- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.581
- 158
- Konu Sahibi melek_yuzluu
-
3,5 senelik evliyim ilk bebeğim Zaman konusunda iyice düşünmeden,kendinizden ve sabrınızdan emin olmadan kalkışmayın derim. Genç kızlığımdan beri çocuklarla aram çok yoktur yani eş dost akrabanın bebeğini alıp sevmem,dışarıda bir çocuk görsem sevmeye çalışmam hatta bazı ortamlarda çocuk sesi bana rahatsız edici gelebiliyor. Şimdi kendi bebeğimi bekliyorum hevesle sevgiyle ama bu sabah bütün gece çok rahatsız bir uykudan bel,kasık ve olduğum tetanoz aşısı yüzünden kolum ağrıyarak uyanıp şimdilerde giymesi zor olmaya başlayan çoraplarımı giymeye çalışırken doğru mu yapıyorum acaba değiyor mu bunca sıkıntıya dedim kendi kendime. Sonra kızım içerden dürtüp tekmelemeye başlayınca herşeye değer dedim ama evliliğiniz tam oturmadan,maddi ve manevi olarak hazır olmadan aman kalkışmayın derim nacizane
Bizde sizin gibi çok uzun süre çıktık eşimle 7 senenin sonunda evlendik,bebeğimizde 3,5 sene sonra geldi eşimden yana asla acabam olmadı hatta şuan bile diyorum ki benden çok daha iyi bakacak kızına,o çok daha sabırlıdır,çocukları çok sever ama ikimizde hemen hemen 3 sene hiç düşünmedik hatta hala geçen gün film izlerken iyi izle son bunlar birkaç ay sonra kesintisiz bir film bile izleyemeyeceğiz dedi :) mahallede hakkımda dedikodu başlamış bebekleri olmuyor sanırım diye,bebeğimin ilk kontrollerine giderken bir abla dosyayı görünce tedavin iyi geçer inşallah bebek sahibi olursunuz dedi.Duygularıma tercüman olmuşsun bende aynı senin gibiydim 2,5 senelik evliyim eşimle 9 yıldır tanışıyoruz ondan yana sorunum yok ama sorumluluk ve kısıtlanma fikri bana çok ağır geliyo ve böyle beklemeye devam edersem her geçen gün gözümde daha çok büyütücem gibi geliyor O yüzden bebek yapmaya karar verdik bakalım inş senin gibi fikirlerim değişir
Bebce tam zamaniSelam kızlaarrr,
Ben evleneli 6 ayım doldu hatta tarihe bakıyorum 6,5 olmuş :)
ve bazen eşim de ben de bebek isteme konusunda inanılmaz gaza geliyoruz, yani gaza gelmek derken, hevesleniyoruz. arkadaşlarımızın bazılarının bebişleri oldu. çok tatlılar maşallah.
bizim eşimle flört dönememiz de çok uzun sürmedi eylül başı tanıştık, mayıs başı evlendik.
sizce bebek yapmak için ne zaman karar vermeli.
bu arada evliliğimde çok şükür sorun yok.rutin genelde sakin artık :)
edit:88 dogumluyum.
Selam kızlaarrr,
ve bazen eşim de ben de bebek isteme konusunda inanılmaz gaza geliyoruz, yani gaza gelmek derken, hevesleniyoruz. arkadaşlarımızın bazılarının bebişleri oldu. çok tatlılar maşallah.
bizim eşimle flört dönememiz de çok uzun sürmedi eylül başı tanıştık, mayıs başı evlendik.
Canım biraz evliliğinin cinsel hayatının gezip tozma ın tadını çıkarSelam kızlaarrr,
Selam kızlaarrr,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?