ben çalışmıyorum evdeyim :))
burdayım elifim tuvaleti banyoyu tıkadım çamaşırları katladım şimdi süpürge silgiye geciyorum bi sigara içip topiğimze bakalım dedim.bırakırmıyım hiç.yükselcim bu sene izmirde tatil yapmayı düşünüyoruz inşallah söz gelirim yanına Allahın izniyleevet ya nereye kayboldunuz alev sen bari gitmeseydin
burdayım elifim tuvaleti banyoyu tıkadım çamaşırları katladım şimdi süpürge silgiye geciyorum bi sigara içip topiğimze bakalım dedim.bırakırmıyım hiç.yükselcim bu sene izmirde tatil yapmayı düşünüyoruz inşallah söz gelirim yanına Allahın izniyle
ay ne güzel ya senin yerinde olmayı çok isterdim bazen çok zor geliyor çalışmak özelliklede sabah uykunun en güzel yerinde kalkıp yataktan işe gelmek
ne güzellllll
bende evde olmak istiyom
kızlar ben yeniyim benide ekler misiniz aranıza
batım belli değil hala galiba yakında gelir
bugün test yaptım negatif ti batım3 gün geçti
bence öyle yani
bu arada hayırlı olsun elifcim topiğinn hiç çağırmıyorsunda
meraba kızlar aranıza katılabilirmiyimm??
bercesteeeeeeeee hoşgeldin canımmmmmmmseni takip ediyorum adet olmamışsın hala geliyor bebiş bence artık bi kan testi yaptırda teyzeleride sevinsin ya
aynen bende cewo gibi düşündüm iş stresi beni mahfediyor.
berceste hoşgeledin cnm sen zaten aramızdaydın elif beni faceden ekleyecktn arkadaşım.
idrar testi yaptım bugün canım hemde şimdi ama çıkmadı
eğer biraz daha gelmezse ozaman ama daha test mest yk çok kızdım onlara
hep tek hep tek bi kerede çift ol dimi yaaa
aynen bende cewo gibi düşündüm iş stresi beni mahfediyor.
berceste hoşgeledin cnm sen zaten aramızdaydın elif beni faceden ekleyecktn arkadaşım.
kızlar ben artık burada olurum ben biraz yatayım yarın görüşürüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?