Bebek Sürprizi!

Kk Ailesi bu demek galiba..
Birlikte dertleşip yine birlikte sevinebilmek
Birbirini yiyip, didişip durup
Bi bebek haberiyle gözleri dolmak.

Hiç tanımadığın insanlarla bu duyguları paylaşmak ne enteresan ve bi o kadar güzel

Allah hayırlı evlat eylesin.
Sağlıkla gelsin..

.
11 haftalık Bebegimi kaybettiğim için çok duygusalim bu ara zaten..Allah seninkine ömür versin inşaAllah canım.Sevgiler..
Canım benim üzüldüm. ..Hayır olandadir diyelim. ..kimin ne yaşayacağı belli mi...kimbilir daha neler göreceğiz arkadaşım. ..Rabbim sabırlar versin...gönlünün güzelliği ömrune degsin. ..

Gerçekten dediginiz gibi aynı. ..o kadar güzel ki beraber dertlenip beraber paylaşmak. ..tanımadan destek olup dua edebilmek ...evet hepimiz bir Aileyiz! Ne mutlu hepimize. ..sevgiler size

Seni gorunce soracagim diyorum bi turlu soramiyorum.. Evlendin mi, ne yaptin, son durum nedir
hahah, dugune iki hafta kaldi! iki uc gundur strese bagladim aklima ne gelse agliyorum valla. adamda n'aapsin, beni kizdirmamak icin tartismamak icin gorusmeleri minimuma indirdi, hep bi alttan almalar filan. kafam dolu fazlasiyla! sukur hersey guzel ama, keyifli telaslar (su anda cok keyfim yerinde olmasada...)..

sen napiyosun nasilsin canim, yokmu guzel haberler!!

Sevindim senin adina canim.. Allah sonuna kadar mutlu etsin.. Gecmis aklina bile gelmesin..
Ben ayniyim canim, kafama gore yasamaya devam anlayacağın, tek tabanca

Yaa yupiiiii yeni bebiş sağlıcakla dünyaya gelsin mutluluğunuzu katlasın çoook tebrikler

Konu sahibi eski yorumlarınızı okudum, çok olgun çok hoş birisiniz yorumlardan belli. Sizin gibi kadınlara annelik çok yakışıyor

Hayırlı olsun
Daha da mutlu olun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…