hoş bulduk canımm daha da kalabalık oluruz inşallahmerhaba tabiki katılabilirsin canım hoşgeldin biz böyle kalabalık oldukça daha mutlu oluyoruz
hoş buldumhoşgeldin canımmm
senin bebek serüvenin nasıl canım ne kadardır istiyorsun tedavi falan görüyormusun ?
hoşbulduk canım şubata gittim de şöyle bir aktım kimse yok
bende peşinize düştüm nasıl gidiyor canım
yaklaştımı batın
elif cewo bat tarihiniz ne
varmı yakında bekleyenimiz
hoş bulduk canımm daha da kalabalık oluruz inşallah
hoş buldum
1 senedir düşünüyoruz 3 aydır tedavi görüyorum eşimde hiç bi sorun yok spermcikler 2 kat fazla benim yumurtalıklara bakılacak hemide şimdi rahim filmi çektircem çektirdikten sonra artık tedavi devam edecek sağ yumurtalığım da kan pırtısı varmış 3cmcik küçülüyomuş artıkın gerisi allaha kalmış bekliycez görcez şu an adetliyim adet bitimini bekliyorum film için benim hikayem de böyle 22 yaşındayım bursalıyım öyle işde ayrıca bebekim için yanıp tutuşuyorumm bu kadar
açtım msni yoksun cnm elif sen bana gönder ben eklim
ya ksr bakmayın ben yeniyim bat ne?
hayırlısı olsun canım yumurtalığındaki ufak bir kist muhtemelende bu adetinle atılır ondan sonrada bebeğin hemen gelir inşallah Allah hepimizin önce göbüşünü sonra kucağını bebeklerle doldursun en kısa sürede inşallah canımmuhtemelen sanada yumurta takibi yapılır genelde o şekilde yapıyor doktorlar
onlar yapıldı hep sorun yok yumurtluyomuşum da tutmuyo tüpler tıkalı olabilir dedi dr kist önemsiz dedi sorun yaratmaz devam edin siz dedi korunmadan amin en kısa zamanda inşallah
hoşgeldin canım bat beklenen adet tarihi , sat da son adet tarihi canım
hmm teşkkür ederim canım batım 4 mart sabredemedim kan verdim bu gün yarın çıkarmış heyecanla bekliyorum..
ikisindende ekldm cnm
çok şükür önemli bi sorunun yok o zaman canım inşallah rahim filminde temiz çıkar demek ki zamanını bekliyor bebişin çok bekletmez annesini inşallah
amin canımm inşallah temiz çıkar bekletmesinn anneyii kuzusu
burdayım elifim tuvaleti banyoyu tıkadım çamaşırları katladım şimdi süpürge silgiye geciyorum bi sigara içip topiğimze bakalım dedim.bırakırmıyım hiç.yükselcim bu sene izmirde tatil yapmayı düşünüyoruz inşallah söz gelirim yanına Allahın izniyle
inşallah hayırlı haber alırsın canım bizede moral olur hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?