- Konu Sahibi senaaa250634
-
Tabiki kimse ayırmıyor normal değilKızlar merhaba sizden yaşadığınız süreci yazmanızı rica ediyorum. Eşim bebek dogduktan sonra odasını ayırdı ve bu şekilde alıştığı için 15 ay olduğu halde bebek hala aynı odada uyumak istemiyor sizler nasıl yapiyorsunuz. İki yıl ücretsiz izindeyim ben o ise gidiyor diye böyle olduğunu söylese de ben diğer eşlerin naptigini merak ediyorum.
Hayat her zaman istediğiniz şartları size sunmuyor ne yazık ki ben çalışan bir kadin değilim ayrıca çalışan bir kadin olsam dahi yine cocuguma kendim bakmayi tercihEşim yerine ben işe gidiyorum zatenSiz de bu zorluğu çekmemek için işe girin
Bunaliyorum zaten ama yapcak birseyim yok çünkü kimsemiz yok uzaktayız oda yoruluyor ikimizde yoruluyoruz mesela işten geldimi sağolsun yemeğimi yapıyor ama herşeyi onlardan bekleyemeyiz ki bir yere kadar bak yorgun argın gelip yemeğimide yaptı kolay değilki her erkek yemek yapmayi bilmez yani sağolsun yardimci oluyor ama ben nasilsa uyumuyorum oda uyumasin diye düşünmekte biraz insafsizca geliyor bazı yorumcularda görüyorum mesela ben sabahliyorum oda sabahlasin işe gitcek alt tarafi bunda ne varki gibi dusunceler de sacma cunku herkezin bir sorumlulugu var . ANNE her ne kadar cocuguyla ilgilensede babaninda yapmasi gereken başka sorumluluklar da var ayrica eşleri hiç yaninda olmayan kadinlarda var o zaman onlara ne demeliyiz onlarda Anne değilmi? Ben bu konuda eşime çok yüklenmek istemiyorum çünkü elinden geleni zaten yapiyor adam daha ne yapalirkiBiz ayrı yatıyoruz
İlk çocukta bir süre ayrı yattık sonra üçümüz uyumaya başladık. Kızım 2 yaşındayken ikinci bebek doğdu, şimdi 1,5 yaşında. Doğumdan bu güne ayrı yatıyoruz.
Eşim büyük kızımla yatıyor 3,5 yaşında.
Ben sen küçük kızımla yatıyorum 1,5 yaşında.
Bizde bu düzen güzel oldu çünkü küçük kızım doğduğundan beri uykusu problemli. Gece sırayla bakıyoruz. Genelde eşim geç yattığı için gece 12-1e kadar o bakıyor ben uyuyorum. Gece Benim yanıma bırakıyor çocuğu, kendi büyük kızımızla yatıyor. Sabah 6-7 civarı küçüğü eşime verip ben bir saat daha yatıyorum, sonra eşim işe gidiyor.
Eşiniz ayrı yatıyorsa siz de dönüşümlü bakın. İşe gidiyor olabilir tamam ama annenin de tek başına uykusuzluğa dayanması çok da kolay değil. Hem de hep tek bakmaktan bunalırsınız, sizin de nefes almaya ihtiyacınız var
Mutlaka yoruluyoruz tabiki ama benim demek istediğim yanlış anlaşıldı galiba ben eşler yardim etmesin demiyorum onlarda yardimci olmali tabiki ama bir yere kadar sonuçta çalışıyorlar bütün gun evde bi basimiza cocukla kalan yine biz anneler oluyoruz ne yazikkiBirde ütü yapmayın ya kendisi yapsın bir zahmet bu kadar güçlü olmayın sonra altında eziluyorsunuz . Bir kadınlar da insanız bazen kendime de hatırlatıyorum. Akşama kadar eşimden çok yorulduguma eminim
Ben çocukların odasını 6.ayda ayırdım evet zor oldu sürekli kalkmak ama yatak falan ayirmadik. Bazen çocukların yanımıza gelip uyuduguda oldu esimde 4 fıtık ikisi patlak olduğu halde yatağı bırakmadıKızlar merhaba sizden yaşadığınız süreci yazmanızı rica ediyorum. Eşim bebek dogduktan sonra odasını ayırdı ve bu şekilde alıştığı için 15 ay olduğu halde bebek hala aynı odada uyumak istemiyor sizler nasıl yapiyorsunuz. İki yıl ücretsiz izindeyim ben o ise gidiyor diye böyle olduğunu söylese de ben diğer eşlerin naptigini merak ediyorum.
