- 7 Nisan 2015
- 203
- 55
- 28
- 36
- Konu Sahibi melek_yuzluu
-
kaç yaşındasın? 27-28 den önce çocuk için erken bana göre
Ben tam 1 yıllık evliyken hamile olduğumu öğrenmiştim hatta yıldönümü sürprizi gibi olmuştu. Ama evlilik öncesi de senelerdir tanıyordum eşimi,çocukluk aşkımdı. Sizin evliliğiniz de tanışmanız da çok yeni. Çok çok büyük sorunlar atlattınız mı hiç? Bir insanı sorun yaşanmadan tanıyamazsın,bence biraz daha zaman geçmeli.Bir de anne olmayı istemek bir anlık gaza gelmek gibi bir şey değil,o his geldiği zaman muhakkak anlarsın
Şuan karnında ve onu koruyabiliyorsun yani en rahat zamanların; asıl doğunca işler değişecek,ayaklanınca daha da zorlaşacak. Şimdiden pes etme3,5 senelik evliyim ilk bebeğim Zaman konusunda iyice düşünmeden,kendinizden ve sabrınızdan emin olmadan kalkışmayın derim. Genç kızlığımdan beri çocuklarla aram çok yoktur yani eş dost akrabanın bebeğini alıp sevmem,dışarıda bir çocuk görsem sevmeye çalışmam hatta bazı ortamlarda çocuk sesi bana rahatsız edici gelebiliyor. Şimdi kendi bebeğimi bekliyorum hevesle sevgiyle ama bu sabah bütün gece çok rahatsız bir uykudan bel,kasık ve olduğum tetanoz aşısı yüzünden kolum ağrıyarak uyanıp şimdilerde giymesi zor olmaya başlayan çoraplarımı giymeye çalışırken doğru mu yapıyorum acaba değiyor mu bunca sıkıntıya dedim kendi kendime. Sonra kızım içerden dürtüp tekmelemeye başlayınca herşeye değer dedim ama evliliğiniz tam oturmadan,maddi ve manevi olarak hazır olmadan aman kalkışmayın derim nacizane
Pes etmedim ve farkındayım en rahat zamanlarım olduğunun aslında ama insanız işte ulaştığımız şeyin nankörü olabiliyoruz çok kolay olarak. Neyse ki bu hisler çok geçici anlık olarak yokluyor zaten 3 sene bu yüzden bekledim hazır olmayı. Şimdilerde hevesle bekliyoruz bakalım sağol canım tavsiyen içinŞuan karnında ve onu koruyabiliyorsun yani en rahat zamanların; asıl doğunca işler değişecek,ayaklanınca daha da zorlaşacak. Şimdiden pes etme
cok uzun sure flort yasamamısınız o nedenle 1 yıl dolsun , sonra cocuk dusunun cunku sızın yapacak cok seyınız var daha...Selam kızlaarrr,
Ben evleneli 6 ayım doldu hatta tarihe bakıyorum 6,5 olmuş :)
ve bazen eşim de ben de bebek isteme konusunda inanılmaz gaza geliyoruz, yani gaza gelmek derken, hevesleniyoruz. arkadaşlarımızın bazılarının bebişleri oldu. çok tatlılar maşallah.
bizim eşimle flört dönememiz de çok uzun sürmedi eylül başı tanıştık, mayıs başı evlendik.
sizce bebek yapmak için ne zaman karar vermeli.
bu arada evliliğimde çok şükür sorun yok.rutin genelde sakin artık :)
edit:88 dogumluyum.
bunun bir dayatması yok ama ben çiftlerin 2 yıl beklemeleri taraftarıyım, evliliğiniz iyice bir otursun, birbirinize doyun,Ben 5 yıl sonra bu kararı aldım tabi benim bazı sorunlarım vardı onlarda engel oldu yaşın daha genç çok acele etme derimSelam kızlaarrr,
ve bazen eşim de ben de bebek isteme konusunda inanılmaz gaza geliyoruz, yani gaza gelmek derken, hevesleniyoruz. arkadaşlarımızın bazılarının bebişleri oldu. çok tatlılar maşallah.
bizim eşimle flört dönememiz de çok uzun sürmedi eylül başı tanıştık, mayıs başı evlendik.
Selam kızlaarrr,
Selam kızlaarrr,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?