inşallah hiç birimiz çok beklemek zorunda kalmayız
saol canım işalah öğrenir öğrenmez size habr veririm.bende 4 yılsır uğraşıyorum öcesinde 3 kez düşük yaptım ve düşüklerinde şu anda gebe kalamamında hiç bi sebebi yok
saol canım işalah öğrenir öğrenmez size habr veririm.bende 4 yılsır uğraşıyorum öcesinde 3 kez düşük yaptım ve düşüklerinde şu anda gebe kalamamında hiç bi sebebi yok
ikisindende ekldm cnm
elif cewo bat tarihiniz ne
varmı yakında bekleyenimiz
bi çok doktora gittim ,bi çok test yapıldı hiç bi sorun yok düşen bebeğimide patolojiye falan gönderdiler bişe çıkmadı dediler şayet bu kez hamile kAlırsam kan pıhtılaşması tedavisi yapıcak doktorum ama tamamen deneme yanılma yani kan pıhtılaşamsı olup olmadığı belli değil of yaa bu doktırların umursamaz tavrı beni mahvediyo hem hamile kalmak istiyorum hemde ya yine düşerse diye korkuyorum
bi çok doktora gittim ,bi çok test yapıldı hiç bi sorun yok düşen bebeğimide patolojiye falan gönderdiler bişe çıkmadı dediler şayet bu kez hamile kalırsam kan pıhtılaşması tedavisi yapıcak doktorum ama tamamen deneme yanılma yani kan pıhtılaşamsı olup olmadığı belli değil of yaa bu doktırların umursamaz tavrı beni mahvediyo hem hamile kalmak istiyorum hemde ya yine düşerse diye korkuyorum
inşallah hiç birimiz çok beklemek zorunda kalmayız
ay canım seninkide bir ayrıymış ya biz hamile kalamıyoruz sen kalıyorsun kucağına alamıyorsun allah yardımcın olsun benimde bir tanıdığım vardı ilk bebeği oldu 5-6 yıl snra tekrar istediler tam 7 gebelik oldu ama hepsi düştü 6 aylıkkenbile kaybetti bebeğini o hep yattı gebe kalınca rahimi diktirdi 9 ay boyunca sadece genel ihtihacı için kalktı sonunda 1 tane daha oldu ama tabi onun yine 1 tane vardı onla teselli olabiliyordu ama bizlerin
kızlar isterseniz herkes sırayla bat larını yazsın bi liste yapalım ordan bir birimizi takip ederiz hem
senin daha bu ay ki şansın devam ediyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?