Burada yazılanları okuduğumuz için sadece yanlış anlaşılmalar oluyor. Telafi ediyorsa Baska şekilde yardımcı oluyorsa zaten onun uyumasida sorun olmaz. Eşim bir kere altını değiştirmemiş tır yemek yedirmemistir.. sevmeyi sokaktaki adamda yaparHayat her zaman istediğiniz şartları size sunmuyor ne yazık ki ben çalışan bir kadin değilim ayrıca çalışan bir kadin olsam dahi yine cocuguma kendim bakmayi tercih
Bunaliyorum zaten ama yapcak birseyim yok çünkü kimsemiz yok uzaktayız oda yoruluyor ikimizde yoruluyoruz mesela işten geldimi sağolsun yemeğimi yapıyor ama herşeyi onlardan bekleyemeyiz ki bir yere kadar bak yorgun argın gelip yemeğimide yaptı kolay değilki her erkek yemek yapmayi bilmez yani sağolsun yardimci oluyor ama ben nasilsa uyumuyorum oda uyumasin diye düşünmekte biraz insafsizca geliyor bazı yorumcularda görüyorum mesela ben sabahliyorum oda sabahlasin işe gitcek alt tarafi bunda ne varki gibi dusunceler de sacma cunku herkezin bir sorumlulugu var . ANNE her ne kadar cocuguyla ilgilensede babaninda yapmasi gereken başka sorumluluklar da var ayrica eşleri hiç yaninda olmayan kadinlarda var o zaman onlara ne demeliyiz onlarda Anne değilmi? Ben bu konuda eşime çok yüklenmek istemiyorum çünkü elinden geleni zaten yapiyor adam daha ne yapalirki
Benim eşimin uykusu ağırdır, kızımızın ağlama sesine kesinlikle uyanmaz. O da, ben de yatak ayırmayı hastalık haricinde düşünmeyiz. Mesajların hepsini okumadım kusura bakmayın. Benim kızım da 15 aylık. Bebeginizin odasını ne zaman ayıracaksınız ?Kızlar merhaba sizden yaşadığınız süreci yazmanızı rica ediyorum. Eşim bebek dogduktan sonra odasını ayırdı ve bu şekilde alıştığı için 15 ay olduğu halde bebek hala aynı odada uyumak istemiyor sizler nasıl yapiyorsunuz. İki yıl ücretsiz izindeyim ben o ise gidiyor diye böyle olduğunu söylese de ben diğer eşlerin naptigini merak ediyorum.
Sadece lohusayken odalarimiz ayriydi, onda da ben annemle salonda yatiyordum, yani iki koltugu da açıyorduk birinde ben yatiyordum yanimda bebek arabasi icinde bebek yatiyordu, diger koltukta da annem yatiyordu, dikislerden dolayi rahat kalkamadigim icin vs gece bebek agladiginda kalkip bana veriyordu. Esim ise gittigi icin yatak odasina gidip uyuyordu. Onun dışında öyle odamizi falan ayirmadik hic bebek gece agladiginda kalkip emziriyorum onun yaninda sonra geri yatiriyorum, ha eğer bebegin bi sıkıntısı varsa asla geri emip uyumayacak gibiyse ya da cok ağlıyorsa kalkip baska odaya gidiyorum gece. Bazen o gittiğim odada uyuyakaliyorum ama onun dışında beraber yatiyoruz yani. Bence siz diger eslerin bu sekilde olmadigini, sizin de 15 aydir ayrı yatmanizin asla normal olmadigini anlatin.Kızlar merhaba sizden yaşadığınız süreci yazmanızı rica ediyorum. Eşim bebek dogduktan sonra odasını ayırdı ve bu şekilde alıştığı için 15 ay olduğu halde bebek hala aynı odada uyumak istemiyor sizler nasıl yapiyorsunuz. İki yıl ücretsiz izindeyim ben o ise gidiyor diye böyle olduğunu söylese de ben diğer eşlerin naptigini merak ediyorum.
