çok yardımı dokunamıyor. Sizi bu konuda anlıyorum hak da veriyorum. Herkesin hayatı, yaşam şartları bir değil. Amaaa anne baba olduk diye cinselliği de unutmayın. Hiç mi uyumuyor çocuğunuz? Çok uzun bir zamandan bahsetmişsiniz. Hiç normal değil bu durum.
Siz onu ise gonderdikten sonra yan gelip yatiyorsujuz heralde??? Ben gunduz uyumuyorum. Cocuk var evin isleri var, kendime zaman ayirmaya vakit bile kalmiyor. Eee gunduz uyumadigimiza gore babayla durumlarimiz eşit. Onlarin uykusunu bizimkinden degerli kilan ne?
Yanlış anlamanızı istemem. Yargılamıyorum sizi, o zamanı bulmak da sizin elinizde aslında. Benim de çocuğum gece saat başı uyanıyor neredeyse, emzirerek uykuya döndürüyorum çoğunlukla. Herkes benzer süreçlerden geçiyor, herkesin eşi çalışıyor. Bunlar bahane olmamalı bence.Çocuk geceleri zor uyuyor veya uyanıyor ee oda işe gittiği için ne duş almaya nede birlikte olmaya vakit kaliyor sonucta bunlari yapabilmek icinde zaman lazim o zamani yaratamadik ne yazikki
Yok bahane değil hatta bu konuyu ilk defa eşimede açmak zorunda kaldım ve söyledim kendisine oda aynı şeyi söylüyor zaten inanın ki zaman yok yani yorgun oluyoruz çocuk çok hareketli birde gün içinde yoruluyorum oda işten geliyor anca yemek anca cocugun banyosu falan filan derken bi bakmisiz yatma saati olmus inanin hep bu sekildeyizYanlış anlamanızı istemem. Yargılamıyorum sizi, o zamanı bulmak da sizin elinizde aslında. Benim de çocuğum gece saat başı uyanıyor neredeyse, emzirerek uykuya döndürüyorum çoğunlukla. Herkes benzer süreçlerden geçiyor, herkesin eşi çalışıyor. Bunlar bahane olmamalı bence.
Bu konuda dertliysaniz ayrı konu mu açsanız? Konu sizin sandım kaç kez. Yorumları size yazılmış gibi alıntılayip devam ediyorsunuz.Valla bebek olunca birlikte uyumak diye bisey kalmiyor bak 2 sene olcak kizima hamileyken birlikte olmuşum en son daha bir kere bile bir araya gelemedik asıl benim çığlıklar atmam lazım avaz avaz
Çünkü odasında yatmıyor korkuyorum diyor. Geceleri 7362626 defa uyanıp ağlıyor. Onun odasında yatağının başında uyuyana kadar beklememi kabul etmiyor. Boynuma sarılarak uyuyor. Şu an mesela göğsümde yatıyor. En ufak kıpırdasam uyanıp daha çok sarılıyor.Cozum bebegin odasini ayirmak cok basit bir cozum siz neden zorlandiniz bu durumu cozmekte bukadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?