canım çok teşekkür ederim amin Allah hakkımda en hayırlısı neyse onu nasip etsin ama yinede aklıma geldikçe çok kötü oluyorum ağlamadan duramıyorum 2 haftadır çok alışmıştım birde benim kanamam falan olmadı hala ağrım falanda yok senin hemen kanaman başlamışmıydı canım
Rabbim hepimize en kısa zamanda hayırlı ve saqlıklı bebekler nasip etsin canım..ilk bebek için nasıl heyecanlı beklediysem şuanda aynı duyguları yaşıyorum...inşallah en kısa amanda topiqmiz bebeişlerimizle dolar
tatlım okudum geçmişi çok geçmiş olsun..ne desem teselli olmucak biliyorum ama inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alıcaz
benim değerim battan sonraki 10 gün boyunca yükseldi ama artış oranı azdı. yani terslik olduğu baştan belliydi. 12. gün çok kötü ağrım oldu ve kanamam başladı. kanama başladıktan sonra bhcg ye baktırdım 3 çıktı yani kanda da gebeliğin sonlandığını gördük kanamayla beraber. ama senin durumun biraz daha farklı mesela ben 200 leri hiç görmedim o yüzden senin biraz daha uzun sürebilir kanamanın gelmesi.
evet benim ki garip zaten doktorda hiç bişey diyemedi doğru dürüst ilki 90 çıkmıştı 1 gün sonraki 208 1 hafta sonraki 322 çıktı doktor muhtemelen yükseliş normal şekilde devam etmiştir ama düşük yaşayınca düşmeye başlamıştır dedi o da tahmin ediyor yalnızca yani ama hala kanamada başlamadı hiç ağrım falan yok
elifcim belki testte bi hata olmuştur bugün çok güzel bir değer görürsün belki ne biliyim işte bilmediğimiz bişeyler olmuştur. sen yine de umutsuz olma çünkü umut olmazsa mucize de olmaz...
merhabalar kızlar.elif nasılsın.keseyi gördünmü.bende normalde bugün gidecektim görmeye ama pazartesiye atmak zorunda kaldım.
elif üzülme ve umudunu yitirme rabbim senin için hayırlısı neyse onu nasip etsin.
merhaba canım çarşamba günü gittim kese gözükmedi doktor tekrar kan tahlili istedi sonuç 322 çıktı gelişim durmuş düşük yapıcaksın pazartesi tekrar gel hem testi tekrarlayalım hem ultrasonla bakalım dedi değerin düşmezse kürtaj yapıcaz dedidünde dayanamadım tekrar sağlık ocağına kan verdim bugün öğleden sonra alıcam sonucu ama hiç umudum yok çok kötüyüm
canım benim lütfen üzme kendini.rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah.
merhaba canım çarşamba günü gittim kese gözükmedi doktor tekrar kan tahlili istedi sonuç 322 çıktı gelişim durmuş düşük yapıcaksın pazartesi tekrar gel hem testi tekrarlayalım hem ultrasonla bakalım dedi değerin düşmezse kürtaj yapıcaz dedidünde dayanamadım tekrar sağlık ocağına kan verdim bugün öğleden sonra alıcam sonucu ama hiç umudum yok çok kötüyüm
amin canım amin inşallah
canım malesef bebek kalmadı çarşamba günü keseyi görmeye gittim kese gözükmedi doktor tekrar kan testi yaptırdı değer 322 çıktı doktor bebeğin gelişimi durmuş düşük yapıcaksın dedi hala kanama falan olmadı bekliyorum pazartesi tekrar gel hem kan tahlilini tekrarlayalım hem ultrasonla tekrar bakalım dedi eğer değerlerin düşmezse kürtaj yapıcaz dedi
mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım ... bi kısmını okudum yazılanların elifçim senin yaşadıklarını geçen sene bu zamanlar ben yaşadım bebeğim 8 haftalıktı kürtaj oldum kalbi durmuştu( daha hamile bile olduğuma sevinemeden kaybettim bebeğimi ...sonrasında 3 tane aşılama yaptırdık olmadı sabırla bekliyoruz... biliyosun ilk gebelikler biraz riskli ayrıca aşılama yaptırmadan hamile kalmışsın üzme kendini, inş. bebeğin senle kalır ... hepimiz birgün ANNEEE oluruz inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?