Bebek özlemiyle bekleyenler sizleride bekliyoruz

evet ya nereye kayboldunuz alev sen bari gitmeseydin
burdayım elifim tuvaleti banyoyu tıkadım çamaşırları katladım şimdi süpürge silgiye geciyorum bi sigara içip topiğimze bakalım dedim.bırakırmıyım hiç.yükselcim bu sene izmirde tatil yapmayı düşünüyoruz inşallah söz gelirim yanına Allahın izniyle

maşallah maşallah titiz düzenli arkadaşım benim bende dedim nereye kayboldu bu kız sana kolay gelsin canım çokta yorma kendini

kızlar ben yeniyim benide ekler misiniz aranıza
batım belli değil hala galiba yakında gelir
bugün test yaptım negatif ti batım3 gün geçti
bence öyle yani
bu arada hayırlı olsun elifcim topiğinn hiç çağırmıyorsunda

ay ne güzel ya senin yerinde olmayı çok isterdim bazen çok zor geliyor çalışmak özelliklede sabah uykunun en güzel yerinde kalkıp yataktan işe gelmek

ne güzellllll

bende evde olmak istiyom

valla bende memnunum halimden evde olmak iyi. tedaviyle falan uğraşırken iş yerleri problem çıkartır diye çalışmak istemedim.

bercesteeeeeeeee hoşgeldin canımmmmmmm seni takip ediyorum adet olmamışsın hala geliyor bebiş bence artık bi kan testi yaptırda teyzeleride sevinsin ya

aynen bende cewo gibi düşündüm iş stresi beni mahfediyor.
berceste hoşgeledin cnm sen zaten aramızdaydın elif beni faceden ekleyecktn arkadaşım.

saol canım kız yok sabahtan beri seni arıyorum tam öbür topikte yakaladım merakıma yenildim önce bi okuyum bakıyım dedim ne yapmış bu kız canım idrar testine güvenme bi kan testi yaptır artık bizim gelin 1 aylık hamileymiş yine çıkmadı idrarda o yüzden güvenme canım belirtilerin devam ediyor mu ?

bercesteeeeeeeee hoşgeldin canımmmmmmm seni takip ediyorum adet olmamışsın hala geliyor bebiş bence artık bi kan testi yaptırda teyzeleride sevinsin ya

idrar testi yaptım bugün canım hemde şimdi ama çıkmadı
eğer biraz daha gelmezse ozaman ama daha test mest yk çok kızdım onlara
hep tek hep tek bi kerede çift ol dimi yaaa

idrar testi yaptım bugün canım hemde şimdi ama çıkmadı
eğer biraz daha gelmezse ozaman ama daha test mest yk çok kızdım onlara
hep tek hep tek bi kerede çift ol dimi yaaa

terbiyesiz bunlar zaten yaaaaaaaaaaaa insan o kadar yapmamızın hatırına bi kerecik 2 çizgisini yan yana getiri verir dimi ama diyorum ya idrar testine güvenme bence canım

aynen bende cewo gibi düşündüm iş stresi beni mahfediyor.
berceste hoşgeledin cnm sen zaten aramızdaydın elif beni faceden ekleyecktn arkadaşım.

hoşbulduk canım şubata gittim de şöyle bir aktım kimse yok
bende peşinize düştüm nasıl gidiyor canım
yaklaştımı batın

kızlar ben artık burada olurum ben biraz yatayım yarın görüşürüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…