Bebek olduktan sonra odasını ayıran eş

Tabiki kimse ayırmıyor normal değil

Hiç ayrı yatmadık. Bir yaş civarı odalarını ayırmıştım, bütün kapılar ve park yatağın kapısı açıktı çocuk uyanınca yanımıza geldi.

Kocanızın hastalığı nedir allah aşkına, uyuması neden bu kadar önemli. Çocukkaeımın 45 dakikada bir uyandığı zamanlarda da beraber yattık. Ben izin de kullanmadım, o halde kalkıp işe de gittim. Ben ölmediysem kimse de ölmez muhtemelen. Çünkü çalılan kadınların çoğu hayatının bir dönemini böyle geçiriyor.

Yerinizde olsam sert çıkarım. Bu çocuğu kendi kendime yapmadım ben sesine dayanıyorsam sen de dayanabilirsin diyebilirsiniz. Bazen bir cinnet her şeyi çözer. Adam artık anasının kuzusu değil kazık kadar BABA yoruluversin azıcık.

Yeni doğum yaptığımda havalar pek sıcaktı. Henüz beşik alamamıştık yanımızda uyuyordu. Ezilir çocuk korkusunu bahane ederek salona gecti 1 ay kadar ayrı yatti.
Kendi balkonun kapısını açıyor püfür püfür uyuyor. Bana da camları kapalı tut cereyanda kalmasin diye akıl veriyor.
Bir uyuz oldum patlattım kavgayı.
Odaya döndü. Her çileye ortak olmak zorunda kaldı. Doğrusu da bu bence..

Eşinizin normalde nasıl davrandığı önemli bence .
Ben de çocuklar küçükken genelde ayrı yattim.

Benim çocuklarım çok ağlıyordu. Ben zaten uyaniktim , onun uyanmasına gerek yoktu bence.

Ama bunu hiç dert etmedim. Çünkü normalde uyuyamadığım için hafta sonu kahvaltıyı hazirlardi, öyle kaldırırdi benim. Evi beraber temizledik her hafta sonu. Cocukla ilgilenir benim dinlenmesi sağlandı. Kısaca beni düşündüğünü hissettiriyordu.
Sonra normale döndü hayatimiz

Eşim sabah 6.30 da ise gidiyor aynı odadayuz . Işten gelir gelmez kucağına veririm çocuğu altını değiştiriyor bakımıyla ilgilenmesi gerek . İlk hafta onu bebeğin olduğu tarafa yatirmıştım babalık izni vardı ilk uyandığında o aldı kucağına . Eşimde o babalık içgüdüsü hep vardı ama sorumluluğu sürekli ben alsam eminim boslardi rahatı sever. Ben zaten ailem yok tek başıma tüm sorumluğu alıyorum . Bilmiyorum on beş ay yalnız yatsam sadece seks için gelse cildiririm . Çok büyük bencillik . Gece bu arada onu uyandırmam çok ağlarsa içeri geçerim tabi ki ise gidecek kişiye eziyet etmemek lazım ama o da baba yani

Eşim yerine ben işe gidiyorum zaten Siz de bu zorluğu çekmemek için işe girin
Hayat her zaman istediğiniz şartları size sunmuyor ne yazık ki ben çalışan bir kadin değilim ayrıca çalışan bir kadin olsam dahi yine cocuguma kendim bakmayi tercih
Bunaliyorum zaten ama yapcak birseyim yok çünkü kimsemiz yok uzaktayız oda yoruluyor ikimizde yoruluyoruz mesela işten geldimi sağolsun yemeğimi yapıyor ama herşeyi onlardan bekleyemeyiz ki bir yere kadar bak yorgun argın gelip yemeğimide yaptı kolay değilki her erkek yemek yapmayi bilmez yani sağolsun yardimci oluyor ama ben nasilsa uyumuyorum oda uyumasin diye düşünmekte biraz insafsizca geliyor bazı yorumcularda görüyorum mesela ben sabahliyorum oda sabahlasin işe gitcek alt tarafi bunda ne varki gibi dusunceler de sacma cunku herkezin bir sorumlulugu var . ANNE her ne kadar cocuguyla ilgilensede babaninda yapmasi gereken başka sorumluluklar da var ayrica eşleri hiç yaninda olmayan kadinlarda var o zaman onlara ne demeliyiz onlarda Anne değilmi? Ben bu konuda eşime çok yüklenmek istemiyorum çünkü elinden geleni zaten yapiyor adam daha ne yapalirki

Birde ütü yapmayın ya kendisi yapsın bir zahmet bu kadar güçlü olmayın sonra altında eziluyorsunuz . Bir kadınlar da insanız bazen kendime de hatırlatıyorum. Akşama kadar eşimden çok yorulduguma eminim
Mutlaka yoruluyoruz tabiki ama benim demek istediğim yanlış anlaşıldı galiba ben eşler yardim etmesin demiyorum onlarda yardimci olmali tabiki ama bir yere kadar sonuçta çalışıyorlar bütün gun evde bi basimiza cocukla kalan yine biz anneler oluyoruz ne yazikki

