Bebek özlemiyle bekleyenler sizleride bekliyoruz

saol canım işalah öğrenir öğrenmez size habr veririm.bende 4 yılsır uğraşıyorum öcesinde 3 kez düşük yaptım ve düşüklerinde şu anda gebe kalamamında hiç bi sebebi yok

çok geçmiş olsun canım ya peki sebep olarak ne dediler mesela benim bi arkadaşımda aynı 3 kez arka arkaya düşük yaptı ona rahim duvarın çok ince o yüzden tutunamıyor demişler inşallah bu sefer sağ salim bebeğini kucağına alırsın canım

saol canım işalah öğrenir öğrenmez size habr veririm.bende 4 yılsır uğraşıyorum öcesinde 3 kez düşük yaptım ve düşüklerinde şu anda gebe kalamamında hiç bi sebebi yok

canım Allah bir daha yaşatmasın öğrenir öğrenmez yaz bize inşallah güzel haberlerini bekliyoruz :)

kızlar isterseniz herkes sırayla bat larını yazsın bi liste yapalım ordan bir birimizi takip ederiz hem

bi çok doktora gittim ,bi çok test yapıldı hiç bi sorun yok düşen bebeğimide patolojiye falan gönderdiler bişe çıkmadı dediler şayet bu kez hamile kAlırsam kan pıhtılaşması tedavisi yapıcak doktorum ama tamamen deneme yanılma yani kan pıhtılaşamsı olup olmadığı belli değil of yaa bu doktırların umursamaz tavrı beni mahvediyo hem hamile kalmak istiyorum hemde ya yine düşerse diye korkuyorum

Allah herşeyin en hayırlısını nasip etsin Allah bi daha yaşatmasın canım bence öyle düşünme iyi düşün sonucuda iyi olsun inşallah canım

ay canım seninkide bir ayrıymış ya biz hamile kalamıyoruz sen kalıyorsun kucağına alamıyorsun allah yardımcın olsun benimde bir tanıdığım vardı ilk bebeği oldu 5-6 yıl snra tekrar istediler tam 7 gebelik oldu ama hepsi düştü 6 aylıkkenbile kaybetti bebeğini o hep yattı gebe kalınca rahimi diktirdi 9 ay boyunca sadece genel ihtihacı için kalktı sonunda 1 tane daha oldu ama tabi onun yine 1 tane vardı onla teselli olabiliyordu ama bizlerin

Allah bebeklerimizi hepimize hayırlı sağlıklı bi şekilde önce karnımızda sonra kucağımızda görmeyi nasip etsin inşallah

gerçekten yaa hamileyim diye seviniyosun kalp atışlarını bile duyuyosun sonra bi leke ve her şey bitiyo

amaanııııınnnn ben progestandan mahvolup uyumaya gittiğimde daha 4. sayfadaydık yahuuu ne ara yazdınız 16 sayfayı :) şimdi yemeğe anneme gitcez ben gelmeye 256 sayfa falan olur heralde :9 yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniiiizzz bereket getirirsiniz inşallah. düşük yapan arkadaşım çok geçmiş olsun. hadi bakalım iyi akşamlaarrrr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…