Bebek özlemiyle bekleyenler sizleride bekliyoruz

benim değerim battan sonraki 10 gün boyunca yükseldi ama artış oranı azdı. yani terslik olduğu baştan belliydi. 12. gün çok kötü ağrım oldu ve kanamam başladı. kanama başladıktan sonra bhcg ye baktırdım 3 çıktı yani kanda da gebeliğin sonlandığını gördük kanamayla beraber. ama senin durumun biraz daha farklı mesela ben 200 leri hiç görmedim o yüzden senin biraz daha uzun sürebilir kanamanın gelmesi.

çok saol canım teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel haberler alırız

evet benim ki garip zaten doktorda hiç bişey diyemedi doğru dürüst ilki 90 çıkmıştı 1 gün sonraki 208 1 hafta sonraki 322 çıktı doktor muhtemelen yükseliş normal şekilde devam etmiştir ama düşük yaşayınca düşmeye başlamıştır dedi o da tahmin ediyor yalnızca yani ama hala kanamada başlamadı hiç ağrım falan yok

elifcim belki testte bi hata olmuştur bugün çok güzel bir değer görürsün belki ne biliyim işte bilmediğimiz bişeyler olmuştur. sen yine de umutsuz olma çünkü umut olmazsa mucize de olmaz...

merhabalar kızlar.elif nasılsın.keseyi gördünmü.bende normalde bugün gidecektim görmeye ama pazartesiye atmak zorunda kaldım.

Son düzenleme:
elifcim belki testte bi hata olmuştur bugün çok güzel bir değer görürsün belki ne biliyim işte bilmediğimiz bişeyler olmuştur. sen yine de umutsuz olma çünkü umut olmazsa mucize de olmaz...

hiç umudum kalmadı ama inşallah şu mübarek cuma hürmetine bi mucize olur

merhabalar kızlar.elif nasılsın.keseyi gördünmü.bende normalde bugün gidecektim görmeye ama pazartesiye atmak zorunda kaldım.

merhaba canım çarşamba günü gittim kese gözükmedi doktor tekrar kan tahlili istedi sonuç 322 çıktı gelişim durmuş düşük yapıcaksın pazartesi tekrar gel hem testi tekrarlayalım hem ultrasonla bakalım dedi değerin düşmezse kürtaj yapıcaz dedi dünde dayanamadım tekrar sağlık ocağına kan verdim bugün öğleden sonra alıcam sonucu ama hiç umudum yok çok kötüyüm

elif üzülme ve umudunu yitirme rabbim senin için hayırlısı neyse onu nasip etsin.

canım benim lütfen üzme kendini.rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah.

eliffff cnm üzülmee nolurrr.... rabbim sesimizi duysun can versin bebişine inşallah bu mübarek gün hürmetine....
lütfen üzülme strese girmee her şerde bi hayır vardır cnm ..... :44::44::44::44::44:

kızlar inşallah duaalrımızla hamiş kalıcaz... ezanalr okundu Rabbim inşallah dualarımızı kabul eder...
ben arkadaşıma gidiyorum gelince görüşürz...
bu arada arkadaşım ilik nakli oldu ve kemoterapiye girdi..yumurtalıkları yandı kemoterapide...ve hiç çocuqu yok...bu hastalıqa yakalandıqında 2 yıllık evliydi...bir bebeqi olsun istiyor ama doktorlar bunun imkansız olduqunu söylemişler...Rabbimiz herşeye kadir dua edelim olurmu?

mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım ... bi kısmını okudum yazılanların elifçim senin yaşadıklarını geçen sene bu zamanlar ben yaşadım bebeğim 8 haftalıktı kürtaj oldum kalbi durmuştu ( daha hamile bile olduğuma sevinemeden kaybettim bebeğimi ...sonrasında 3 tane aşılama yaptırdık olmadı sabırla bekliyoruz... biliyosun ilk gebelikler biraz riskli ayrıca aşılama yaptırmadan hamile kalmışsın üzme kendini, inş. bebeğin senle kalır ... hepimiz birgün ANNEEE oluruz inşallahh

canım bende çok üzüldüm allah yine nasip eder üzülme sen, bende düşük yaptım geçen yıl, bendede myom çıktı 3 ay oluyo ameliyat oldum inşallah hayırlı bi evlat nasip etsin diye bekliyoruz allah dualarımızı kabul eder inşallah canım

arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katılıyorum müsadeniz varsa.bende 1,5 yıldır evliyim yaklaşık.hiç korunmadık eşimle evlendiğimiz günden beri bebekistedik ama kısmet olmadı.bikaç önce tedaviye başladım bende.eşiminde benimde tetkiklewrimiz normal çıktı.bugün gittim doktora adetimin 3. günü klomen ve vitamin ilacı verdi bana.bakalım hayırlısı haftaya tekrar gideceğim.inşallah tüm isteyenler içlerinde banada Allah nasip eder duyguyu

elifcim çok çok üzüldüm geçmiş olsun hayırlısı en azından hamile kalabildin

canım sanada çok geçmiş olsun Allah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…