- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
- Konu Sahibi ayyuzlum01
-
Ben tam 6 sene erteledim evliliğimin 6. Yılında hamile kaldım çok zor bi bebek benimkisi bazen acaba daha çok mu bekleseydim diyorum bazen de niye daha önce yapmadım ki bu duygudan kendimi mahrum bıraktım diye kızıyorum kendime oğlumun gözlerine bakınca dünyalar benim oluyor dünyanın en güzel şeyi anne olmak benim işimi zorlaştıran tek şey yardım edecek kimsenin olmaması eğer yardım eden varsa o zaman hiç zorluk çekmiyor insan. Ve ınan bana çok çabuk büyüyorlar.iyi akşamlar. ben 9 aylık evliyim. . Bebek sahibi olma konusunda korkularım var. hamilelik doğum süreci ve sonrası. beni korkutuyor. Sonra hayatımın değişecek olması. Şu an belli bir rutinde devam ediyor hayatımız. akşamları yürüyüşe çıkma haftasonları piknik yapma gezme dolaşma.Bebek sahibi olunca sanki bunları hiç yapamayacak gibi hissediyor insan. 4yaşındayeğenim var gerçekten çok zor bir bebekti. uyutması zor yemek yemesi zor. hala daha o şekilde. Ve çevreden duyduğum doğum anıları. Gözünü korkutuyor ınsanın. Eşimin arkadaşının bebeği oldu. Sanki eşim de bebek istıyor gibi ben de daha çok erteleme taraftarıyım. Sizin hayatınızda ne gibi değiişiklikler oldu
Daha çok yenisiniz bence iki üç yıl hayatınızı yaşayın eşinizle sonra yapin çocuğuiyi akşamlar. ben 9 aylık evliyim. . Bebek sahibi olma konusunda korkularım var. hamilelik doğum süreci ve sonrası. beni korkutuyor. Sonra hayatımın değişecek olması. Şu an belli bir rutinde devam ediyor hayatımız. akşamları yürüyüşe çıkma haftasonları piknik yapma gezme dolaşma.Bebek sahibi olunca sanki bunları hiç yapamayacak gibi hissediyor insan. 4yaşındayeğenim var gerçekten çok zor bir bebekti. uyutması zor yemek yemesi zor. hala daha o şekilde. Ve çevreden duyduğum doğum anıları. Gözünü korkutuyor ınsanın. Eşimin arkadaşının bebeği oldu. Sanki eşim de bebek istıyor gibi ben de daha çok erteleme taraftarıyım. Sizin hayatınızda ne gibi değiişiklikler oldu
Hamilelik ,doğum vs evrelerinden ölesiye korkan ve yıllarca tedavi olup ,antidepresan kullanırken hamile kalmış biri olarak yazıyorum.
Dünyanın en zor şeyi anne olmak.
Ama ufacık bir tebessüme dünyayı unutturacak başka hiçbir şey yok.
Gebeliğim aşırı aşırı aşırı zor geçti , doğduğu anda hepsini unuttum.
Hiç bir süreç dayanılmayacak kadar zor değil asla.ben yaptıysam hemen hemen herkes yapar.
Doğum hele en kolayı,bakma sen o hikayelere.
Millet doğurduktan sonra öyle abarta abarta anlatmayı pek sever.
Değişen şeyler illaki olacak.
Ama o değişen şeyleri bile çok seveceksin.
Hayırlısı olsun hakkında.
iyi akşamlar. ben 9 aylık evliyim. . Bebek sahibi olma konusunda korkularım var. hamilelik doğum süreci ve sonrası. beni korkutuyor. Sonra hayatımın değişecek olması. Şu an belli bir rutinde devam ediyor hayatımız. akşamları yürüyüşe çıkma haftasonları piknik yapma gezme dolaşma.Bebek sahibi olunca sanki bunları hiç yapamayacak gibi hissediyor insan. 4yaşındayeğenim var gerçekten çok zor bir bebekti. uyutması zor yemek yemesi zor. hala daha o şekilde. Ve çevreden duyduğum doğum anıları. Gözünü korkutuyor ınsanın. Eşimin arkadaşının bebeği oldu. Sanki eşim de bebek istıyor gibi ben de daha çok erteleme taraftarıyım. Sizin hayatınızda ne gibi değiişiklikler oldu
iyi akşamlar. ben 9 aylık evliyim. . Bebek sahibi olma konusunda korkularım var. hamilelik doğum süreci ve sonrası. beni korkutuyor. Sonra hayatımın değişecek olması. Şu an belli bir rutinde devam ediyor hayatımız. akşamları yürüyüşe çıkma haftasonları piknik yapma gezme dolaşma.Bebek sahibi olunca sanki bunları hiç yapamayacak gibi hissediyor insan. 4yaşındayeğenim var gerçekten çok zor bir bebekti. uyutması zor yemek yemesi zor. hala daha o şekilde. Ve çevreden duyduğum doğum anıları. Gözünü korkutuyor ınsanın. Eşimin arkadaşının bebeği oldu. Sanki eşim de bebek istıyor gibi ben de daha çok erteleme taraftarıyım. Sizin hayatınızda ne gibi değiişiklikler oldu
Açıkçası bebek olayı kimsenin hayal ettiği gib olmuyor. Evet uykusuz kalacağını biliyorsun ama seni ne kadar agresif yapacağını bilmiyorsun. Evet zorluklarının olacağını biliyorsun ama bunların arada bir olacağını zannediyorsun, her gün hem zor hem güzel zamanlar geçireceğini bilmiyorsun.
Herkes annelik dünyanın en güzel şeyi der ama bana henüz öyle gelmiyor. Annelik çile çekmek ve kapasitenin üzerinde çalışmak. Zihin trafiğinin artması, sürekli endişe hali, para hesabı, gelecek kaygısı. İnsan bu kadar dayanıklı olduğunu bilmiyor doğumdan önce.
Vakit varken gezip tozup yapmak istediklerini yapmak lazım çünkü bebek olunca hayat başks bir aşamaya evriliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?