Yine bi herbokolog kaynana vakası !ve annesi sürekli sen uykunu almazsan daha kötü olursun dedi. Eşimde biraz da korktuğu için
Mesajlarin hepsini okumadim kv ne alaka o da mi karisiyormusYeğenim erkek aşırı yoğun çalışıyor. Karısı ev hanımı. Birlikte yatıyorlar şu an o da 15 aylık. Çocuğun odası ayrı gece kalkıp bebeğe bakar annesine getirir emzirsin diye.
Yine bir arkadaşın kocası vardı. Gece cocuğun bezini değişip anneye getirip emzirme bitince yatağa götürüp yatırırdı.
Yani kişilere göre değişir. Benim çocuk büyüdü hatırlamıyorum nasıl yaptık.
Ama nasıl alışırsa öyle gider. Hayatınızın figüranı olmayın baş rol sizin.Kv bu kadar işinize karıştırmayın.
Siz eşinizle duygusal bir şeyler yaşamayı da özlemişsiniz.
Allah kolaylık versin.
Umarım çözersiniz.
Doğmamış çocuğa don biçmeyim ama benim de yapmak istediğim bu şekilde diğer türlü aile birliği bozulurBebek 15 aylık olmuş maşallah.
Odasına geçirseniz iyi olmaz mı?
Biz hep üçümüz aynı odada uyuduk. Anne yanı beşiğinde uyudu bebe. Bebeğimizi 7. Ayda odasına yerleştirdik.
Oğlu uykusunu alamaz diye ayrı yatmalarını istiyormuşMesajlarin hepsini okumadim kv ne alaka o da mi karisiyormus
Bi kere öncelikle kayinvalideyi karistirtmayin, izin vermeyin karismasina. Bisey dediginde ayni yatakta yatip yatmamak kocamla benim aramda özel bi konu, siz karismazsaniz sevinirim diyin. esinize de bi rest cekin madem ki deliksiz uyku istiyormus cocuk yapmasaymis o zaman. Daha önce cok konustuysaniz ve düzelmediyse gözünü bi korkutun, bekarken de tek uyuyordum beraber ayni yatağı paylasmayacaksak evli kalmanin manasi yok diyin. Ben bu sekilde devam etmek istemiyorum diyin. Gerekirse bı süre onu yok sayın yemegini yapmama gömleğini ütülememe vs gibi. Bisey dediğinde de aynı yatağa yatmaya gelince karın olduğumu hatirlamiyorsun da bu islere gelince mi hatirliyosun diyin.Biz ayrı odada büyük bir yatakta yattigimiz için beraber uyuyoruz oğlumla bazen ama kendi yatagindada uyurdu. Eşimin biraz rahatsızlıkları çıktı ve annesi sürekli sen uykunu almazsan daha kötü olursun dedi. Eşimde biraz da korktuğu için böyle devam etti. Bende artık tek uyumaya alıştım ve bu durum beni çok üzüyor. Bütün gün evde koşturuyorum yemek çamaşır ütü bebek. Birde akşam gelip benim iyi uyumam lazım deyip odasına gidince sinirleniyorum. Bu akşam utuledigim tüm gömleklerini yerlere firlattim. Çocuk uyuyunca koştura koştura yapmıştım üstelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?