- 13 Nisan 2010
- 2.787
- 2.984
- 373
- Konu Sahibi whiteroses099
-
.Ayy canım benim teşekkür ediyorum kalbine. ..ne güzel bir insanlık bu hic tanımadan sevinmek. ..çok mutlu ettiniz beni...sevgiler
Canım benim üzüldüm. ..Hayır olandadir diyelim. ..kimin ne yaşayacağı belli mi...kimbilir daha neler göreceğiz arkadaşım. ..Rabbim sabırlar versin...gönlünün güzelliği ömrune degsin. ...
11 haftalık Bebegimi kaybettiğim için çok duygusalim bu ara zaten..Allah seninkine ömür versin inşaAllah canım.Sevgiler..
Gerçekten dediginiz gibi aynı. ..o kadar güzel ki beraber dertlenip beraber paylaşmak. ..tanımadan destek olup dua edebilmek ...evet hepimiz bir Aileyiz! Ne mutlu hepimize. ..sevgiler sizeKk Ailesi bu demek galiba..
Birlikte dertleşip yine birlikte sevinebilmek
Birbirini yiyip, didişip durup
Bi bebek haberiyle gözleri dolmak.
Hiç tanımadığın insanlarla bu duyguları paylaşmak ne enteresan ve bi o kadar güzel
Allah hayırlı evlat eylesin.
Sağlıkla gelsin..
Cok sevindim bende, ne guzel bir haber! Masallah diyelim, hayirla ve saglikla kucaginiza alin insallah!
hahah, dugune iki hafta kaldi! iki uc gundur strese bagladim aklima ne gelse agliyorum valla. adamda n'aapsin, beni kizdirmamak icin tartismamak icin gorusmeleri minimuma indirdi, hep bi alttan almalar filan. kafam dolu fazlasiyla! sukur hersey guzel ama, keyifli telaslar (su anda cok keyfim yerinde olmasada...)..Seni gorunce soracagim diyorum bi turlu soramiyorum.. Evlendin mi, ne yaptin, son durum nedir
Sevindim senin adina canim.. Allah sonuna kadar mutlu etsin.. Gecmis aklina bile gelmesin..hahah, dugune iki hafta kaldi! iki uc gundur strese bagladim aklima ne gelse agliyorum valla. adamda n'aapsin, beni kizdirmamak icin tartismamak icin gorusmeleri minimuma indirdi, hep bi alttan almalar filan. kafam dolu fazlasiyla! sukur hersey guzel ama, keyifli telaslar (su anda cok keyfim yerinde olmasada...)..
sen napiyosun nasilsin canim, yokmu guzel haberler!!
Yaa yupiiiii yeni bebiş sağlıcakla dünyaya gelsin mutluluğunuzu katlasın çoook tebriklerMerhaba Arkadaşlar. ..Daha önce konu açmıştım ;ikinci evliligim ve Bebek konusunda muallaktaydim sizlere danismistim. ..çok sağolun ki hemen hepiniz gayet umut verici ve sevgiyle mesajlar bıraktiniz...
Bilmeyenler için; ilk evliligim eşimin vefatı ile bitti...kızım üç yaşındaydı. ..7 yıl sonra Aşkla bir daha evlendim...3 yıldır da evliyim ve dünya iyisi bir eşim var...uzuntulerime ödül gibi ...kızımın babası !olabilen bir eşim. ..ve 39 yaşında bebek istesek mi diye sormuştum sizlere...Dr um da tüm tahlillerimi titizlikle yaptı ve onayladı. ..ve kizlar;HAMİLEYİM! Kızım çok mutlu...Eşim çok mutlu...ben epeyi saskinim...istiyordum ama hala soktayim sanki...Hayırlısı olsun diyelim...Hepinize desteklerinden dolayi çok teşekkür ediyorum. ..sevgiler Arkadaşlarım. ..
Çoook teşekkür ediyorum bu ne güzel bir kutlama...kendimi sarılıp sarmalanmis gibi hissettim :)))Yaa yupiiiii yeni bebiş sağlıcakla dünyaya gelsin mutluluğunuzu katlasın çoook tebrikler
Hayırlı olsunMerhaba Arkadaşlar. ..Daha önce konu açmıştım ;ikinci evliligim ve Bebek konusunda muallaktaydim sizlere danismistim. ..çok sağolun ki hemen hepiniz gayet umut verici ve sevgiyle mesajlar bıraktiniz...
Bilmeyenler için; ilk evliligim eşimin vefatı ile bitti...kızım üç yaşındaydı. ..7 yıl sonra Aşkla bir daha evlendim...3 yıldır da evliyim ve dünya iyisi bir eşim var...uzuntulerime ödül gibi ...kızımın babası !olabilen bir eşim. ..ve 39 yaşında bebek istesek mi diye sormuştum sizlere...Dr um da tüm tahlillerimi titizlikle yaptı ve onayladı. ..ve kizlar;HAMİLEYİM! Kızım çok mutlu...Eşim çok mutlu...ben epeyi saskinim...istiyordum ama hala soktayim sanki...Hayırlısı olsun diyelim...Hepinize desteklerinden dolayi çok teşekkür ediyorum. ..sevgiler Arkadaşlarım. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?