Hepiniz çok güzel yazmışsınız okudukça kendimi daha güçlü hissettim. Şuan emziriyorum oğlumu iki saat önce uyumuştu. Eşimle doğru düzgün konusmadik bile dünden beri, onunda pek umrunda değil haftaya izin alacak. gece emmesini kesmeyi deneyeceğiz. Sonra odasını ayiririz falan dedim ne heves var ne de lafı çok uzatti. Yarın ailemin yanına gideceğim bir gece kalacağım. Yoksa daha fazla aynı ortamda bulunanayacagim. Böyle davrandikxa üzülüyorumm

Ben çocukların odasını 6.ayda ayırdım evet zor oldu sürekli kalkmak ama yatak falan ayirmadik. Bazen çocukların yanımıza gelip uyuduguda oldu esimde 4 fıtık ikisi patlak olduğu halde yatağı bırakmadı 3. Bebeğime supriz hamile kalınca ben bilinçli eşimden ayrı yatmaya başladım

Burada yazılanları okuduğumuz için sadece yanlış anlaşılmalar oluyor. Telafi ediyorsa Baska şekilde yardımcı oluyorsa zaten onun uyumasida sorun olmaz. Eşim bir kere altını değiştirmemiş tır yemek yedirmemistir.. sevmeyi sokaktaki adamda yapar

Benim eşimin uykusu ağırdır, kızımızın ağlama sesine kesinlikle uyanmaz. O da, ben de yatak ayırmayı hastalık haricinde düşünmeyiz. Mesajların hepsini okumadım kusura bakmayın. Benim kızım da 15 aylık. Bebeginizin odasını ne zaman ayıracaksınız ?

Yeğenim erkek aşırı yoğun çalışıyor. Karısı ev hanımı. Birlikte yatıyorlar şu an o da 15 aylık. Çocuğun odası ayrı gece kalkıp bebeğe bakar annesine getirir emzirsin diye.

Yine bir arkadaşın kocası vardı. Gece cocuğun bezini değişip anneye getirip emzirme bitince yatağa götürüp yatırırdı.

Yani kişilere göre değişir. Benim çocuk büyüdü hatırlamıyorum nasıl yaptık.

Ama nasıl alışırsa öyle gider. Hayatınızın figüranı olmayın baş rol sizin.Kv bu kadar işinize karıştırmayın.

Siz eşinizle duygusal bir şeyler yaşamayı da özlemişsiniz.

Allah kolaylık versin.

Umarım çözersiniz.

Sadece lohusayken odalarimiz ayriydi, onda da ben annemle salonda yatiyordum, yani iki koltugu da açıyorduk birinde ben yatiyordum yanimda bebek arabasi icinde bebek yatiyordu, diger koltukta da annem yatiyordu, dikislerden dolayi rahat kalkamadigim icin vs gece bebek agladiginda kalkip bana veriyordu. Esim ise gittigi icin yatak odasina gidip uyuyordu. Onun dışında öyle odamizi falan ayirmadik hic bebek gece agladiginda kalkip emziriyorum onun yaninda sonra geri yatiriyorum, ha eğer bebegin bi sıkıntısı varsa asla geri emip uyumayacak gibiyse ya da cok ağlıyorsa kalkip baska odaya gidiyorum gece. Bazen o gittiğim odada uyuyakaliyorum ama onun dışında beraber yatiyoruz yani. Bence siz diger eslerin bu sekilde olmadigini, sizin de 15 aydir ayrı yatmanizin asla normal olmadigini anlatin.

Mesajlarin hepsini okumadim kv ne alaka o da mi karisiyormus

Bebek 15 aylık olmuş maşallah.
Odasına geçirseniz iyi olmaz mı?

Biz hep üçümüz aynı odada uyuduk. Anne yanı beşiğinde uyudu bebe. Bebeğimizi 7. Ayda odasına yerleştirdik.
Doğmamış çocuğa don biçmeyim ama benim de yapmak istediğim bu şekilde diğer türlü aile birliği bozulur

Bi kere öncelikle kayinvalideyi karistirtmayin, izin vermeyin karismasina. Bisey dediginde ayni yatakta yatip yatmamak kocamla benim aramda özel bi konu, siz karismazsaniz sevinirim diyin. esinize de bi rest cekin madem ki deliksiz uyku istiyormus cocuk yapmasaymis o zaman. Daha önce cok konustuysaniz ve düzelmediyse gözünü bi korkutun, bekarken de tek uyuyordum beraber ayni yatağı paylasmayacaksak evli kalmanin manasi yok diyin. Ben bu sekilde devam etmek istemiyorum diyin. Gerekirse bı süre onu yok sayın yemegini yapmama gömleğini ütülememe vs gibi. Bisey dediğinde de aynı yatağa yatmaya gelince karın olduğumu hatirlamiyorsun da bu islere gelince mi hatirliyosun diyin.
Hatta ben arkadaslarima sordum hic bizim gibi ayri yatan yok diyin.

Bu arada cinsel hayatınız nasil merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…